Appartement te koop in Leopoldsburg

Appartement te koop in Leopoldsburg

Leopoldsburg, groen en goed verdedigd

Leopoldsburg is vernoemd naar de Belgische koning Leopold I, die hier een door hem veel bezochte villa bezat. Maar waar Leopoldsburg vooral om bekend is, is zijn militaire traditie met de aanwezigheid van kazerne en oefenterreinen voor het Belgische leger.
Het is een kleine gemeente met slechts 15000 inwoners en uitstekend via trein, bus en auto bereikbaar. Het door de gemeente gekoesterde groene karakter maakt Leopoldsburg, voor mensen die er zouden willen gaan wonen,een oase van rust en natuur, zowel binnen als direct buiten de grenzen .
Door een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand scholennetwerk is het ook voor een gezin met kinderen goed toeven in deze vriendelijke, in het noordwesten van Limburg gelegen, plaats.

Immo Top Invest: DE vastgoedmakelaar in Limburg

De mensen bij ons zijn zonder uitzondering allemaal vakmensen, of het nu de telefoniste is die u te woord staat of de man die onze reclameborden monteert en plaatst. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring die volledig voor de klant ter beschikking staat. Vanuit het grootste kantoor in Limburg laten ze de vastgoedwereld niet alleen op zich afkomen, maar gaan actief op zoek naar elke mogelijkheid om het toch al bijzondere aanbod verder uit te breiden.

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Limburg is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod appartementen te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD