Appartement te koop in Bilzen

Appartement te koop in Bilzen

Van stadhuis tot watermolens
In Limburg ligt de stad Bilzen, zo ongeveer tussen Maastricht en Hasselt in. Een mooie bestemming om heerlijk te vertoeven. Er is veel te zien en te doen. Neem een kijkje bij het stadhuis uit 1686, bezoek de Sint-Mauritiuskerk met haar neogotische elementen of aanschouw een van de vele watermolens die Bilzen rijk is. De Landcommanderij Alden Biesen is ook zeer populair in Bilzen, dat nagenoeg elke dag ontzettend veel volk over de vloer krijgt. Bilzen is een plek om echt tot rust te komen.

Immo Top Invest voor persoonlijke noot
Een appartement kopen in Bilzen is een goede investering. Vanwege de mooie locatie, maar ook omwille van de vastgoedprijzen. Immo Top Invest is daarom ook actief in deze regio. En dat betekent dat u kiest voor veel persoonlijk contact met dit grootste kantoor van Limburg. Het topteam investeert dag en nacht in u en biedt u keuze uit een ruim aanbod aan appartementen in de stad Bilzen. Samen met u wordt gekeken naar het appartement dat het best bij u en uw wensen past.

Mooi aanbod
Bent u benieuwd geworden naar het aanbod aan appartementen in Bilzen? Bekijk dan het complete aanbod van Immo Top Invest!

        BEKIJK HET AANBOD