Nieuwbouwprojecten te koop in Limburg

  • OVERZICHT

Eenheid
Beschrijving
Prijs
KATTEWEIDELAAN 97 DIEPENBEEK
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 186m²
Verkocht
KATTEWEIDELAAN 99 DIEPENBEEK
  • Nieuwbouw met 3slaapkamer(s)
  • Oppervlakte: 186m²
Verkocht

LANDELIJKE NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE!

 

Deze prachtige nieuwbouwwoning zal opgetrokken worden langs de Katteweidelaan te Diepenbeek, een zijstraat van de welbekende Verbindingslaan. Het spreekt voor zich dat men een uitstekende aansluiting geniet met omliggende steden en gemeenten zoals Genk, Bilzen, Hasselt, Kortessem, ... Eveneens is het centrum van Diepenbeek met zijn talloze faciliteiten zoals scholen, winkels, gezellige restaurantjes, ... in slechts enkele minuten te bereiken! Doch doet deze levendige ligging geen afbreuk aan de rust die je hier zal vinden, de Katteweidelaan is namelijk omgeven door groen en talloze weilanden, het perfecte excuus voor een leuke wandel- of fietstocht!

 

Bij het ontwerp van de woning werd er enorm veel rekening gehouden met het uitzicht alsook met de indeling ervan. Er werd koste noch moeite gespaard om het landelijke karakter van de woning werkelijk te maken. Zo zal de woning opgetrokken worden met een Oud Beerse gevelsteen, zal er gewerkt worden met heel wat arduin in de gevel en houten sierluiken langs de ramen. Eveneens zal de woonst voorzien worden van een wolfsdak, dat is een dak met twee afgeschuinde vlakken.

 

De gelijkvloerse verdieping zal als volgt ingedeeld worden: Een inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping, een grote leefruimte met aansluitend een open keuken, een handige bergplaats langs de keuken langswaar men ook toegang heeft tot de inpandige garage.

 

Bij het betreden van de bovenverdieping komen we terecht in de nachthal. Deze verschaft ons toegang tot de badkamer, een tweede toilet en drie slaapkamers. De badkamer is geschikt voor het plaatsen van een bad, douche en dubbel wandmeubel. De grote slaapkamer voorziet voldoende ruimte voor een heuse dressingkast.

 

Groot voordeel is de mogelijkheid om de zolderverdieping van maar liefst 84m² in te richten, deze biedt de mogelijkheid tot het eventueel inrichten van twee extra slaapkamers of een bureau-ruimte/speelruimte.

 

De afwerking van de woonst kan volledig zelf gekozen worden door de kopers bij de toonzaal aangeduid door de bouwheer.

 

Budgetten afwerking:

Keuken €12.000

Badkamer €4.500

Vloer €35/m²

Wandtegels (7,5m² voorzien) €30/m²

Plinten €7,5/lm

Binnendeuren €350/stuk

Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.000

 

Prijzen incl. BTW

 

Bovendien zal de woonst voorzien worden van een pakket zonnepanelen met een opbrengst van om en bij de 2500wp en een regenwaterput van 7.500l met hergebruik voor de beide toiletten en de buitenkraan, waardoor men een aardige duit kan besparen.

 

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.