Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, van Maerlantlaan 31

Te koop €329.000 - Huis
427 m² 180 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RECENTELIJK GERENOVEERDE GEZINSWONING MET VIER SLPK IN EEN GUNSTIGE OMGEVING!

 

Op het Nieuw Veld, een mooie buurt aan de rand van Hasselt, vinden we op de Van Maerlantlaan ter hoogte van het nummer 31 deze halfopen bebouwing terug. Het bevindt zich in de gezellig Banneuxwijk, die bekend staat als een hechte gemeenschap. Op wandelafstand bereik je de school, bakker, slager, supermarkt,.. Aan de overkant van de straat is zelfs een openbaar speelplein, zodat de kinderen hier hun vrije tijde kunnen door brengen. De ligging heeft zeker en vast zijn charmes! Ook de bereikbaarheid geeft dit pand ongetwijfeld een grote meerwaarde. Op slechts tien minuten ben je zowel in het centrum van Hasselt alsook buurgemeente Zonhoven. De oprit van de E313 is op slechts vier kilometer verwijderd, ideaal voor wie dagelijks lange afstanden moet maken.

 

De woning dateert vanuit de jaren zestig en werd de laatste jaren gerenoveerd en onderhanden genomen. Zo werd de elektriciteit opnieuw aangelegd en aluminium ramen met dubbele beglazing geplaatst, installeerde men een nieuwe gasketel en vernieuwde men de keuken. Daarnaast werd ook opnieuw gevloerd zowel boven als beneden en verfde men de volledige woning. In 2016 nam men de tuin onderhanden en werd ze opnieuw aangelegd en werd er een nieuwe sectionale garagepoort geplaatst. Dit jaar voorzag men de woning nog van 16 zonnepanelen, wat zeker een grote meerwaarde is.

 

De woning beschikt over grote raampartijen aan alle gevels wat zorgt voor een zee van licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Dat valt ons ook meteen op wanneer we de woning betreden via de inkomhal. De L-vormige living beschikt over een oppervlakte van 48m² en biedt ruimte voor een eetkamer, tv- en speelhoek, wat tal van mogelijkheden biedt. Aansluitend is er de eigentijdse keuken die volledig uitgerust is met alle toestellen, zoals een ingebouwde oven, vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, diepvriezer etc. Aangezien je hier zicht hebt op de tuin kan je de kinderen perfect in het oog houden wanneer jij zelf achter het vuur staat. Verder is op het gelijkvloers nog een apart gastentoilet alsook een berging.

De originele houten trap brengt ons naar de tweede verdieping waar ook hier weer bijzonder veel plaats en potentieel is. Het herbergt maar liefst vier slaapkamers, waarvan één nog verder afgewerkt dient te worden en momenteel dient als opbergruimte, en de badkamer beschikkende over ligbad met thermostatische mengkraan en sproeikop alsook een lavabo. De nachthal heeft een zolderluik met uitschuifbare trap, dus ook de zolder kan gebruikt worden voor het stockeren en opbergen van allerlei spullen. Tevens bevindt zich op de zolder de gasketel en de omvormer van de zonnepanelen, maar mits de nodige aanpassingen is het zeker en vast mogelijk om hier nog twee slaapkamers te maken.

 

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft aan de zijkant een garage met sectionale poort. Ideaal voor de auto te parkeren. Ook vooraan de woning werd er extra parkeergelegenheid voorzien, zodat je bezoek altijd zeker is van een plek. Kortom, alle troeven om je hier met je gezin te vestigen zijn aanwezig!

 

Voor deze woning hebben we een renovatiedossier laten opstellen, waarbij de badkamer en vierde slaapkamer onderhanden zijn genomen. Dit is geen werkelijke weergave maar een 3D visualitatie van hoe de ruimte kan worden ingericht. Het renovatiedossier met bijhorende offerte en lastenboek kan u in bijlage raadplegen.

 

Hebben wij je interesse in deze knappe, ruime woning gewekt en wil jij graag een kijkje komen nemen? Bel dan naar 011/22.22.95 en hopelijk tot snel!

Gelijkvloers
Living 36.00m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, thermostaat, tv aansluiting, internet, telefonie, schouw (lengte 4 breedte 9)
Speelkamer 12.00m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 4 breedte 3)
Keuken 13.20m2 tegelvloer, bezette muren, bezet plafond, aanbouwkasten, ingebouwde oven, vaatwasser, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, keramische kookplaat, koelkast, diepvries, dampkap, dubbel alu raam en dubbel alu deur (lengte 4 breedte 3.3)
Toilet 1 1.08m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo (lengte 1.2 breedte 0.9)
Sas aan toilet 1.44m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 1.6breedte 0.9)
Gang 2.00m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 1 breedte 2)
Berging 2.08m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, watermeter, gasmeter, toegang tot kruipkelder (lengte 2.6 breedte 0.8)
Inkomhal 12.60m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam + deur, houten trap, elektriciteitsmeter, zekeringskast (lengte 4.5 breedte 2.8)
Garage 22.40m2 betonvloer, bakstenen muren, mdf platen, sectionale poort (lengte 7 breedte 3.2)
Eerste verdieping
Badkamer 1 5.40m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, ligbad met thermostatische mengkraan + sproeikop en douchescherm, lavabo met thermostatische mengkraan (lengte 3 breedte 1.8)
Slaapkamer 1 12.00m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, tv, internet, dubbel alu raam (lengte 4 breedte 3)
Slaapkamer 2 16.00m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, tv, internet, dubbel alu raam (lengte 4 breedte 4)
Slaapkamer 3 16.00m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, tv, internet, dubbel alu raam (lengte 4 breedte 4)
Slaapkamer 4 12.00m2 linoleumvloer, bezette muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 4 breedte 3)
Gang 4.70m2 linoleumvloer, geverfde muren, geverfd plafond, zolderluik (lengte 1 breedte 4.7)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Prijs: € 329.000
 • Registratierechten: € 32.900 *
 • Totale kostprijs: € 364.918
 • KI: € 1.199
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 427 m²
 • Bewoonbare opp.: 180 m²
 • Voorgevel: 11 m
 • Perceel breedte: 30 m
 • Bouwjaar: 1965
 • Renovatiejaar: 2011
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • E spec: 197,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.