iaaGROEPSFOTO HRzonderMax

GROEPSFOTO KUSSENS HRzonderMax

 

 
 
 
 
 
 

Ons kantoor zorgt voor gemiddeld 8 procent hogere verkoopprijzen!

De baseline is misschien wat gedurfd, maar zo zijn we. Hadden we niet gedurfd dan waren we vandaag niet gegroeid tot het grootste kantoor van de provincie. Wij zijn het enige kantoor dat gemiddeld 8 tot 10 procent méér dan de schattingswaarde haalt uit de panden. Wij kosten onze klanten dus geen geld, wij brengen het op.

Dat is enerzijds omdat we een doordacht reclamebeleid voeren en anderzijds dankzij onze jarenlange professionele aanpak en persoonlijke omgang met klanten. Hierdoor trekken we meerdere geïnteresseerde kopers aan, wat de prijsdruk verlaagt. We verkopen bijna de helft van onze panden aan de vraagprijs. Onze panden zijn zorgvuldig gekozen en we nemen quasi niets in portefeuille wat we niet realistisch vinden. Toch verkopen we meer dan 350 panden per jaar.

Neem gerust contact met ons op voor een realistische schatting van uw pand. Deze is bovendien volledig gratis!

 

Laatste nieuws

5 tips die het verhuizen poepsimpel maken.

5 tips die het verhuizen poepsimpel maken.

Je hebt net dat ene huis gekocht waar je stapelverliefd op was bij Immo Top Invest, niets kan je goed humeur nog verpesten! Enkel de gedachte aan het verhuizen en alles in te pakken en dan weer uit te moeten pakken… Maar we zouden natuurlijk niet Immo Top Invest zijn als we ook daar geen oplossing voor hadden! Met deze handige verhuishacks ben je in no time helemaal gesetteld in je nieuwe thuis.

Lees meer
Immo Top Invest op vakantie!

Immo Top Invest op vakantie!

Tijdens de week van 17 tot 28 juli ruilden we ons geliefde Hasselt eventjes in voor wat tropischere oorden. Ook al vinden we het fantastisch om terug te zijn, een beetje terugblikken kan nooit kwaad natuurlijk! Daarom staan er vandaag maar liefst 9 collega’s voor jullie klaar om jullie warm te maken voor hun vakantiebestemming, iets wat we broodnodig hebben met dit Belgische weer.

Lees meer
Gemeente in de kijker: Zonhoven

Gemeente in de kijker: Zonhoven

Augustus, het lijkt wel de zondag van de zomer. En wat doe je liever op een zondag dan een nieuwe gemeente verkennen? Juist ja, niets! Daarom leek het ons perfect om jullie kennis te laten maken met het wondermooie Zonhoven. Natuur, cultuur en vooral culinaire hoogstandjes: Zonhoven has it all! Vraag maar aan Alexandra, zij maakt je in een mum van tijd warm voor deze Limburgse topgemeente.

Lees meer