Pand Detail - Immo Top Invest

3770 RIEMST, Maastrichtersteenweg 272

Te koop €329.000 - Huis

UNIEKE EN RECENTE WONING OP DE GRENS VAN MAASTRICHT IN HET GROENE RIEMST

 

Gelegen vlakbij de Nederlandse grens met het mooie Maastricht, ligt deze halfopen recente woning. Dankzij de verbindingsweg ben je in 10 minuutjes al in het gezellige centrum van Maastricht, maar brengt het je evenzeer snel tot in Hasselt! Ook steden als Luik, Tongeren en Bilzen zijn vlot bereikbaar.

Deze woning voelt aan als een knappe nieuwbouwwoning. Dit is te danken aan het bouwjaar: nl. 2009. Met een eigenaar die doordacht de bouwplannen onder de loep genomen heeft, komen we nu uit bij een halfopen bebouwing met een zeer praktische indeling en ruime kamers.

 

De inkomhal geeft via een glazen deur toegang tot de leefruimte. Deze wordt gekenmerkt door ramen tot op de grond, inclusief een schuifraam om de leefruimte door te trekken naar het mooi betegelde terras. De combinatie met een zuidoost georiënteerde achtergevel, zorgt ervoor dat de woonkamer volledig opgelicht wordt doorheen de dag. De open keuken sluit aan en heeft een zee aan opbergruimte met heeft alle benodigde toestellen ingebouwd. Hier vinden we buiten een ingebouwde oven, grote koelkast én een ruime diepvries, ook nog een ingebouwd koffiemachine. Een keramische kookplaat met dampkap ligt op het kwalitatieve natuurstenen werkblad. Kortom: een prachtige keuken, met een handige indeling! Hiernaast is er een technische ruimte waar het ventilatiesysteem hangt, en ook de meterkasten en de zekeringskast geplaatst werden.

Op de bovenverdieping hebben vier slaapkamers hun plekje gekregen, alsook een modern ingerichte badkamer en een aparte toiletruimte. De slaapkamers zijn allemaal van grote raampartijen voorzien, en deze aan de achterzijde hebben uitzicht op de groene velden die aansluiten op de tuin. Dankzij de dubbele beglazing is er van geluidshinder van de verbindingsweg geen sprake. Op elke slaapkamer is er een raam met muggenzift voorzien, want ook deze details werden meegenomen door de eigenaars. Dit zien we ook terug in de badkamer: de ruime inloopdouche heeft een regendouchekop en een badkamer meubel met twee lavabo’s. Aan de achterzijde van het huis is er een aangelegd terras van bijna 30m². Voor wie graag nog meer wil genieten van de natuur kan ook dat: een lounge ruimte geeft een prachtig uitzicht op het groene Riemst!

 

Een unieke en recent gebouwde woning, op de grens van Maastricht, met én een vlotte verbinding én uitzicht op het landelijke Riemst? Hier heb je het allemaal!

Wil jij graag meer informatie of plan je graag vrijblijvend een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor op 011/22.22.95 en we helpen je graag verder!

 

 

Gelijkvloers
Inkomhal 3.14m2 Tegelvloer, wit geverfde muren en plafond. (1.07m lengte x 2.42m breedte) + (0.62m lengte x 0.88m breedte)
Keuken 6.63m2 Tegelvloer, wit geverfde muren en plafond. Aaanwezig zijn: aanbouwkasten, natuurstenen werkblad, kermaische kookplaat, oven, ingebouwd koffiemachine, vaatwasser, koelkast, diepvries, dampkap, ventilatiesysteel. (2.21m lengte x 3.00m breedte)
Bijkeuken / wasruimte 3.35m2 Tegelvloer, wit geverfde muren en plafond. Ventilatiesysteen, aansluiting wasmachine, zekeringskast, elektriciteitsmeter, gasmeter, waterverzachter, boiler van Vaillant. (1.24m lengte x 2.70m breedte)
Leefruimte 46.87m2 Tegelvloer, wit geverfde muren en plafond. Meerdere ramen tot op de grond, dubbele beglazing, PVC omkadering. Schuifraam met toegang tot het terras. TV aansluiting. (13.26m lengte x 2.55m breedte) + (5.51m lengte x 2.37m breedte)
Berging 0.76m2 Tegelvloer, wit geverfde muren, onder de trap. (0.79m lengte x 0.96m breedte)
Gastentoilet - toilet 0.98m2 Tegelvloer, wit geverfde muren en plafond. Hangtoilet en lavabo. (0.93m lengte x 1.05m breedte)
Kamer 4 8.27m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Dubbele beglazing, PVC omkadering, met muggenzift.(3.36m lengte x 2.46m breedte)
Terras 29.48m2 Tegels, in dezelfde lijn doorgetrokken als in de woning. (5.78m lengte x 5.10m breedte)
Tuinhuis 14.15m2 Betonnen vloer, houten wanden en een golfplaten dak. Elektriciteit en verlichting is voorzien en werkt! Aansluitend aan het tuinhuis is een overdekt gedeelte als fietsencarport/ zitruimte/ ... . (4.02m lengte x 5.10m breedte)
Fietsenstalling 11.50m2 Betonnen vloer, overdekt en doorgetrokken vanuit het tuinhuis. Verlichting met inbouwspots is voorzien en werkt. (4.26m lengte x 2.17m breedte)
Eerste verdieping
Masterbedroom 9.79m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Dubbele beglazing, PVC omkadering, met muggenzift. (3.51m lengte x 2.79 breedte)
Kamer 2 16.07m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Dubbele beglazing, PVC omkadering, met muggenzift. Twee ramen, praktische indeling. (5.68m lengte x 2.83m breedte)
Kamer 3 10.35m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Dubbele beglazing, PVC omkadering, met muggenzift. (3.90m lengte x 2.42m breedte) + (0.62m lengte x 1.46m breedte)
Toilet 2 1.48m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Modern hangtoilet. (0.95m lengte x 1.56m breedte)
Nachthal 8.02m2 Laminaat vloer, geverfde muren en plafond. Houten trap. (3.44m lengte x 1.00m breedte) + (0.80m lengte x 3.78m breedte)
Badkamer 1 4.13m2 Tegelvloer, geverfde muren en deels betegelde muren, geverfd plafond. Lichtkoepel in het plafond en een ventilatiesysteem, lavabomeubel met twee lavabo's, een ruime inloopdouche met regendouchekop en een wandradiator. (2.83m lengte x 1.46m breedte)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Nog niet aangevraagd
 • Dagvaardingen uitgebracht: -
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Incl. raming ereloon notaris

* Vermindering registratierechten mogelijk voor rechthebbenden

 • Bewoonbare opp.: 152,1 m²
 • Voorgevel: 12 m
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidoost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
3D Huis te 3770 RIEMST, Maastrichtersteenweg 272
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.