Pand Detail - Immo Top Invest

3990 PEER, Tichelovenstraat 34

Te koop €305.000 - Huis
477 m² 275 m² 3 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

KNAPPE PASTORIJWONING MET HOOGSTAANDE AFWERKING IN HET LANDELIJKE WIJCHMAAL!

 

Wonen in het groene Wijchmaal is een waar gegeven. Omringd door de landbouwvelden en met Erperheide op geen afstand is het heerlijk genieten. Hiernaast bereikt u de Noord-Zuid verbinding in enkele minuten, waardoor u steeds geniet van een goede verbinding met de omliggende steden. Op de Tichelovenstraat ter hoogte van huisnummer 34 vinden we deze knappe halfopen bebouwing terug.

 

De woning werd in 2014 voor het eerst in gebruik genomen en werd met de hoogste kwaliteitsnormen opgetrokken en afgewerkt. Bovendien is ze zeer energiezuinig, een meerwaarde voor elke hedendaagse woning. Er liggen 23 zonnepanelen op het dak en het warme water wordt verwarmd door een zonneboiler van 400 liter. Toch is de woning zodanig geïsoleerd dat verwarmen bijzonder weinig dient te gebeuren en het verbruik dus zeer laag ligt. De elektriciteit werd volledig conform de regels van het AREI geplaatst. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming voorzien en men voorzag de woning van een ventilatiesysteem type C+, dat werkt met ventilatieroosters in de rolluikkasten. De regenwaterput werd aangesloten op de wc's en de buitenkranen, zodat het verbruik van water ook lager blijft. De PVC-ramen met dubbel glas werden gedeeltelijk voorzien van muggenschermen en elektrische rolluiken. Hier stopt het niet! Er werd een centraal stofzuigersysteem voorzien met 6 punten, waardoor een makkelijk onderhoud verzekerd is. Eén van de punten werd buiten geplaatst, zodat het zelfs eenvoudig wordt om uw auto's te stofzuigen.

 

Wanneer we de woning betreden valt onmiddellijk op dat achter de gevel enorm veel ruimte verscholen zit. De ruime living met open keuken werd prachtig afgewerkt met een donkere vloertegel en beschikt over hoge raampartijen die uitkijk geven over de volledige tuin. De open keuken beschikt over een groot eiland dat bestaat uit opbergkasten en schuiven en heeft een mogelijkheid om aan een eiland te zitten. Verder werd ze uitgerust met een spoelbak met thermostatische mengkraan, een vaatwasser, een combi-oven, een inductie-kookplaat, een inbouwkoelkast en een dampkap. De berging werd ingericht met ingebouwde kasten, alsook de aansluiting van de droogkast en wasmachine. Er is nog een tweede ruimte ter beschikking die u momenteel ingericht werd als bureelruimte, maar zich ook perfect leent tot extra berging. Het pand beschikt over twee ruime badkamers, waarvan de eerste zich op de gelijkvloerse verdieping bevindt. Deze badkamer werd uitgerust met een meubel met dubbele lavabo en een bijzonder ruime inloopdouche met regendouchekop. De tweede badkamer op de eerste verdieping werd eveneens uitgerust met een meubel met dubbele lavabo met thermostatische kranen en een luxueus ligbad. Hier kan je in rustgevende omgeving genieten van jouw vrije tijd en je batterijen volledig opladen. Bovendien werd er extra aandacht besteed aan details, zoals het aanbrengen van ingebouwde sfeerverlichting. Eveneens de leefruimte en open keuken werden voorzien van indirecte verlichting. Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers terug, elk voorzien van een knappe laminaatvloer. Bovendien beschikt elke slaapkamers over televisie - en internetaansluiting. De masterbedroom werd voorzien van een dressing met een grote hoeveelheid aan ingebouwde kasten. Werkelijk aan alles werd gedacht!

