Immo te koop in Hasselt

Immo te koop in Hasselt

Hasselt, smaakvol en centraal gelegen

Hasselt, de hoofdstad van de provincie Limburg in België, is een plaats waar je wilt gaan wonen om alle geneugten van een echte stad binnen handbereik te hebben, maar niet de massaliteit van een metropool. Met zijn 75.000 inwoners is het een gezellige studentenstad, die bekend staat om zijn vele restaurants. Hasselt heeft dan ook de bijnaam ‘Hoofdstad van de Smaak’. Naast een jenevermuseum en een gezellig, doch compact winkelhart heeft Hasselt ook een keur aan festivals, met Pukkelpop als de bekendste. Het is ideaal gelegen tussen de steden Brussel, Luik, Maastricht en Eindhoven

Immo Top Invest: samen een mooie woning vinden

De vakmensen bij dit bedrijf gaan samen met u op zoek naar de ideale woning, die aan al uw eisen voldoet, waaronder natuurlijk ook uw financiële voorwaarden en mogelijkheden. Zij luisteren, leven mee en zetten zich optimaal in om niet alleen u, maar uw hele gezin een woning te bieden, waar tevredenheid van afstraalt. Het ruime aanbod, het professionalisme en die persoonlijke aanpak garanderen vrijwel altijd succes.

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Klik op de groene knop om ons aanbod te ontdekken.

        BEKIJK HET AANBOD