Pand Detail - Immo Top Invest

3800 SINT-TRUIDEN, Erberstraat 54

Te koop €149.000 - Huis
540 m² 195 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

TOFFE TE RENOVEREN WONING MET BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN BIJNA 200M² IN BIJZONDER RUSTIG LANDSCHAP EN GOEDE BEREIKBAARHEID!

 

In de Erberstraat ter hoogte van nummer 54 vinden we deze te renoveren gesloten bebouwing terug. Het is gelegen in het pittoreske gehucht Aalst waar de Exterzouwbeek doorloopt. Dit maakt dat je hier niet alleen een rustige maar ook landelijke sfeer hebt. Wie dus graag landelijk woont is hier op het juiste adres. Tevens is er een goede bereikbaarheid met het centrum van Sint-Truiden, de verbindingswegen en verschillende faciliteiten zoals winkels, scholen en bushaltes. Al deze zijn slechts op een tiental minuten verwijderd.

 

De woning is bijzonder praktisch en handig ingericht. Zo zijn alle ruimtes verdeeld over het eerste verdiep en liggen de garage en kelder op het gelijkvloers, wat dus zorgt voor een buitengewone en leuke insteek. Via de trappen aan de voordeur betreden we de woning en worden we verrast door het ruimte gevoel. Zo is er een grote living die niet alleen bijzonder knus aanvoelt door de sierboog en schouw, er is ook aansluiting voor de televisie voorzien. Apart is er nog een zithoek, die minstens even gezellig ingericht kan worden doordat je een cassette kan aansluiten. Achteraan er aparte eetkamer en keuken die uitgerust is met aanbouwkasten en toestellen zoals een gasvuur en spoelbak. Verder beschikt het huis over een ruime badkamer die uitgerust is met wc, lavabo en vernieuwde douchecabine alsook twee grote slaapkamers.

Onder het huis zijn er drie bergruimtes in de kelder, zodat je voldoende plaats hebt om alles te stockeren alsook een garage met kippoort om de auto in te parkeren. De tuin is volledig omheind en beschikt over een ruim tuinhuis, ideaal voor al het tuinmateriaal en eventueel het afval.

 

Ben jij op zoek naar een woning je volledig eigen kan maken en die bovendien in een omgeving ligt die niet enkel rustig maar ook gunstig is qua locatie? Dan is dit zeker iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 voor verdere informatie of afspraak.

 

Kelder(-1)
Kelder - ruimte 1 8.40m2 betonvloer, beton muren, beton plafond
Kelder - ruimte 2 7.84m2 betonvloer, beton muren, beton plafond, boiler (lengte 2.8 breedte 2.8)
Garage 38.00m2 betonvloer, beton muren, beton plafond, kippoort, elektriciteitsmeter, zekeringskast, stookolieketel, pomp v regenwaterput, watermeter (lengte 10 breedte 3.8)
Gelijkvloers
Leefruimte 34.00m2 tegelvloer, behangen muren, houten latjes plafond, dubbel pvc raam, sierboog, telefoon en tv aansluiting, enkel hout raam achter, sierschouw (lengte 8.5 breedte 4)
Inkomhal 7.50m2 tegelvloer, behangen muren, hout latjes plafond, houten deuren (lengte 3 breedte 2.5)
Slaapkamer 1 16.80m2 linoleum, behangen muren, houten latjes plafond, dubbel pvc raam (lengte 4.2 breedte 4)
Slaapkamer 2 15.20m2 linoleum, behangen muren, hout latjes plafond, dubbel pvc raam (lengte 4 breedte 3.8)
Keuken 8.96m2 tegelvloer, behangen muren, hout latjes plafond, aanbouwkasten, lavabo, gasvuur, dubbel pvc raam (lengte 2.8 breedte 3.2)
Zithoek 11.20m2 tegelvloer, behangen muren, hout latjes plafond, schouw met mogelijkheid tot aanlsuiten cassette (lengte 4 breedte 2.8)
Eetkamer 9.60m2 tegelvloer, behangen muren, hout latjes plafond, enkel hout raam (lengte 4 breedte 2.4)
Badkamer 8.96m2 tegelvloer, betegelde muren, hout latjes plafond, enkel hout raam, wc, lavabo, douche, droogkast en wasmachine (lengte 2.8 breedte 3.2)
Berging 1.17m2 tegelvloer, betegelde muren, hout latjes plafond (lengte 1.3 breedte 0.9)
Stal 4.00m2 betonvloer, beton muren, beton plafond, stookolietank
Tuinhuis 16.00m2
 • Bouwvergunning verkregen: -
 • Dagvaardingen uitgebracht: -
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: -
 • Incl. raming ereloon notaris

* Vermindering registratierechten mogelijk voor rechthebbenden

 • Grondoppervlakte: 540 m²
 • Bewoonbare opp.: 195 m²
 • Voorgevel: 11 m
 • Perceel breedte: 20 m
 • Bouwjaar: 1962
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Enkel
 • Raamkozijn: hout
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.