Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Langvennestraat 74

Te koop €425.000 - Huis
583 m² 230 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

UITSTEKEND ONDERHOUDEN GEZINSWONING MET 4SLPK, ZUIDGERICHTE TUIN EN MOGELIJKHEID TOT UITOEFENING BEROEP!

 

Op de hoek van de Langvennestraat en de Rietvennestraat vinden we deze knappe woning terug die ligt in de buurt Hommelheide, een rustige en groene omgeving in Kuringen, Hasselt. Ontspannen en genieten van de natuur kan vlakbij de woning. De Grote Platwijer alsook het Albertkanaal nodigen uit om te wandelen en te fietsen of om gewoon te onthaasten na een lange werkdag. De woning ligt aan de rand van de stad en het centrum is op een kwartier rijden te bereiken. Doch kan je supermarkten, scholen, vrijetijdsactiviteiten en andere faciliteiten in het mooie en gezellige Kuringen terug. Kortom, dit is de ideale plek om je te vestigen met je gezin!

 

De woning dateert vanuit de midden jaren negentig en onderging vanaf 2010 een aantal grote renovatie- en opfriswerken. Zo werd de keuken alsook de plafonds en vloeren op het eerste verdiep volledig vernieuwd en schilderde men de hele woning. Een aantal jaar later, in 2013, werd de leefruimte onderhanden genomen en plaatse men een houtkachel die zorgt voor een gezellige sfeer. In de daarop volgende jaren werd ook de tuin volledig heraangelegd, plaatse men een tuinhuis, zonnescreens en rolluiken. Ook aan energiezuinigheid werd gedacht, aangezien men een nieuwe hoogrendementsketel op aardgas plaatse en vorig jaar installeerde men tien zonnepanelen die goed zijn voor een jaaropbrengst van 3000kwH. Tevens is de volledige elektrische installatie conform de regels van het AREI bevonden.

 

Wat ongetwijfeld een meerwaarde aan het pand is, is de mogelijkheid om je (bij)beroep aan huis uit te oefenen. Zo is er op het gelijkvloers een aparte ruimte voorzien die kan dienen als bureel, spreekruimte of praktijk. De drie parkeerplaatsen voor het huis maken het makkelijker voor je bezoekers en klanten. Je kan het professionele gedeelte bereiken via de inkomhal, waar tevens ook een apart toilet voorzien is, bereiken en het ligt volledig afgesloten van je privé. De houten deur in de entree geeft je toegang tot de prachtige living. Met raampartijen die rijken van vloer tot plafond komt hier een zee aan natuurlijk licht binnen. Dit in combinatie met de rustieke parketvloer en de houtkachel zorgt voor een gemoedelijke en huiselijk sfeer! Aansluitend is de volledig geoutilleerde leefkeuken, die enerzijds bestaat uit aanbouwkasten met ingebouwde koelkast en diepvries, combi oven en grill oven en anderzijds uit een mooi granieten kookeiland waar de vaatwasser, dubbele spoelbak en het gasvuur in verwerkt zitten. Deze keuken is ongetwijfeld een droom voor de hobbykok onder ons. Daarnaast is er ook nog de bijkeuken, die momenteel dient als wasruimte en als opbergplaats voor allerhande spullen.

Het ruimtegevoel en het natuurlijk licht komt ons ook op het eerste verdiep tegemoet. De nachthal brengt ons naar de stijvolle ingebouwde dressingruimte, die afgesloten wordt door middel van schuifdeuren. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, een master bedroom en de voortreffelijke badkamer. Deze laatste heeft een groot ligbad met thermostatische mengkraan, een knap badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelwandkast, een toilet en een ruime douche met regendouchekop. Relaxen is hier de boodschap! Tevens kan je via de badkamer ook naar de master bedroom, een leuke extra. De vaste trap op het verdiep brengt ons naar de volledig afgewerkte zolder, die momenteel dient als bureel maar zeker en vast ook kan dienen als vierde slaapkamer.

