Pand Detail - Immo Top Invest

3580 BERINGEN, Kasteletsingel 17 bus 1

Te koop €99.000 - Handelspand

ONDERNEMEN IN EEN NIEUWBOUW HANDELSPAND VAN 100M² OP UITERMATE GUNSTIGE LOCATIE: HET KAN!!

 

Beringen staat er om bekend te willen investeren in ondernemers die een nieuwe frisse wind door de stad willen voeren en bovendien iets bij kunnen dragen aan de economie van de stad. Dit gepaard gaande met een top locatie maakt dat hier de perfecte plek is om een eigen zaak op te starten. Op de Kasteletsingel bevindt zich aan de rand van het kanaal de prachtige residentie Bonheur, daterend uit 2010 Het gebouw bestaat grotendeels uit appartementen, maar het gelijkvloers wordt volledig gebruikt als verschillende handelspanden. Eén hiervan is het nummer 17 bus 1.  Wie hier zijn onderneming vestigt kan vooral profiteren van de locatie. De op- en afrit van de E313 is op minder dan 5 minuten verwijderd, je ligt pal in het centrum van het bruisende Beringen en bovendien zijn de omringde gemeentes en steden zoals Leopoldsburg, Ham, Heusden-Zolder en Lummen gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste invalswegen.

 

U heeft een gedeeltelijk afgewerkt pand ter beschikking met een totale oppervlakte van 100m². Het gebouw werd in 2013 opgetrokken uit hoogstaande materialen, zo bestaat de volledige ingang van het pand uit pvc ramen met dubbelglas. Naast de grote polyvalente ruimte zijn er nog twee extra ruimtes voorzien die verder afgewerkt kunnen worden als toiletten. Verder heeft u nog een derde ruimte ter beschikking, deze ruimte kan afgewerkt worden als praktische keuken. Al uw materiaal kan u makkelijk kwijt in de berging op de kelderverdieping.

 

Het pand heeft enkel nog wat afwerking nodig om volledig tot zijn recht te komen. Dit geeft u de mogelijkheid om het pand volledig aan te passen aan de noden van u en uw zaak. Potentieel staat in dit pand dan ook centraal, u kan alle richtingen uit! Ontvangt u regelmatig klanten? Achter de residentie, in de Kaaistraat, is voldoende plaats voor klanten of bezoekers om de auto te parkeren, wat zeker een meerwaarde geeft aan het pand.

 

Wil u graag uw eigen project aangaan op een zeer centrale locatie? Grijp je kans en geef ons een seintje op 011/22 22 95!

 

Gelijkvloers
Handelsruimte 90.00m2 chapevloer, betonnen muren, dallen plafond, dubbel pvc ramen, achterdeur (lengte 15 breedte 6)
Tussenhal 1.50m2 chapevloer, betonnen muren, dallen plafond (lengte 1 breedte 1.5)
Toilet 1 1.50m2 chapevloer, betonnen muren, dallen plafond, afvoer voorzien (lengte 1 breedte 1.5)
Toilet 2 1.50m2 chapevloer, betonnen muren, dallen plafond, afvoer voorzien (lengte 1 breedte 1.5)
Keuken 3.40m2 chapevloer, betonnen muren, dallen plafond, gas, water (lengte 1.7 breedte 2)
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Dagvaarding en herstelvordering: Niet van toepassing
 • Voorkooprecht: Niet van toepassing
 • Juridische beslissing: Niet van toepassing
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • Prijs: € 99.000
 • Registratierechten: € 9.900 *
 • Totale kostprijs: € 110.821
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1469 m²
 • Bewoonbare opp.: 100 m²
 • Voorgevel: 6 m
 • Verwarming: Niet meegedeeld
 • Aantal toiletten: 2
3D Handelspand te 3580 BERINGEN, Kasteletsingel 17 bus 1
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.