Pand Detail - Immo Top Invest

3960 BREE, Genatteweg 2

Te koop €275.000 - Huis
409 m² 191 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

GOED ONDERHOUDEN, INSTAPKLARE, HALFOPEN BEBOUWING OP WANDELAFSTAND VAN BREE CENTRUM.


Bree is een stad met grenzeloos veel mogelijkheden, 17de eeuwse, historische gebouwen, een ruim winkelaanbod en vele gezellige terrasjes. De ruime, frisse gezinswoning is gelegen in de Genatteweg 2, een doodlopende straat die parallel loopt met de Sportlaan en een directe verbinding geeft naar de Hamonterweg (N76). De verschillende omringende gemeenten zijn hierdoor vlot bereikbaar. De woning ligt centraal, in de buurt van tal van winkels, scholen en sportfaciliteiten. De ideale locatie om met uw gezin te vertoeven. Het pand dateert van midden jaren zestig en werd met de grootste zorg en kwaliteitsvolle materialen opgetrokken. Door de jaren heen werd de woning zeer goed onderhouden, gerenoveerd en aangepast aan de nieuwe isolatierichtlijnen. In 2005 schakelden de eigenaars over van stookolie op aardgas en werd er een nieuwe hoge rendement condensatie gasketel geplaatst van het topmerk Elco. In 2012 werden er nieuwe, energiezuinige aluminiumramen geplaatst met extra isolerende beglazing. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en geven een hoge isolatiewaarde dankzij het isolatischuim dat wordt aangebracht in het profiel

 

In 2010 werd de spouwmuurisolatie aangebracht en in 2014 de zoldervloerisolatie met glaswol van 22 cm. Deze ingrepen zorgen voor een energiezuinige woning.

 

In de woning vinden we zeer onderhoudsvriendelijk materialen terug, die het mogelijk hebben gemaakt om de woning perfect te onderhouden doorheen de jaren. Bij het binnenkomen valt de lichte inkomhal op, die toegang geeft tot de eerste verdieping, de keuken, de kelder alsook tot de ruime woonkamer met living en eetplaats met zicht op de tuin. Deze woonkamer strekt zich uit over een oppervlakte van 35 m². Door de marmeren schouw met sier openhaard en de televisieaansluiting wordt dit ongetwijfeld het gezelligste plekje in huis. In de keuken is een nette, goed uitgeruste, formica keuken geïnstalleerd met werkblad in kunststof, keramische kookplaat, dampkap en oven. In de bijkeuken kan je gezellig tafelen terwijl je gezin of gasten buiten vertoeven. De ruime bijbouw,  die gekoppeld is aan de bijkeuken, doet dienst als wasplaats en is voorzien van een apart compartiment voor tuinmateriaal en fietsen. De droogkast en de wasmachine zitten netjes opgeborgen in de kastenwand. Het gastentoilet bevindt zich op bordes van de marmeren trap met smeedijzeren pijlers die ons verder leidt naar de eerste verdieping.

 

Hier bevinden zich in totaal 4 ruime slaapkamers . Eén daarvan beschikt over een internetaansluiting en kan daardoor perfect omgetoverd worden tot een bureel. De badkamer werd recentelijk vernieuwd en is hedendaags en modern ingericht, met een ruime inloopdouche en nachttoilet. Op de nachthal, kan je via een vensterdeur het terras bereiken, waar je heerlijk kan genieten dankzij zijn zuidwestelijke ligging.

 

Achter het huis vinden we een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin. Ideaal voor een groot tuinstel met parasol. Rechts en vooraan aan de woning werd gras en beplanting voorzien voor diegene die houden van groen. Aan de voorkant van de woning is er een ruime oprit die toegang geeft tot de inpandige garage met een sectionaalpoort met toegang tot de bijkeuken.

Ben je op zoek naar een instapklare, goed onderhouden halfopen bebouwing met veel potentieel? Dan is dit ongetwijfeld de geschikte woning voor jullie. Bel naar 011/22.22.95 en hopelijk tot snel.

