Schatting van uw eigendom? Geheel vrijblijvend en gratis

Gratis Schatting


DE SNELSTE VERKOOP VAN UW EIGENDOM IN DE JUISTE PRIJSKLASSE!

Enkel met een juiste vraagprijs ligt een vlotte verkoop binnen handbereik. Een schatting is bij Immo Top Invest nooit nattevingerwerk. Bovendien is ze volkomen gratis, net zoals elk verkenningsgesprek.

Onze experts kennen de regio’s op hun duimpje. Ze prospecteren permanent en kennen het bestaande aanbod. Ze zijn dus perfect geplaatst om accurate richtinggevende prijzen te geven. Bij een schatting van uw woning spelen we steeds open kaart. Heeft u te hoge verwachtingen? Dan zeggen we dat rechtuit… En als we er zelf niet in geloven, beginnen we er ook niet aan. U bent binnen een vertrouwensrelatie enkel gebaat bij een correcte prijsindicatie.

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN!

We zetten een onroerend goed pas te koop wanneer werkelijk al het papierwerk volledig in orde is. Het vervolledigen van het dossier met alle vereiste documenten loopt al snel op tot € 750.

Maar u hoeft deze kosten niet te betalen, als dat geen mooi voorbeeld is van ons uitzonderlijk engagement ?

GLASHELDERE CONTRACTAFSPRAKEN

Een woord is bij ons een woord. Maar we willen u zeker niet aan handen en voeten binden met een stug contract van 6 of 12 maanden. Wanneer u bij Immo Top Invest een overeenkomst tekent, heeft u de garantie dat onze experts actief op zoek gaan naar kopers. En gezien onze kennis van de markt boeken we doorgaans snel resultaat. Vindt u – ondanks onze inzet – dat we niet presteren naar verwachting? Dan kunt u de samenwerking op elk moment beëindigen zonder kosten, mits een opzegtermijn van slechts 1 maand. En dan scheiden onze wegen in een goede verstandhouding. Even goede vrienden.

DE BESTE SERVICE

Immo Top Invest biedt elke klant een servicepakket met unieke kwaliteitsgarantie. Nooit eerder vertoont! Zo weet u perfect of we alle gemaakte afspraken nakomen. Meent u dat dit niet het geval is? Dan kunt u het contract opzeggen zonder enige schadevergoeding.

Hiermee zijn we u alvast zeker van dienst:

  • We bereiden uw dossier tot in de puntjes voor op technisch en administratief vlak.
  • We nemen onze tijd om het onroerend goed aandachtig te bezichtigen.
  • We staan in voor een zeer gedetailleerde omschrijving in woord en beeld.
  • We voeren gericht publiciteit door in te zetten op diverse media… zoals:
  • We doen actief aan prospectie om potentiële kopers te zoeken.
  • We informeren iedereen die interesse heeft op professionele en vriendelijke wijze.
  • We begeleiden kandidaat-kopers tijdens de bezichtiging van het onroerend goed.
  • We onderhandelen om op korte tijd de beste prijs te bekomen.
  • Doet iemand een bod? Dan overleggen we met u, want u heeft het laatste woord!

Wenst u een gratis schatting van uw onroerend goed?

Een eenvoudig telefoontje volstaat natuurlijk ook om een afspraak te maken voor een gratis schatting of voor vrijblijvend advies. Bij u thuis of op ons kantoor… U beslist! Bel ons op 011 22 22 95 of mail info@immotopinvest.be