Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Kerselaarstraat 8

Te koop €275.000 - Huis
702 m² 160 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

GOED ONDERHOUDEN GELIJKVLOERSE WONING MET BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN MEER DAN 300M²!

 

In Kermt, een deelgemeente van Hasselt op zo'n 10 minuten rijden van het centrum, vinden we deze knappe open bebouwing terug. De woning ligt in een rustige verkaveling doch een goede bereikbaarheid heeft naar alle nodige faciliteiten. Denk maar aan scholen, winkels, sportcentra, jeugdbewegingen enzovoort. De perfecte locatie dus om zich te vestigen met het gezin!

 

De woning dateert vanuit de jaren zeventig en werd gedurende de jaren zeer goed onthouden. Zo investeerde men in 2011 nog in het pand door over te schakelen op gas voor de centrale verwarming en installeerde men een hoogrendementsgasketel. Ook alle toestellen in de keuken werden vernieuwd en men plaatse een sectionale poort met afstandbediening in de ondergrondse garage. De woning bevindt zich op het gelijkvloers maar volledig onderkelderd, wat zorgt voor een bijzonder veel ruimte. Denk maar aan hobby's, speelkamer voor de kinderen, bureelruimte,... Mits de nodige opfrissing kan je aan de kelder een heel nieuwe bestemming geven!

Al aan de buitenkant van het pand valt op dat er veel ruimte is. Het bevindt zich op een perceel van om en bij de 7 aren en heeft een onderhoudsvriendelijke voortuin. Eenmaal binnen wordt dit vermoeden van ruimte en openheid alleen maar bevestigd. De inkomhal brengt ons naar de royale living, waar het bijzonder gezellig kan worden gemaakt. De gemetste open haard, aansluiting tot de televisie alsook het niveauverschil tussen zithoek en eetkamer zorgen voor een gemoedelijke sfeer in de toch grote leefruimte. Aansluitend vind je de volledig uitgerust keuken. Ingebouwde koelkast, elektrische oven en indcutiekookplaat, vaatwasser, dampkap en dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, het is er allemaal. Bovendien kan je hier nog een aparte eettafel plaatse, ideaal voor een snelle hap in de ochtend. Via de centrale gang komen we in de drie slaapkamers terecht, alsook het apart toilet en de badkamer. Deze laatste heeft een ligbad, bidet en lavabo met mengkraan. In de nachthal bevindt zich het zolderluik. Er is een zolder die zich volledig over de woning uitstrekt en die, mits de nodige aanpassingen, nog ingericht zou kunnen worden als drie extra slaapkamers. Ruimte biedt dus zeker en vast mogelijkheden! De tuin is volledig omheind met houten platen, zodat privacy gegarandeerd is wanneer jij samen met je gezin geniet van jouw vrije tijd! De ondergrondse parkeergarage is te bereiken via de zijkant van de woning.

 

Ben jij op zoek naar een grote woning met veel potentieel? Dan is dit zeker iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 en maak een afspraak!

Kelder(-1)
Garage 23.04m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond, hoog rendementsgasketel, gasmeter, elektriciteitsmeter, zekeringskast, sectionale poort met afstandbediening (lengte 3.2 breedte 7.2)
Kelder - ruimte 1 24.80m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond, zekeringskast (lengte 6.2 breedte 4)
Kelder - ruimte 2 8.00m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond (lengte 4 breedte 2)
Kelder - ruimte 3 18.00m2 tegelvloer, geverfde muren, dallen plafond, aansluiting droogkast en wasmachine, dubbele lavabo, dompelpomp (lengte 4 breedte 4.5)
Kelder - ruimte 4 6.00m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, verwarmingsketel stookolie (lengte 2 breedte 3)
Kelder - ruimte 5 24.00m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond (lengte 4 breedte 6)
Kelder - ruimte 6 14.40m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond (lengte 3.2 breedte 4.5)
Doorgang/hal 6.76m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond (lengte 1.3 breedte 5.2)
Trap 2.40m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond (lengte 2.4 breedte 1)
Gelijkvloers
Inkomhal 8.80m2 terra cotta vloer, bakstenen muren, sierpleister plafond met houten balken, houten inkomdeur (lengte 4.4 breedte 2)
Zithoek 26.40m2 tapitplein vloer, sierpleister muren, houten latjes plafond, bakstenen houthaard, dubbel hout ramen met elektrische rolluik, convectoren, tv aansluiting (lengte 4.4 breedte 6)
Eetkamer 16.20m2 tegelvloer, behangen muren, hout latjes plafond, dubbel hout schuifraam met elektrische rolluiken, convectoren (lengte 3.6 breedte 4.5)
Keuken 18.00m2 tegelvloer, geverfde muren, sierpleister plafond met houten balken, aanbouwkasten, ingebouwde koelkast, elektrische oven, inductiekookplaat, dampkap, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, vaatwasser, dubbel hout raam met elektrische rolluik (lengte 4 breedte 4.5)
Gang 7.04m2 tegelvloer, geverfde muren, geverd plafond (lengte 1.6 breedte 4.4)
Slaapkamer 1 10.50m2 tapitpleinvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam met elektrische rolluik (lengte 3.5 breedte 3)
Slaapkamer 2 16.00m2 tapitplein vloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam met elektrische rolluik, tv en telefoonaansluiting (lengte 4 breedte 4)
Badkamer 1 6.16m2 tegelvloer, betegelde muren, hout latjes plafond, ligbad, bidet, lavabo met mengkraan (lengte 2.2 breedte 2.8)
Slaapkamer 3 12.00m2 tapitpleinvloer, geverfde muren, hout latjes plafond, dubbel hout raam met elektische rolluik (lengte 3 breedte 4)
wc 1.70m2 tegelvloer, betegelde muren, hout latjes plafond, lavabo, wc (lengte 1.7 breedte 1)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaardingen uitgebracht: Nee
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Prijs: € 275.000
 • Registratierechten: € 27.500 *
 • Totale kostprijs: € 305.481
 • KI: € 1.199
 • Incl. raming ereloon notaris

* Vermindering registratierechten mogelijk voor rechthebbenden

 • Grondoppervlakte: 702 m²
 • Bewoonbare opp.: 160 m²
 • Voorgevel: 18,6 m
 • Perceel breedte: 37 m
 • Bouwjaar: 1975
 • Renovatiejaar: 2011
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.