Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Casterstraat 35 bus 6

Te koop €199.000 - Appartement
650 m² 112 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RUIM, INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 4 SLPK EN VEEL LICHT INVAL!

 

Op de Casterstraat, vlak bij de kleine ring van Hasselt en op een uitstekende locatie vinden we dit zeer ruim appartement terug. Op slechts twee minuten wandelen ben je in het bruisende stadscentrum, waar altijd wel iets te doen is. Leuke restaurants, cafés, boetieks, musea maar ook supermakten, openbaar vervoer, onderwijs enzovoort bevinden zich allemaal in de buurt.

 

De residentie Windmolen dateert vanuit de jaren zestig, maar er werden de laatste jaren nog een heel aantal investeringen in het gebouw gedaan. In 2015 werd het dakvernieuwd en geïsoleerd conform de huidige normen, de lift werd vernieuwd en dit jaar werd de collectieve stookolieketel nog nagekeken. Daarnaast zijn er aan het appartement pvc ramen met elektrische rolluiken en werden in alle slaapkamers alsook de living de vloeren vernieuwd. Het geheel bevindt zich op het tweede verdiep en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 112m². We komen binnen via een ruime inkomhal, die ons verder leidt naar de rest van de ruimtes. Er is een ruime keuken met aanbouwkasten waarin onder andere een spik splinter nieuwe koelkast en kookplaat zit. Ook de elektrische boiler die hier zorgt voor het warm water werd vernieuwd. De zeer ruime living met grote raampartijen alsook de authentieke schouw zorgt voor veel gezelligheid in het appartement. Er zijn maar liefst vier ruime slaapkamers waarvan één multifuctioneel ingericht, wat maakt dat je deze perfect kan gebruiken als kantoor, hobby kamer enzovoort. Je kan hier dus echt met een volledig gezin wonen! De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche mogelijkheid, wastafel met verlicht bovenkastje, lavabo en toilet. Ook hier werd een nieuwe elektrische boiler geplaatst. Tevens is deze badkamer ook voorzien van de aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er zowel in het appartement zelf een zeer ruime berging, alsook in de kelder is er een privé berging zodat het stockeren van materiaal zeer gemakkelijk wordt.  Dit appartement werd tot voor kort verhuurd voor €830 en heeft een rendement van maar liefst 4,2%, wat het een top investering maakt!

 

Voor dit appartement hebben wij samen gewerkt met Homelab, die een renovatiedossier hebben opgesteld dat 3D rendering, een prijsofferte en een lastenboek weergeeft van de renovatie van het appartement. Zij geven een beeld weer over hoe de renovatie zou kunnen worden uitgevoerd, maar zijn dus geen werkelijke weergave. Bekijk zeker de 3D renders en het dossier in bijlage!

 

Ben jij nog op zoek naar een leuke stek om je thuis van te maken of eerder een goede investering? Dan is dit zeker en vast iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 en misschien tot binnenkort.

 

Kelder(-1)
Berging 10.58m2 betonvloer, betonnen muren, dallen plafond (lengte 2.3 breedte 4.6)
Tweede verdieping
Keuken 12.60m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond, aanbouwkasten, elektrische oven, gasvuur, dampkap, spoelbak met thermostatische kraan, dubbel alu raam met elektrische rolluik (lengte 3 breedte 4.2)
Living 25.20m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, schouw, tv en internetaansluiting, dubbel pvc raam met elektrische rolluik (lengte 6.3breedte 4)
Slaapkamer 4 12.00m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam met elektrische rolluik (lengte 4 breedte 3)
Badkamer 1 5.76m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, ligbad met thermostatische mengkraan en sproeikop, toilet, lavabo, elektrische boiler (lengte 3.2 breedte 1.8)
Slaapkamer 3 8.40m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, lavabo (lengte 2.8 breedte 3)
Slaapkamer 2 12.00m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam met elektrische rolluiken (lengte 4 breedte 3)
Slaapkamer 1 11.76m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel pvc ramen met elektrische rolluiken (lengte 2.8 breedte 4.2)
Inkomhal 7.00m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond (lengte 2 breedte 3.5)
Berging 8.00m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond (lengte 2 breedte 4)
Doorgang 3.20m2 laminaatvloer, geverfde muren geverfd plafond (lengte 3.2 breedte 1)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Prijs: € 199.000
 • Registratierechten: € 19.900 *
 • Totale kostprijs: € 221.511
 • KI: € 877
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 650 m²
 • Bewoonbare opp.: 112 m²
 • Voorgevel: 11,2 m
 • Bouwjaar: 1966
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noord
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
3D Appartement te 3500 HASSELT, Casterstraat 35 bus 6
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.