1

2

 
 
 
 ITI_HBvL_KrikelsPark_2298x336mm_3okt16_FB.jpg
`

 

IMMO TOP INVEST – DE ÉNIGE DIE PRESTEERT !

Ons kantoor zorgt voor gemiddeld 8 procent hogere verkoopprijzen!

De baseline is misschien wat gedurfd, maar zo zijn we. Hadden we niet gedurfd dan waren we vandaag niet gegroeid tot het grootste kantoor van de provincie. Wij zijn het enige kantoor dat gemiddeld 8 tot 10 procent méér dan de schattingswaarde haalt uit de panden. Wij kosten onze klanten dus geen geld, wij brengen het op.

Dat is enerzijds omdat we een doordacht reclamebeleid voeren en anderzijds dankzij onze jarenlange professionele aanpak en persoonlijke omgang met klanten. Hierdoor trekken we meerdere geïnteresseerde kopers aan, wat de prijsdruk verlaagt. We verkopen bijna de helft van onze panden aan de vraagprijs. Onze panden zijn zorgvuldig gekozen en we nemen quasi niets in portefeuille wat we niet realistisch vinden. Toch verkopen we meer dan 350 panden per jaar.

Neem gerust contact met ons op voor een realistische schatting van uw pand. Deze is bovendien volledig gratis!

Laatste nieuws

Residentie

Residentie "De Gilden" te Hoeselt

Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 plannen we een lanceringsweekend voor Residentie "De Gilden" te Hoeselt.

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor een van deze namiddagen. Deze zullen doorgaan op een later te bepalen locatie in Hoeselt.

 

Eigen plaatsing reclameborden

Eigen plaatsing reclameborden

Misschien is het je al opgevallen, sinds korte tijd plaatst Immo Top Invest zelf alle reclameborden. Eddy Govaerts zorgt ervoor dat alle borden stevig opgesteld worden en weer en wind kunnen doorstaan.

Lees meer

TVL Wonen: Haagdoornstraat 1 in Zonhoven

Deze week in TVL Wonen Immo Top invest biedt dit gerenoveerd landhuis in Zonhoven aan. Het is rustig gelegen vlakbij de natuurreservaten De Teut en Ten Haagdoorn. Met de nabijheid van de E314 en het centrum van Zonhoven woon je…

Lees meer