Een topteam dat dag en nacht in u investeert

Over ons

iaaGROEPSFOTO HRzonderMax

Een TOPteam dat dag en nacht in u investeert!

Bij Immo Top Invest komt u terecht bij één grote, gezellige familie. Allemaal vakmensen die de vastgoedsector echt in de genen hebben. Ze bruisen van de frisse ideeën, eigenzinnige inzichten en halen werkelijk alles uit de kast voor u. Om voor u en uw gezin niet alleen een huis, maar een echte thuis te vinden. Ons team van specialisten heeft niet alleen de juiste deskundige bagage, maar blinkt ook uit op sociaal vlak. Teamspirit, empathie en feeling maken steevast deel uit van onze DNA-structuur. Ze leggen hun oor bij u te luister en geven zich voor de volle 100%. Ze nemen u oprecht in vertrouwen en hopen dat ze ook bij ú het nodige vertrouwen opwekken!

Even voorstellen

Daan Mullens en Sabrina Govaerts zijn de eigenaars van Immo Top Invest en worden geflankeerd door een enthousiast en goed geolied team van deskundige collega’s waarop zij elke dag kunnen rekenen.

DAAN_SABRINA_2-LR.jpg

Patricia Imre is de vriendelijke stem die u aan de telefoon graag te woord staat wanneer u meer informatie wenst. Op kantoor staat ze daarnaast in voor het hartelijke onthaal van de klanten én ze regelt alle afspraken als de beste. Onze vastgoedconsulenten van de verkoop smijten zich elke dag op de technische kant van het verhaal. Elk dossier vraagt om een degelijke en correcte voorbereiding. Ze gaan ter plaatse om de panden te bezichtigen en investeren ongelofelijk veel tijd in een juiste en gedetailleerde beschrijving.

PATRICIA-LR.jpg

Zowel in woord als beeld, moet het aanbod aantrekkelijk overkomen, met warme mooie foto’s. Voor het beeldmateriaal zorgt onze vaste professionele fotograaf Maarten Caubergh die daarnaast ook fungeert als onze expert op gebied van Multimedia.

MAARTEN-LR.jpg

De verkoop van onze nieuwbouwportefeuille en de projectbegeleiding van al onze nieuwbouwklanten is volledig in handen van Sanne Haekens.

SANNE-LR.jpg

Om onze klanten het nodige vertrouwen te geven en een persoonlijke aanpak te garanderen hebben onze vastgoedconsulenten ieder hun eigen regio toevertrouwd gekregen die ze met veel zorg en kennis onderhouden.

Petra Loos is onze duizendpoot die het reilen en zeilen op kantoor volledig in handen heeft. Naast het volledige beheer van onze bestaande portefeuille neemt zij verschillende taken op haar. Het coachen van onze verkoopsters, compromissen opmaken en bijspringen waar nodig.

Hasselt, Diepenbeek, Alken, Kortessem en Zonhoven worden zo gepresenteerd door Kelly Bijnens.

Selina Moermans vertegenwoordigt Opglabbeek, As, Genk, Zutendaal, Lanaken, Bilzen, Hoeselt, Houthalen-Helchteren en Heusden Zolder. Alexandra Bruelemans concentreert zich dan weer volledig op Nieuwerkerken, Wellen, Sint-Truiden, Borgloon, Gingelom, Heers, Tongeren, Riemst, Leopoldsburg, Ham, Beringen, Tessenderlo, Lummen, Halen en Herk-de-Stad.

Dit verkoopteam zorgt voor een actieve zoektocht naar kopers. Dankzij de onderverdeling van de regio's kennen ze ieder pand uit hun portefeuille waardoor ze keer op keer een perfecte match vinden tussen kandidaat kopers en een onroerend goed uit ons aanbod.

MEISJES-LR.jpg

 

Tim Voigt, Frank Slegers, Jordy Mathei ten slotte vormen het commerciële team van het kantoor. Met een open blik onderzoeken ze voortdurend de markt en de concurrentie en ze weten als geen ander in te spelen op vraag en aanbod. Zo kent Tim Voigt de regio Hasselt, Diepenbeek, Alken, Kortessem en Zonhoven als geen ander. Frank Slegers behartigt het gebied Opglabbeek, Meeuwen-Gruitrode, Peer, As, Genk, Zutendaal, Lanaken, Bilzen, Hoeselt, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder. Jordy Mathei daarentegen vertegenwoordigt dan weer Nieuwerkerken, Wellen, Sint-Truiden, Borgloon, Heers, Tongeren, Riemst, Leopoldsburg, Ham, Beringen, Tessenderlo, Lummen, Halen, Herk-de-Stad en Lummen.

AS1B6544kleiner.jpg

Immo Top Invest plaatst ook zelf de reclameborden. Deze worden met de beste zorg gemonteerd door Eddy Govaerts.

IMMOTOPINVEST APRIL2016-HR-008