 

Het pand werd grotendeels onderkelderd, waardoor u aan een grote hoeveelheid bergruimte beschikt. Deze ruimtes kunnen mits kleine aanpassingen makkelijk omgetoverd worden tot gezellige speelruimtes voor de kinderen of een echte hobbykamer.

 

De tuin vormt de ideale plaats om gezellig buiten te vertoeven bij mooi weer. Ook hier kan men zien dat men echt aan het totaalplaatje gedacht heeft. Er werd een tuinhuis/garage opgemetst en voorzien van elektriciteit, werd er over automatische verlichting voorzien en er werd een kippenren gebouwd. Verder werd het perceel volledig omheind en voorzien van een elektrische poort. De tuin is een echt paradijs voor iemand die groene vingers heeft en graag buiten vertoeft! Uw auto's kan u makkelijk parkeren onder de dubbele carport aan de zijkant van het pand.

 

Interesse in deze volledig instapklare woning? Laat het ons zeker weten: 011/22 22 95!

 

 

Kelder(-1)
Kelder 56.45m2 Gegoten kelder, zonneboiler (400l), verwarmingsketel (Viessmann), installatie regenwaterput/grondwaterput, internet-en tv-aanslutiing, ventilatie (7.95mx7.1m)
Gelijkvloers
Inkomhal 5.41m2 Tegels, behangen, ingebouwde spots (2.91mx1.86m)
Toilet 1 1.86m2 Tegels, wandtegels, behangen, hangtoilet met besparingsknop, lavabo (k), toiletaccessoires (1mx1.86m)
Living 46.62m2 Tegels, behangen, tv- en internetaansluiting, sfeerverlichting, videofoon, thermostaat (8.45mx4.59m)+(3.73mx2.1m)
Keuken 17.14m2 Tegels, wandtegels, behangen, meubel met anderhalve spoelbak en mengkraan, koelkast, combi-oven, vaatwasser, inductie-kookplaat, dampkap, eiland, indirecte verlicht (4.18mx4.1m)
Badkamer 1 8.34m2 Tegels, wandtegels, geverfd, inloopdouche met regendouchekraan, meubel met dubbele lavabo, mengkranen, kolomkasten, ingebouwde spots, accessoires (3.55mx2.35m)
Bureau 3.53m2 Tegels, geverfd, ingebouwde kasten, elektriciteitsmeter, zekeringskast, internetaansluiting (1.9mx1.86m)
Berging 7.28m2 Tegels, geverfd, aansluiting wasmachine, ingebouwde kasten, centrale stofzuiger (3.1mx2.35m)
Eerste verdieping
Slaapkamer 1 23.41m2 Laminaat, PVC-platen tegen wand en plafond, behangen, geverfd, tv- en internetaansluiting, ingebouwde kasten (dressing). (4.18mx5.6m)
Slaapkamer 2 12.32m2 Laminaat, gevliesd, geverfd, tv-en internetaansluiting (3.52mx3.5m)
Slaapkamer 3 14.83m2 Laminaat, behangen, gevliesd, geverfd, tv-en internetaansluiting, ingebouwde kasten (3.23mx4.59m)
Berging 4.16m2 Laminaat, geverfd (1.9mx2.19m)
Badkamer 2 6.39m2 Laminaat, wandtegel, geverfd, ligbad met mengkraan, sfeerverlichting, meubel met dubbele lavabo en mengkranen, kolomkast, ingebouwde spots (3mx2.13m)
Toilet 2 1.20m2 Laminaat, behangen, hangtoilet met besparingsknop (1mx1.2m)
Nachthal 13.80m2 Laminaat, behangen, ingebouwde spots, ingebouwde kasten
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaardingen uitgebracht: Niet van toepassing
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Prijs: € 305.000
 • Registratierechten: € 30.500 *
 • Totale kostprijs: € 338.501
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 477 m²
 • Bewoonbare opp.: 275 m²
 • Perceel breedte: 9,2 m
 • Bouwjaar: 2014
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 2
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
3D Huis te 3990 PEER, Tichelovenstraat 34
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.