Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Veldstraat 169

Te koop €259.000 - Huis
285 m² 180 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

OP TE FRISSEN GEZINSWONING MET 4 SLPK EN BIJZONDER VEEL POTENTIEEL!

 

Op de Veldstraat vinden we ter hoogte van het nummer 169 deze omvangrijke half open bebouwing terug. Bereikbaarheid en verbinding staat bij dit pand centraal. Je bevindt je hier in een zijstraat van de Kuringersteenweg, die je in een mum van tijd naar het veelzijdige en levendige centrum brengt. De op- en afrit van de E313 is vlakbij, alsook bushaltes en het station vind je in de nabije omgeving terug.

 

Niet enkel heeft het pand een uitstekende toegankelijkheid, het biedt ook nog eens enorm veel mogelijkheden. Daterend uit de jaren dertig, werd het pand zo'n vijftal jaar geleden opgesmukt. Zo werd de elektriciteit volledig opnieuw gelegd en goedgekeurd conform de regels van het AREI en installeerde men een gascondensatieketel. Alle raampartijen zijn tevens voorzien van elektrische rolluiken.

In zijn totaliteit is er een bewoonbare oppervlakte van 180m², exclusief de zolder. Op het gelijkvloers is er een ruime living met aansluiting tot de televisie en een open haard, die overloopt in de geriefelijke keuken. Verder vinden we de badkamer met lavabo en douchecabine met sproeikop terug alsook het apart toilet, was- en bergruimte en een inpandige garage, een niet te overzien pluspunt. Wanneer we de trap naar het eerste verdiep nemen komen we vier zeer ruime slaapkamers tegemoet die allen ruim genoeg zijn voor het plaatsen van een dubbel bed en kleerkast. Daarnaast is er nog een bergruimte die plaats biedt om tal van materialen te stockeren. Wil jij graag nog extra ruimtes bijmaken? Dan is de zolder, die te bereiken is via een vaste trap, hiervoor de geschikte plek! Mits het afwerken van deze ruimte kan je hier nog gemakkelijk een twee slaapkamers, een hobbykamer, bureau etc bij maken.

 

De veranda en het terras bevinden zich aan de achterkant van het pand en de tuin is volledig afgemaakt met groenhaag. Door de zuidwestelijke oriëntatie is het hier vanaf de middag tot in de late uurtjes aangenaam vertoeven!

Voor dit appartement hebben wij samen gewerkt met Homelab, die een renovatiedossier hebben opgesteld dat 3D rendering, een prijsofferte en een lastenboek weergeeft van de renovatie van het appartement. Zij geven een beeld weer over hoe de renovatie zou kunnen worden uitgevoerd, maar zijn dus geen werkelijke weergave. Bekijk zeker de 3D renders en het dossier in bijlage!

 

Ben jij op zoek naar een pand met bijzonder veel potentieel waar je nog je eigen draai aan kan geven? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou!

EPC en sted.info in aanvraag, voor meer info bel naar 011/22.22.95.

Kelder(-1)
Kelder 6.66m2 betonvloer, bakstenen muren, dallen plafond, water meter (lengte 3.7 breedte 1.8)
Gelijkvloers
Living 29.88m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel hout raam, elektrische rolluik, open haard, tv aansluiting (lengte 8.3 breedte 3.6)
Keuken 15.60m2 tegelvloer, behangen muren, houten latjes plafond, aanbouwkasten, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan (lengte 5.2 breedte 3)
Sas 2.34m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 1.8 breedte 1.3)
Badkamer 1 3.40m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, aanbouwkast, spoelbak met thermostatische mengkraan, douchecabine, sproeikop (lengte 1.7 breedte 2)
Berging 6.40m2 betonvloer, geverfde muren, geverfd plafond, lavabo, aansluiting wasmachine en droogkast, buitendeur (lengte 2 breedte 3.2)
Garage 21.50m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, sectionale poort, gasmeter, gascondensatiekete, zekeringskast, elektriciteitsmeter (lengte 5 breedte 4.3)
Toilet 1 0.84m2 tegelvloer, betegelde en geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo, enkel hout raam (lengte 1.2 breedte 0.7)
Inkomhal 6.66m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 3.7 breedte 1.8)
Eerste verdieping
Berging 6.44m2 vasttapijtvloer, behangen muren, geverfd plafond, enkel hout raam, elektrische rolluik (lengte 2.8 breedte 2.3)
Slaapkamer 1 12.00m2 laminaatvloer, tasso behangen geverfde muren, geverfd plafond, enkel hout, elektrische rolluik, tv en internet aansluiting (lengte 4 breedte 3)
Slaapkamer 2 12.90m2 laminaatvloer, tasso behangen geverfde muren, enkel hout raam, elektrische rolluik, lavabo, tv, internet (lengte 3 breedte 4.3)
Slaapkamer 3 19.35m2 laminaatvloer, tasso behangen geverfde muren, geverfd plafond, enkel hout raam, elektrische rolluik, tv en internet aansluiting (lengte 4.5 breedte 4.3)
Toilet 1 1.08m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, toilet (lengte 0.9 breedte 1.2)
Slaapkamer 4 14.40m2 laminaatvloer, tasso behangen geverfde muren, geverfd plafond, enkel hout raam, elektrische rolluik (lengte 4 breedte 3.6)
Nachthal 9.18m2 laminaatvloer, tasso geverfde muren, geverfd plafond, enkel hout raam, elektrische rolluik (lenhte 5.4 breedte 1.7µ
Tweede verdieping
Zolder 80.00m2 plankenvloer, geïsoleerd dak met onderdak, ruimte voldoende om nog twee slaapkamers te maken (lengte 8 breedte 10)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Juridische beslissing: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • KI: € 627
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 285 m²
 • Bewoonbare opp.: 180 m²
 • Perceel breedte: 22,3 m
 • Bouwjaar: 1938
 • Renovatiejaar: 2013
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.