Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Voddefinstraat 32

Te koop €469.000 - Huis
305 m² 150 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

UNIEKE WATERWONING MET 3 SLPK OP ZEER RUSTIGE EN GUNSTIGE LOCATIE! 

 

Wonen op een plek die rust en natuur uitstraalt en toch vlakbij de stad ligt, wie wil dat nu niet. Op  Ekkelgaarden vinden we op het einde van de Voddefinstraat deze prachtige, moderne woning terug. Enkele jaren geleden werd er op deze verkaveling een uniek concept neergezet, waarbij er een perfecte harmonie tussen groen, kwaliteitsvol en hedendaags wonen werd gecreëerd. De ligging van het pand kan niet beter zijn, aangezien alle faciliteiten vlakbij terug te vinden zijn en de Luikersteenweg alsook de op- en afrit van de E313 zorgen voor een goede bereikbaarheid. 

 

In 2013 werd deze half open bebouwing met kwaliteitsvolle en degelijke materialen opgetrokken. Op vlak van energiezuinigheid en comfort voldoet het aan alle hedendaagse normen. Zo is er een ventilatiesysteem type C+, een gascondensatieketel voor de centrale verwarming, een elektriciteitsinstallatie die conform is aan de regels van het AREI en aluminium ramen met dubbele beglazing en hoog isolerende waarde. Bovendien bedraagt het E-peil van de woning 73, wat duidt op een laag energieverbruik. Ook aan de buitenkant van de woning werden er hoogstaande materialen gebruikt. Door te werken met cederhout kreeg de woning een eigentijdse uitstraling.

 

Het volledig perceel is afgesloten en dus wordt privacy gegarandeerd. Vooraan is er een automatisch schuifpoort alsook een aparte toegang om het pand te bereiken. Eenmaal binnen in de inkomhal, betreden we via een glazen deur de knappe en ruime living. Door de hoeveelheid aan natuurlijk licht dat hier binnen valt, wordt de leefkamer eens zo groot zonder afbreuk te doen aan zijn warm karakter. Verder gaande is er geoutilleerde keuken, geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en afgewerkt mooie materialen. Denk maar aan een keramische kookplaat met dampkap, combi oven, ingebouwde koelkast en diepvriezer, vaatwasser enzovoort. Werkelijk alles is aanwezig en de hobbykok onder ons kan zich hier ongetwijfeld uitleven. Voor het stockeren van voeding en allerhande materialen is er aansluitend een aparte berging voorzien.

De trap in tropisch hardhout brengt ons naar de eerste verdieping. Hier vinden we de slaapvertrekken alsook de badkamer. Deze laatste is praktisch ingedeeld met een douche met sproeikop en anti-slip bodem, badkamermeubel met lavabo en thermostatische mengkraan alsook een toilet. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers die allen gevloerd zijn met laminaat en waarvan één toegang heeft tot zijn eigen terras. Alsof dat geen pluspunt is! 

 

Parkeer jij de auto graag in alle veiligheid? Ook hieraan werd gedacht. Men construeerde aansluitend op de schuifpoort een carport en tuinhuis, een plek waar auto, fietsen en andere tuinmaterialen opgeborgen kunnen worden. Als laatste, maar zeker niet als minste, is er het adembenemende terras met zicht op de vijver. Hier kom je tot rust en kan je genieten van jouw vrije tijd. Niet enkel achteraan maar ook vooraan is er terras, zodat jij op elk moment van de dag de zon kan volgen!

 

Ben jij op zoek naar een speciale woning die hoogstaand afgewerkt is en perfect gelegen is? Dan hebben wij voor jou het geschikte pand in aanbieding! Bel naar 011/22.22.95 en misschien tot binnenkort!

EPC EN STED.INFO IN AANVRAAG.

Gelijkvloers
Inkomhal 3.92m2 keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, alarm, gasmeter (lengte 1.75 breedte 2.34)
Toilet 1 2.02m2 keramische tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo (lengte 0.9 breedte 2.34)
Eetkamer 14.60m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, thermostaat (lengte 3.16 breedte 4.62)
Leefruimte 22.85m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, tv en internet aansluiting, schuifraam, videofoon (lengte 4.03 breedte 5.67)
Keuken 12.92m2 keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, aanbouwkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, combi oven, ingebouwde koelkast en diepvriezer, keramische kookplaat en dampkap (lengte 3.4 breedte 3.8)
Berging 5.89m2 keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, zekeringskast, elektriciteitsmeter, watermeter, aansluiting wasmachine en droogkast, bediening ventilatiesysteem (lengte 2.83 breedte 2.08)
Traphal 6.00m2 trap uit tropisch hardhout, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 3.16 breedte 0.9)
Eerste verdieping
Nachthal 5.75m2 keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwkast met gasketel, bedieningspaneel alarm, videofoon (lengte 2.89 breedte 1.93)
Slaapkamer 1 12.47m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 2.2 breedte 5.67)
Slaapkamer 2 9.62m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 2.88 breedte 3.34 )
Slaapkamer 3 13.46m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, tv aansluiting, dubbel alu raam (lengte 4.08 breedte 3.33)
Badkamer 1 8.63m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, badkamermeuber met lavabo en thermostatische mengkraan, spiegelwandkast, douche met anti slip bodem en sproeikop, thermostatische mengkraan, toilet (lengte 2.75 breedte 2.27)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • KI: € 967
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 305 m²
 • Bewoonbare opp.: 150 m²
 • Voorgevel: 6,2 m
 • Perceel breedte: 9 m
 • Bouwjaar: 2013
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium




3D Huis te 3500 HASSELT, Voddefinstraat 32
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.