KWALITEIT & SERVICE

Om de kwaliteit van onze service steeds te kunnen waarborgen, vonden er een tijdje geleden een aantal verschuivingen binnen ons team plaats én kregen we er nieuwe werkkrachten bij. Zo gaat Petra zich nu meer op het juridische aspect focussen, want niemand is zo precies en punctueel zoals zij dat is. Ook Selina, die tot voor kort nog te zien was in het VIER-programma Huizenjagers, kreeg een nieuwe uitdaging en maakte een switch naar de projectontwikkeling, waar zij de verkoop, lanceringen en marketing van onze nieuwbouwprojecten met hart en ziel in goede banen zal leiden. Wat betreft de werkkracht hadden we onlangs het plezier om Benjamin, Toon en Annemie te verwelkomen binnen de makelaardij. Ook Isabel met haar 10 jaar lange ervaring in het vastgoed is ons team komen versterken.

Marketinggewijs willen wij het thuis gevoel tot bij jou brengen. Wij zijn onder andere al jaren terug te vinden op TVL, waar we met de rubriek Wonen onze knappe panden aan jou voorstellen. Sinds een aantal maanden werken wij samen met Homelab, die voor te renoveren panden een volledig dossier maken over de renovatiewerken. Dit betekend een kostenraming, lastenboek en visualisatie van de uit te voeren werken. Alles om jou een duidelijk beeld te geven over het potentieel van het pand dat wij in portefeuille hebben!
Om aan onze panden een andere dimensie te geven maken wij een virtual tour door het pand, zodat jij als eens door de woning kan lopen om alle hoekjes en kantjes er van te verkennen! Wil je graag weten hoe groot het perceel is? Of weten in welke omgeving het zich bevindt? Geen probleem, door middel van onze drone foto’s kan het allemaal. Zo zie je maar, wij halen alle tools in huis die jou kunnen helpen bij de zoektocht naar de ideale thuis!
Immo Top Invest is zeer actief te volgen op sociale media. Facebook, Instagram,… we keep you posted! Hier kan je alles volgen over enerzijds onze nieuwe panden en projecten maar vooral willen wij aan jullie laten zien wie wij zijn: een tof team dat zich goed voelt in hun job en op hun kantoor!

Sympathieke underdog in projectontwikkeling: prijs, ligging en afwerking zijn basisingrediënten.

Immo Top Invest bestormt nu ook de markt van de projectontwikkeling. Met De Gilden in Hoeselt en Hassiënda, Krikels Park en de Kubus in Hasselt heeft de vaste waarde in de Limburgse vastgoedsector momenteel vier exclusieve werven in portefeuille. In 2018 zullen er zelfs negen projecten tegelijkertijd in volle ontwikkeling zijn. De hoofdingredienten voor een smaakvol vastgoedproject zijn: Topligging, een eerlijke prijs en stijlvolle afwerking. Toegegeven, dat zeggen de meeste concurrenten ook. Maar feit is dat momenteel de meeste van onze appartementen al verkocht zijn voordat de bouw voltooid is. In de afgelopen tien jaar heeft Immo Top Invest de Limburgse vastgoedmarkt door en door leren kennen.
De doorloopportefeuille bevat liefst 750 panden op jaarbasis. Recent heeft Immo Top Invest daar nu ook appartementen en huizen in eigen ontwikkeling aan toegevoegd. Als nieuwe ontwikkelaar willen wij prikken met kleine, gezellige blokken waarvan de onderhoudskosten beperkt zijn. De basis is dat ze uniek moeten zijn met veel aandacht voor concept en afwerking.

Door de pijlsnelle groei van onze projectontwikkeling hadden we nood aan nieuwe mensen die de coördinatie en het beheer van de verschillende werven in goede banen ging leiden en dus namen Dries, Mark en Kris dit volledig onder hun vleugels nemen. Zoals je dus kan zien, heeft iedereen bij ons een echte thuis gekregen!