iaaGROEPSFOTO HRzonderMax

GROEPSFOTO KUSSENS HRzonderMax

 

 
 
 
 
 
 

Ons kantoor zorgt voor gemiddeld 8 procent hogere verkoopprijzen!

De baseline is misschien wat gedurfd, maar zo zijn we. Hadden we niet gedurfd dan waren we vandaag niet gegroeid tot het grootste kantoor van de provincie. Wij zijn het enige kantoor dat gemiddeld 8 tot 10 procent méér dan de schattingswaarde haalt uit de panden. Wij kosten onze klanten dus geen geld, wij brengen het op.

Dat is enerzijds omdat we een doordacht reclamebeleid voeren en anderzijds dankzij onze jarenlange professionele aanpak en persoonlijke omgang met klanten. Hierdoor trekken we meerdere geïnteresseerde kopers aan, wat de prijsdruk verlaagt. We verkopen bijna de helft van onze panden aan de vraagprijs. Onze panden zijn zorgvuldig gekozen en we nemen quasi niets in portefeuille wat we niet realistisch vinden. Toch verkopen we meer dan 350 panden per jaar.

Neem gerust contact met ons op voor een realistische schatting van uw pand. Deze is bovendien volledig gratis!

 

Laatste nieuws

5 tips om de herfst in huis te halen

5 tips om de herfst in huis te halen

De herfst is terug in het land! Een seizoen dat door veel mensen geassocieerd wordt met warmte en gezelligheid. Een gevoel dat dan ook velen naar binnen proberen te halen om hun stekje extra cozy te maken. Weet je niet goed hoe je daar aan moet beginnen? Geen nood! Immo Top Invest geeft jullie alvast enkele leuke ideeën mee waardoor de herfst naar binnen halen net iets makkelijker wordt. Hier zijn ze!

Lees meer
4 tips om jouw man cave in te richten

4 tips om jouw man cave in te richten

Wanneer je een huis gekocht hebt, bestaat er een wel hele grote kans dat de inrichting ervan gebeurd door de vrouw des huizes. Zij krijgt meestal carte blanche wanneer het op interieur aankomt, maar niet bij één bepaalde kamer. De ‘man cave’ is een plek van mannen (en vooral) door mannen. Alles wat ze nodig hebben om even tot rust te komen of gezellig te kunnen ‘pintelieren’ met vrienden. Wij geven jullie alvast wat inspiratie mee om jouw ‘man cave’ nog beter te maken!

Lees meer
Gemeente in de kijker: Riemst

Gemeente in de kijker: Riemst

Bestaat er iets dat je meer rust brengt dan een herfstwandeling? Neen dus, dat dachten we al. Alles wordt plotsklaps 100 keer mooier wanneer de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, maar wij weten één plek dat veruit het mooiste is om te bezoeken in de herfst: Riemst. Deze veelzijdige gemeente heeft zowat alles wat je zoekt! En ons Sanne kan je daar alles over vertellen.

Lees meer