Immo te koop in Hoeselt

Immo te koop in Hoeselt

Hoogteverschillen in Hoeselt
Hoeselaren: zo heten de inwoners van het plaatsje Hoeselt, in de Belgische provincie Limburg. Toegegeven, Hoeselt is niet heel groot, maar daarom niet minder pittoresk! Genieten van de natuur kan in dit rustiek gelegen plaatsje. De natuur laat een grote verscheidenheid zien, mede door de hoogteverschillen die Hoeselt kenmerken - op de ene plek is er een hoogte van 45 meter te meten, op de andere plek maar liefst 100 meter. Dat brengt met zich mee dat de natuur zich van haar beste kant laat zien, inclusief, valleien, bossen, graslanden en mooie boomgaarden. Perfect om te picknicken, of om gewoon lekker een stukje te wandelen. Wilt u toch liever wat meer reuring, dan kunt u in Hoeselt de Sint-Stephanuskerk, kasteel Burghof en kasteel van Hardelingen bezoeken voor een vleugje historie.

Ruim aanbod immobiliën
Immo Top Invest verkoopt per jaar 350 panden. Hoe dat komt? Simpel: vanwege de jarenlange professionele aanpak die het topteam bezigt en dat niet alleen, want ook vanwege de persoonlijke omgang met klanten wordt het deskundige kantoor geroemd.

Verder kijken
Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod immobiliën die te koop staat in Hoeselt? Klik dan snel op onderstaande knop!

        BEKIJK HET AANBOD