Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Welkom, Rik!

#INTERVIEW Maak kennis met onze nieuwe collega RIK! Met zijn tonnen aan commerciële ervaring in verschillende sectoren komt hij ons team van vastgoed experten ondersteunen. Wanneer je nu contact opneemt met Immo Top Invest is de kans groot dat je met deze sympathieke en joviale inkoper een afspraak hebt om onze manier van werken samen te overlopen. Maar eerst even een kort interview met onze nieuwste telg van ons team. Je zal zien, de antwoorden op onze zes korte vragen laten meteen blijken wat voor een warm persoon Rik is!

  1. Wie is Rik?

Levensgenieter, papa van een fantastische dochter Mila, foodie, hobbykok, wijn -en whiskyliefhebber, wielertoerist, MotoGP fanaat en Valentino Rossi fan van het eerste uur.

  1. Welke Limburgse gemeente/stad heeft jouw hart veroverd en waarom?

Hasselt en Sint-Truiden zijn mijn lievelingssteden. Hasselt omdat het er altijd gezellig is om te shoppen en een terrasje of lekker tafelen altijd om de hoek loert. St-Truiden is voor mij jeugdsentiment omdat ik er mijn jeugd gesleten heb.

  1. Wat vind je het leukste aan je job?

Het contact met de mensen en de variatie

  1. Welk talent zou je dolgraag willen hebben? 

Het culinair talent van de Sergio Herman’s van deze wereld.

  1. Met welke collega heb je al enorm hard moeten lachen en waarom?

Pauline, omdat ze hilarische mopjes vertelt waardoor ik steeds in een deuk lig.

  1. Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Strak en modern maar toch heel warm aangekleed. Heel open en ruim met een adembenemend zicht in alle windrichtingen. Maar vooral met de belangrijkste personen in mijn leven dichtbij mij.

  1. Wat is het leukste aan een job bij Immo Top Invest?

De teamspirit. Het is echt een toffe bende!