Pand Detail - Immo Top Invest

3560 LUMMEN, Zonnestraat 11

Te koop €239.500 - Appartement

KNAP INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP SUPER LOCATIE EN ZUIDERLIJKE GEORIENTEERD TERRAS!

 

Op de Zonnestraat houden we halt aan het nummer 11, bij de residentie Zonneberg. Wonen in Lummen heeft verschillende voordelen. Eerst en vooral is het een bruisende gemeente die niet alleen alle nodige faciliteiten bezit die je nodig hebt, het is ook nog eens bijzonder groen en landelijk. Wandelaars, fietsen alsook de levensgenieters kunnen hier dus zeker en vast hun neus ophalen. Ten tweede is Lummen het epicentrum van bereikbaarheid, met de op- en afrit van de E313 en 314. Perfect voor eenieder van ons die een snelle en vlotte verbinding nodig heeft naar zijn werk. Ten derde zijn ook de omliggende gemeentes en steden zoals Beringen, Herk-de-Stad, Halen en Diest makkelijk te bereiken. Van een uitermate gunstige locatie gesproken!

 

Het gebouw dateert van 2004 en het appartement is gelegen op het eerste verdiep, wat te bereiken is via de lift. Eenmaal binnen zie je dat het door de jaren heer perfect onderhouden is en beschikt over alle nodige comfort. Zo beschikt het over airco, een thermostaat, videofoon, pvc ramen met dubbel glas en vliegenramen. De ruime living beschikt over telefonie en televisie aansluiting en geeft via het grote schuifraam toegang tot het terras. Hier heb je vanaf de middag tot ’s avonds de zon, zodat je gezellig buiten kunt tafelen of genieten van een glaasje na een lange werkdag. De keuken bevindt zich naast de leefruimte en is volledig uitgerust met ingebouwde koelkast en diepvries, keramische kookplaat met dampkap, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan alsook spotjes die onder de kasten gevestigd zijn. Verder is er nog een berging, die tevens ook dient als wasruimte. De badkamer heeft een ligbad met douchescherm, wat beide dus mogelijk maakt. Het appartement heeft drie slaapkamers die alle beschikken over televisieaansluiting. Daarnaast beschikt ruime inkomhal over inbouwkasten die perfect kunnen dienen als vestiaire, handig voor het bergen van jassen en schoeisel. Wat ongetwijfeld een grote meerwaarde aan het appartement is, is dat er ondergronds een garagebox ter beschikking is die bestaat uit twee verdiepen. Zo kan je enerzijds je auto parkeren maar ook allerhande spullen op het houten verdiep stockeren. Dit appartement heeft dus werkelijk alles te bieden!

 

Ben jij op zoek naar een goede investering of eerder een leuk appartement om je nieuwe thuis te maken? Dan is dit zeker en vast iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 voor informatie of maak een afspraak.

 

Kelder(-1)
Garage 24.18m2 betonvloer, sectionale poort met sleutel, poort van gebouw met code en remote (lengte 7.8 breedte 3.1)
Eerste verdieping
Keuken 10.50m2 tegelvloer, behangen muren, pvc plafond, aanbouwkasten, ingebouwde koelkast + diepvries, keramische kookplaat, dampkap, microgolfoven, dubbele spoelbak met thermostatische kraan, spots onder kasten, dubbel pvc raam (lengte 3 breedte 3.5)
Berging/wasruimte 2.70m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond, gasketel, zekeringskast, aansluiting wasmachine + droogkast (lengte 1.8 breedte 1.5)
Leefruimte 29.60m2 laminaatlvloer, behangen muren, geverfd plafond, tv en telefoonaansluiting, airco, videofoon, thermostaat, dubbel pvc raam met vliegenschuifraam (lengte 7.4 bredte 4)
Badkamer 5.10m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, ligbad met douchescherm, sproeikop met thermostatische mengkraan, badkamermeubel + lavabo (lengte 3 breedte 1.7)
Toilet 1 1.12m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond, toilet, lavabo (lengte 1.6 breedte 0.7)
Inkomhal 4.80m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, inhouwkasten (lengte 3 breedte 1.6)
Slaapkamer 1 14.40m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, tv en telefoonaansluiting, dubbel pvc raam (lengte 4 breedte 3.6)
Slaapkamer 2 7.20m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, tv en telefoonaansluiting, dubbel pvc raam (lengte 3 breedte 2.4)
Slaapkamer 3 7.80m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, tv en telefoonaansluiting, dubbel pvc raam (lengte 2.6 breedte 3)
Terras 7.20m2 betonvloer, glazen omheining (lengte 3.6 breedte 2)
 • Bouwvergunning verkregen: -
 • Dagvaardingen uitgebracht: -
 • Voorkooprecht: Niet van toepassing
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Prijs: € 239.500
 • Registratierechten: € 23.950 *
 • Totale kostprijs: € 266.340
 • KI: € 900
 • Gemeenschappelijke kosten: € 85
 • Incl. raming ereloon notaris

* Vermindering registratierechten mogelijk voor rechthebbenden

 • Grondoppervlakte: 2030 m²
 • Bewoonbare opp.: 130 m²
 • Bouwjaar: 2004
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.