De tuin is volledig omheind met groen draad en hegwerk, zodat privacy en veiligheid gegarandeerd is. Hij is prachtig aangelegd met klinkers en verschillende flora zodat je overal wel een leuk plekje hebt om te ontspannen. Eenieder met groene vingers kan zich hier ongetwijfeld uitleven! De carport dient momenteel als zithoek, maar door de elektrische toegangspoort via de Rietvennestraat kan je eventueel ook de auto of fietsen hieronder parkeren. Het tuinhuis en twee buitenkasten zorgen voor de nodige opbergruimtes van buitenspullen.

 

De woning heeft werkelijk alles te bieden! Hebben wij jou interesse gewekt en wil jij graag eens een kijkje komen nemen? Bel dan snel naar 011/22.22.95 en hopelijk tot snel!

Gelijkvloers
Inkomhal 7.80m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam+inkomdeur, aanbouwvestiaire kast, elektricititetsmeter en zekeringskast (lengte 3 breedte 2.6)
Praktijk 10.20m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, tv en telefoonaansluiting, elektrische verwarmng (lengte 2.8 breedte 3.4)
Toilet 1 1.12m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo, inbouwkast (lengte 0.8 breedte 1.4)
Leefruimte 35.75m2 parketvloer, geverfde muren waarvan een deel met siersteenstrips afgewerkt, geverfd plafond, dubbel alu raam met zonnescreens, tv internet en telefonieaansluiting, thermostaat, hout kachel (lengte 6.5 breedte 5.5)
Keuken 22.00m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten met ingebouwde koelkast, diepvries, combi oven en grill oven, keukeneiland uit graniet en kasten ruimte met ingebouwde vaatwasser, dubbele spoelbak met thermostatische sproeimengkraan, gasvuur, dubbel alu raam (lengte 5.5 breedte 4)
Bijkeuken / wasruimte 8.00m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam + buitendeur, aanbouwkasten, aansluiting droogkast en wasmachine, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, hoogrendementsgasketel, gasmeter, watermeter, omvormer zonnepanelen (lengte 4 breedte 2)
Tuinhuis 1 5.94m2 houten tuinhuis (lengte 2.2 breedte 2.7)µ
Werkhuis 6.60m2 betonvloer, houten werkhuis (lengte 5.5 breedte 1.2)
Werkhuis 2 6.60m2 betonvloer, houten werkhuis (lengte 5.5 breedte 1.2)
Eerste verdieping
Nachthal 18.00m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 10 breedte 1.8)
Badkamer 1 14.06m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, ligbad met thermostatische mengkraan en sproeikop, badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelwandkast, hangtoilet, douche afgewerkt in tegel met regensproeikop en thermostatische mengkraan, toegang tot master bedroom (lengte 3.8 breedte 3.7)
Slaapkamer 1 12.25m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten (lengte 3.5 breedte 3.5)
Dressing 1 6.60m2 grijze schuifdeuren die toegang geven tot dressing, laminaatvloer, inbouwkasten, geverfd plafond (lengte 2.2 breedte 3)
Slaapkamer 3 19.98m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, rolluik (lengte 5.4 breedte 3.7)
Slaapkamer 2 12.25m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, rolluik (lengte 3.5 breedte 3.5)
Tweede verdieping
Overloop 9.72m2 vasttapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 5.4 breedte 1.8)
Bureel/slaapkamer 4 18.36m2 vasttapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, velux raam met zonnewering, inbouwkasten (lengte 5.4 breedte 3.4)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Nog niet aangevraagd
 • Dagvaardingen uitgebracht: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: In aanvraag
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: in aanvraag
 • Prijs: € 425.000
 • Registratierechten: € 42.500 *
 • Totale kostprijs: € 470.584
 • KI: € 1.041
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 583 m²
 • Bewoonbare opp.: 230 m²
 • Voorgevel: 10 m
 • Perceel breedte: 10 m
 • Bouwjaar: 1995
 • Renovatiejaar: 2017
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
3D Huis te 3500 HASSELT, Langvennestraat 74
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.