Pand Detail - Immo Top Invest

3700 TONGEREN, Molenplein 7

Te koop €175.000 - Huis
731 m² 190 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

CHARMANTE RIJWONING OP EEN MOOI PERCEEL VAN 7A31CA!

 

Deze charmante rijwoning is gelegen in het gezellige Vreren bij Tongeren op een mooi perceel van 7a31ca met zuidoostelijke oriëntatie.

In de straat treffen we een supermarkt, een bushalte en een gemeentelijke basisschool. Ook het centrum van Tongeren is met de wagen makkelijk bereikbaar waardoor men het aangename centrum met leuke restaurants en boetieks kan bezoeken. In de straat is er trouwens ruime parkeergelegenheid: ideaal als je bezoek ontvangt!

 

De huidige eigenaar heeft vanaf 2016 de handen uit de mouwen gestoken en de woonst aan een grondige renovatie onderworpen: er is geopteerd voor degelijke aluminium ramen met dubbele beglazing, een energiezuinige hoogrendementsketel op aardgas, nieuwe radiatoren en zowel de voorgevel als het dak zijn geïsoleerd. Ook de elektriciteit is grotendeels vernieuwd en er zijn nieuwe vloeren en nieuw pleisterwerk voorzien. Verdere afwerking/renovatie is vereist.

 

We bereiken de woonst via de nog af te werken inkomhal, hier treffen we de CV-ketel en de meters van de nutsvoorzieningen. In de garage kan je een kleine wagen parkeren of spullen stockeren. Het apart toilet is vernieuwd en voorzien van een praktisch handwasbakje.

In de leefruimte kunnen we genieten van het natuurlijke lichtinval gezien er aan de voor-en achterzijde verschillende raampartijen zijn. De nieuwe, eiken parketvloer creëert direct een gezellige sfeer. Aansluitend aan de living vinden we de huidige keuken terug. Deze is nog bruikbaar gezien er verschillende toestellen vernieuwd zijn. Als koper kan men er natuurlijk voor opteren om hier een nieuwe keuken naar eigen smaak en wensen te installeren. Al roerend in de potten kan je genieten van het zicht op de mooie, groene tuin. De wasplaats is gelegen langs de keuken en geeft via de achterdeur toegang tot de leuke tuin.

 

De eerste verdieping bereiken we via de originele, opgeschuurde houten trap. Zowel dit als het tweede verdiep zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke, kwalitatieve laminaatvloer. De badkamer is afgewerkt met een waterbestendige versie. Aan de voorzijde ligt de eerste, ruime slaapkamer, voorzien van voldoende stopcontacten, TV-en UTP-aansluiting. De luxueuze badkamer is degelijk afgewerkt met een meubel met 2 natuurstenen lavabo's, een groot ligbad en inloopdouche met glazen wand en regendouche. Ook hier is gekozen voor een mooie, moderne afwerking! Dit is de ideale ruimte om te relaxen in alle rust na een drukke werkdag! In de hal is de oude, oorspronkelijke badkamer bewaard gebleven, deze kamer kan perfect omgetoverd worden tot klein bureel, dressing, of extra bergruimte!

 

De vaste trap brengt ons naar de tweede verdieping waar een grote masterbedroom is ondergebracht. De veluxramen zorgen voor extra lichtinval. Er is voldoende ruimte om een groot tweepersoonsbed te plaatsen en je hebt de mogelijkheid om inbouwkasten onder de schuine wanden te voorzien. Zo heb je plaats om je garderobe te stockeren.

 

De tuin is zuidoostelijk georiënteerd waardoor men kan genieten van het zonnetje en kan ravotten in het grasperk. Er is eveneens nog een te renoveren stalling die extra berging biedt.

 

Benieuwd naar deze woning en wil je ze graag eens in het echt bewonderen? Contacteer ons dan snel op 011/22.22.95

 

 

Gelijkvloers
Inkomhal 15.81m2 Nog af te werken ruimte. Nieuwe voordeur. Gas-, water- en elektriciteitsmeter (dagtarief), zekeringenkast, hoogrendementsketel Vaillant. Bergruimte. Deur naar de tuin. Doorgang naar de leefruimte (6.67 x 2.37m).
Garage 16.76m2 Nog af te werken ruimte. Nieuwe garagedeuren. Ruimte voor een kleine wagen, berging, luik naar de stockagezolder. (6.6 x 2.54m).
wc 1.34m2 Parketvloer, wanden en plafond geverfd. Hangtoilet, handwasbakje. (1.72 x 0.78m).
Zithoek 12.40m2 Parketvloer, wanden en plafond geverfd. (4 x 3.1m).
Eetkamer 16.99m2 Parketvloer, wanden en plafond geverfd. (5.18 x 3.28m).
Traphal 5.53m2 Parketvloer, wanden en plafond geverfd. Originele, opgeschuurde houten trap naar de eerste verdieping. (3.52 x 1.57m).
Keuken 10.79m2 Laminaatvloer, wanden en plafond behangen. Kasten, spoelbak, recente keramische kookplaat met dampkap, recente oven. Houten ramen met dubbele beglazing. Mooi zicht op de tuin (4.15 x 2.6m).
Wasplaats/berging 4.07m2 Originele tegelvloer, muren en plafond te renoveren. Aansluiting wasmachine, lavabo en buitendeur naar de tuin. (1.56 x 1.59m).
Stallingen 16.69m2 Te renoveren stalling. Kan perfect dienen als tuinberging. (5.3 x 3.15m).
Eerste verdieping
Nachthal 7.44m2 Laminaat, wanden en plafond geverfd. Toegang tot alle kamers en vaste trap naar de 2de verdieping (4.74 x 1.57m).
Badkamer 1 12.56m2 Waterbestendige laminaatvloer, wanden geverfd en betegeld aan bad en douche, plafond geverfd. Lavabo met 2 natuurstenen lavabo's, ruim ligbad, grote inloopdouche met regendouchesproeier en glazen wand. (4.2 x 2.99m).
Slaapkamer 1 13.08m2 Laminaatvloer, wanden en plafond geverfd. TV-en UTP-aansluitingen.
Polyvalente kamer 2.81m2 Laminaatvloer, wanden betegeld en plafond geverfd. Dit was de oorspronkelijke badkamer, kan omgevormd worden tot dressing, klein bureel, ... (1.8 x 1.56m).
Tweede verdieping
Slaapkamer 2 38.51m2 Laminaatvloer, wanden en plafond geverfd. Ruime slaapkamer met veel lichtinval door de 2 veluxramen. TV-aansluiting. (6.64 x 5.8m).
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaardingen uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: Niet van toepassing
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Prijs: € 175.000
 • Registratierechten: € 6.650 *
 • Totale kostprijs: € 184.096
 • KI: € 463
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 731 m²
 • Bewoonbare opp.: 190 m²
 • Voorgevel: 12 m
 • Perceel breedte: 12 m
 • Bouwjaar: 1937
 • Renovatiejaar: 2016
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidoost
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
3D Huis te 3700 TONGEREN, Molenplein 7
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.