Pand Detail - Immo Top Invest

3700 TONGEREN, Bulkerstraat 1/1

Te koop €249.000 - Appartement
130 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RECENT INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 3 SLPKS, TERRAS EN GARAGE IN HET CENTRUM VAN TONGEREN

 

Wie op zoek is naar een ruim en instapklaar appartement met een centrale, maar toch rustige ligging is hier aan het juiste adres.

Op wandelafstand bereiken we het centrum met alle faciliteiten zoals scholen, sportgelegenheden, winkels en openbaar vervoer. Ook de autostrade is vlakbij gelegen waardoor we op een vlotte manier de omliggende gemeentes bereiken.

 

Op de hoek van de Bulkerstraat en de Muntstraat treffen we dit gelijkvloers appartement dat deel uitmaakt van een kleinschalige residentie met slechts 3 woongelegenheden. Belangrijk weetje is dat de gemeenschappelijke kosten slechts 20 euro/maand bedragen.

 

Bij het binnentreden van het gebouw bereiken we het appartement via de gemeenschappelijke inkom met trappenhal. Eenmaal in het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal. Alle ruimtes zijn keurig afgewerkt en voorzien van een grijze, neutrale tegelvloer. Van hieruit hebben we toegang tot alle vertrekken. In de 3 (!) bergruimtes kan je als bewoner je spullen makkelijk stockeren: je hebt voldoende ruimte om zowel de wasmachine, droogkast en eventueel een extra koelkast of vriezer te plaatsen. Het is ook een optie om in de hal nog een vestiaire te voorzien zodat je nog meer bergruimte hebt.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van zowel TV-als telefoonaansluiting en gezellige dimbare verlichting. De badkamer is afgewerkt met een meubel met enkele lavabo en een ligbad met douchecombinatie waardoor zowel een verkwikkende douche als een ontspannend bad tot de opties behoort. Indien gewenst kan je een 2de lavabo plaatsen want de afvoer is reeds voorzien. Ook hier is een aansluiting om de wasmachine te plaatsen. Het ventilatiesysteem zorgt op zijn beurt voor voldoende verluchting.

 

Verder is er nog een open leefruimte met geïntegreerde keuken die voorzien is van alle comfort. De eigenaars hebben gekozen voor bekende A-merken zoals Novy en Bosch. De brede keramische kookplaat met dampkap, recente oven en vaatwasser zorgen ervoor dat je als hobbykok hier je hartje kan ophalen. Er is trouwens voldoende plaats om een koelkast te plaatsen, maar deze kan ook ingebouwd worden in één van de keukenkasten. Via het groot schuifraam bereiken we het ingesloten terras waar men in alle privacy van 's middags tot 's avonds van het zonnetje kan genieten. Niets doet vermoeden dat we ons hier pal in het centrum bevinden, aangezien het hier rustig vertoeven is.

 

Een bijkomend voordeel is de privé-staanplaats in de afgesloten parkeergarage waar je jouw wagen veilig kan parkeren. Op enkele meters wandelen van het gebouw situeert zich een ruime openbare parking waar je bezoek makkelijk de wagen kwijt kan.

 

Ben je benieuwd naar dit appartement en wil je graag een bezoek plannen? Contacteer ons snel op 011/22.22.95.

 

 

 

Gelijkvloers
Inkomhal 9.35m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Toegang tot alle kamers, ruimte voor vestiaire (9.26 x 1.01m).
Toilet 1 1.50m2 Tegelvloer, wanden deels in mozaïek/deels geverfd, plafond geverfd. Toilet met handwasbakje. (1.5 x 1m).
cvruimte 0.80m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Gasketel ACV. (1 x 0.8m).
Badkamer 1 5.94m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Meubel met lavabo (aansluiting voor een 2de lavabo en voor wasmachine. Ligbad met douchecombinatie. (2.7 x 2.2m).
Wasplaats 3.29m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Aansluiting wasmachine, bergruimte. (2.37 x 1.39m).
Berging 1.20m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Motor ventilatiesysteem, zekeringenkast. (1.2 x 1m).
Slaapkamer 1 14.48m2 Tegevloer, wanden en plafond geverfd. Dimbare verlichting. TV-en telefoonaansluiting. 54.01 x 3.61m).
Slaapkamer 2 8.66m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. (4.01 x 2.16m).
Slaapkamer 3 13.47m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. (4.01 x 3.36m).
Leefruimte met open keuken 42.07m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Zit-, eethoek en keuken. Schuifraam naar het ingesloten terras (5.58 x 2.97 + 5 x 2m).
Terras 23.36m2 Tegelvloer. Volledige privacy, ZW oriëntatie. (5.84 x 4m).
Garage 0.00m2 Tegelvloer. Privé-staanplaats in de gemeenschappelijke garage. Meters nutsvoorzieningen.
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: Niet van toepassing
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Prijs: € 249.000
 • Registratierechten: € 17.430 *
 • Totale kostprijs: € 269.386
 • KI: € 1.154
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Bewoonbare opp.: 130 m²
 • Voorgevel: 9,8 m
 • Perceel breedte: 11 m
 • Bouwjaar: 2010
 • Verwarming: Aardgas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.