 

 

 

Kelder(-1)
Kelder - CV ruimte 9.00m2 Tegelvloer, HR-gasketel Elco (2005), gasmeter, watermeter (3 x 3)
Kelderruimte 2 11.96m2 Tegelvloer, toegang tot kruipkelder via luiken (2,6 x 4,6)
Gelijkvloers
Inkomhal 10.63m2 Tegelvloer, vliesbehang op muren, sierbehang op plafond, marmeren trap met leuning in gietijzer, vestiaire ruimte (3,04 x 3+ 1,54 x 0,98)
Toilet 0.93m2 Tegelvloer, wandtegels, behangen muren, hangtoilet, lavabo met koudwaterkraan (1,08 x 0,86)
Leefruimte 31.00m2 Massief eiken vloer, behangen muren, behangen sierlijsten op plafond, groene marmeren schouw, videofoon, televisieaansluiting, polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenraam (4,08 x 7,6)
Keuken 9.10m2 Tegelvloer, wandtegels + behangen muren, geverfd plafond, formica keuken met aanbouwkasten, werkblad in kunststof, keramische kookplaat, dampkap, oven, polyurethaan aluminium raam met dubbele beglazing, muggenraam (2,6 x 3,5)
Bijkeuken 7.68m2 Tegelvloer, behangen muren, isomo plafondtegels, formica aanbouwkasten, televisieaansluiting, thermostaat (3 x 2,56)
Garage 17.25m2 Tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, sectionale kantelpoort, elektriciteitsmeter, zekeringskast (3 x 5,75)
Keuken 2/wasruimte 10.50m2 Tegelvloer, geverfde muren, houten planchetten tegen plafond, houten aanbouwkasten, lavabo met mengkraan, aansluiting wasmachine, toegang tot tuin, polyurethaan aluminium raam en deur met dubbele beglazing, muggendeur (3 x 3,5)
Keukenberging 6.43m2 Tegelvloer, geverfde muren, houten planchetten tegen plafond, toegang tot tuin, polyurethaan aluminium deur met dubbele beglazing, muggendeur (3,12 x 2,06)
Eerste verdieping
Nachthal 15.63m2 Tegelvloer, vliesbehang op muren, sierbehang tegen plafond, inbouwkasten, polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing (3 x 5,21)
Slaapkamer 1 10.50m2 Vinyl, behangen muren, geverfd plafond, ruimte voor het plaatsen van een kast (1,43 x 0,60), internetaansluiting, polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenraam (3 x 3,5)
Badkamer 5.88m2 Tegelvloer, wandtegels, geverfd plafond, houten aanbouwkasten, spiegelkasten, lavabo met mengkraan, hangtoilet met besparingsknop, inloopdouche met regendouchekop en thermostatische mengkraan,polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenraam (2,6 x 2,26)
Slaapkamer 2 14.98m2 Vinyl, behangen muren, geverfd plafond, polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenraam (4,28 x 3,5)
Slaapkamer 3 15.36m2 Parket, behangen muren, geverfd plafond, polyurethaan aluminium ramen met dubbele beglazing, muggenraam (3,88 x 3,96)
Slaapkamer 4 12.72m2 Vinyl, behangen muren, geverfd plafond, inbouwkasten, muggenraam (2,98 x 4,27)
Zolder
Zolder 95.40m2 Zoldervloer geïsoleerd (22cm)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaardingen uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Prijs: € 275.000
 • Registratierechten: € 19.250 *
 • Totale kostprijs: € 297.231
 • KI: € 736
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 409 m²
 • Bewoonbare opp.: 191 m²
 • Voorgevel: 10,6 m
 • Perceel breedte: 25 m
 • Bouwjaar: 1967
 • Renovatiejaar: 2012
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Noordoost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
3D Huis te 3960 BREE, Genatteweg 2
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.