iaaGROEPSFOTO HRzonderMax

GROEPSFOTO KUSSENS HRzonderMax

 

 
 
 
 
 
 

IMMO TOP INVEST – DE ÉNIGE DIE PRESTEERT !

Ons kantoor zorgt voor gemiddeld 8 procent hogere verkoopprijzen!

De baseline is misschien wat gedurfd, maar zo zijn we. Hadden we niet gedurfd dan waren we vandaag niet gegroeid tot het grootste kantoor van de provincie. Wij zijn het enige kantoor dat gemiddeld 8 tot 10 procent méér dan de schattingswaarde haalt uit de panden. Wij kosten onze klanten dus geen geld, wij brengen het op.

Dat is enerzijds omdat we een doordacht reclamebeleid voeren en anderzijds dankzij onze jarenlange professionele aanpak en persoonlijke omgang met klanten. Hierdoor trekken we meerdere geïnteresseerde kopers aan, wat de prijsdruk verlaagt. We verkopen bijna de helft van onze panden aan de vraagprijs. Onze panden zijn zorgvuldig gekozen en we nemen quasi niets in portefeuille wat we niet realistisch vinden. Toch verkopen we meer dan 350 panden per jaar.

Neem gerust contact met ons op voor een realistische schatting van uw pand. Deze is bovendien volledig gratis!

 

Laatste nieuws

Ik ben Petra, aangenaam!

Ik ben Petra, aangenaam!

Petra: da's dé professionele duizendpoot van ons team! Ben jij benieuwd naar de persoon achter deze knappe dame? Lees dan snel verder!

Lees meer
We want you!

We want you!

Immo Top Invest breidt uit, en dat met een fotograaf/multimedia expert! Ben jij wie wij zoeken? Lees snel verder!

Lees meer
Tegeltjes in de keuken: geweldig!

Tegeltjes in de keuken: geweldig!

Jouw keuken nét dat tikkeltje meer geven? Dat kan met prachtige tegeltjes! In deze blogpost geven we je graag enkele voorbeelden van hoe mooi tegels kunnen zijn...

Lees meer