Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Zandstraat 41

Te koop €449.000 - Huis
800 m² 272 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

NATUUR, RUIMTE EN LUXE: UITZONDERLIJK WONEN IN EEN VOLLEDIG VERNIEUWDE WONING!

 

Natuur, ruimte en luxe. Deze drievuldigheid vind je terug in deze schitterende villa in Hasselt. Het is een knappe villa met een mix van pastorie en moderne stijl met een gezellige, volledig aangelegde tuin. Je geniet hier van de absolute rust en de vrijheid, zowel binnen als buiten. Het perceel is 8a groot en is zuidelijk georiënteerd.  Deze woning dateert oorspronkelijk van de jaren vijftig en werd een viertal jaar geleden totaal gestript en vernieuwd. Wat wil een mens nog meer? Werkelijk alle technieken, nutsvoorzieningen alsook schrijnwerkerij en alle comfort werden vernieuwd. De voorkant van het pand is netjes omheind met een hek en elektrische poort. Zo geniet je hier van de nodige privacy.

 

Je loopt de woning binnen in een ruime entree waar de houten trap de eye catcher is. Je beschikt hier verder over een zeer ruim toilet wat nog kan uitgebreid worden tot badkamer. Links is er een eerste ruime kamer terug te vinden die eventueel kan dienen als slaapkamer, maar ook als living, zithoek of keuken. Alle voorzieningen zijn aanwezig om deze ruimte volledig in te richten naar jou behoeften. Via de houten trap komen we in een tweede, open ruimte terecht die eveneens kan dienen als voornoemde ruimtes. De veelzijdigheid en de omvang van het pand maakt dat je hier tal van mogelijkheden hebt en het zelfs, mits het verkrijgen van de nodige vergunningen, kan dienen als een zorgwoning of woning met kantoorruimte!

Aan de rechterzijde van het pand vind je de living en aansluitend het salon. De houten trap die vanuit het salon vertrekt brengt je naar het eerste verdiep, wat voorheen badkamer met open bureel was. Met het zicht op de tuin en natuur kan je hier enkel maar goed gezind van worden. Op dit verdiep is er zelfs nog plaats om een badkamer te installeren of eventueel een dressing met inbouwkasten te maken.

De vele grote raampartijen met uitzicht op de groene en luxueuze tuin zijn werkelijk een droom. De open leefruimte heeft in totaal een oppervlakte van 55m². De aandachtige kijkers kunnen van hieruit zelfs een blik werpen op de achterliggende weilanden. De open keuken zorgt voor een ‘altijd samenzijn’. Deze is volledig geïnstalleerd en ingericht in een passende landelijke stijl en beschikt over een authentiek gasvuur van La Cornue, wat toch wel een leuke extra is. Naast de keuken vind je grote keukenberging/wasruimte terug alsook een apart toilet. Het grote schuifraam brengt je naar het zonneterras wat beschikt over een zonneluifel en aangelegd is met blauwe steen. Zie je het al voor je? Na een drukke werkdag even relaxen op het terras met een glaasje wijn en de rust? Je moet zelfs niet meer op vakantie gaan! Het verwarmd zwembad met jetstream zorgt ervoor dat jullie nooit meer van thuis weg moeten. De tuin is gezellig ingericht met zithoekjes en plantenperken. Achteraan vind je nog een tuinhuis terug. Het grote atelier aan de linkerzijde van het pand biedt bijzonder veel potentieel en werd voorheen gebruikt als carport voor twee wagens en als opbergplaats maar ruimte biedt ongetwijfeld veel mogelijkheden.

 

Bovendien is de locatie van het pand bijna idyllisch aangezien het omringd is door natuurgebieden zoals De Maten, De Borggrave vijvers, Bokrijk maar ook het Kanaal en Lang Water. Je voelt deze charme meteen van zodra je de villa betreedt. De architectuur heeft dan ook volop ingespeeld op dat uitzicht door de grote raampartijen over de gehele achtergevel van de woning. Verder is de ligging niet in the middle of nowhere. In een mum van tijd ben je in het centrum van Hasselt en ook zo weer terug thuis, om volledig te onthaasten en te ontsnappen van de dagelijkse drukte.

Op zoek naar landelijke rust, groen en ruimte? Laat deze prachtige villa je volledig in pakken en aarzel niet om een afspraak te maken op 011/22.22.95. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren!

Gelijkvloers
Inkomhal 8.57m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam en deur, houten trap naar eerste verdiep (lengte 5.1 breedte 1.68)
Leefruimte/slaapkamer links 29.70m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam, tv en internet aansluiting, dubbel pvc raam (lenhte 8.25 breedte 3.6)
Badkamer links 5.07m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, badkamermeubel met lavabo en mengkraan, aansluiting verwarming, aansluiting voor bad/douche, zekeringskast voor het linkste gedeelte + aansluiting voor tweede elektriciteitsmeter (lengte 2.9 breedte 1.75)
Living 29.34m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam, indirecte verlichting, internet en tv aansluiting, gashaard (lengte 8.15 breedte 3.6)
Salon 24.69m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc schuifraam, tv en internet aansluiting, parlofoon (lengte 5.09 breedte 4.85)
Badkamer 1 14.15m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, badkamermeubel met lavabo en thermostatische mengkraan, inloopdouche met regendouchekop en thermostatische mengkraan, toilet, whirlpool met sproeikop en thermostatische mengkraan, tv met luidsprekers, afzuigingsysteem, veluxraam (lengte 3.62 breedte 3.91)
Keuken 20.79m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam, aanbouwkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan en sproeikop, la cornue gasvuur met gasoven, dampkap (lengte 4.65 breedte 4.47)
Toilet 1 1.95m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo met thermostatische mengkraan, houten raam (lengte 1.14 breedte 1.17)
Berging 1.91m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 1.13 breedte 1.69)
Bijkeuken / wasruimte 13.68m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten, aansluiting wasmachine, spoelbak met thermostatische mengkraan, zonneboiler, HR gascondensatieketel, installatie vloerverwarming, zekeringskast, elektriciteitsmeter, dubbel pvc raam (lengte 5.24 breedte 2.61)
Eerste verdieping
Slaapkamer 1 39.29m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, 3 veluxramen, dubbel hout raam (lengte 5.17 breedte 7.6)
Dressing aan slaapkamer 1 8.72m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo met badkamermeubel, toilet (lengte 3.38 breedte 2.58)
Open ruimte op 1e verdiep 74.32m2 kliklinoleum, geverfde muren, geverfd plafond, 4 veluxramen, dubbel pvc raam, zekeringskast voor bovenverdiep, voorziening van sanitair en verwarming, tv en internet aansluiting (lengte 8 breedte 9.29)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Prijs: € 449.000
 • Registratierechten: € 31.430 *
 • Totale kostprijs: € 483.531
 • KI: € 939
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 800 m²
 • Bewoonbare opp.: 272 m²
 • Voorgevel: 10 m
 • Perceel breedte: 22 m
 • Bouwjaar: 1958
 • Renovatiejaar: 2014
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 3
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.