Pand Detail - Immo Top Invest

3680 MAASEIK, Verloren Kost 40

Te koop €324.000 - Huis
1084 m² 240 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

PRACHTIG GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 3SLPK OP KNAP PERCEEL VAN 10A84CA!

 

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde gezinswoning kort bij het bruisende centrum van Maaseik. Zoek niet langer! Langs de Verloren kost ter hoogte van nummer 40, houden we halt bij deze unieke halfopen bebouwing met een prachtige tuin op 10A84CA. We bevinden ons hier op 5 minuten van het centrum met een goede bereikbaarheid via de N78. De ideale gemeente voor een heerlijk dagje uit waar je onbekommerd door de straten en langst de winkels kan flaneren, een heerlijk hapje eten en een streepje cultuur kan opdoen. Maaseik is de plek bij uitstek om grenzeloos te winkelen, te wonen en te genieten met het hele gezin. Daarnaast vinden we binnen een straal van 5 minuten al de nodige faciliteiten terug zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten, etc.

 

De woning werd opgetrokken in de jaren 70 en werd door de jaren heen volledig gerenoveerd met duurzame materialen. In 2005 onderging de woning zijn eerste renovaties. Het dak werd vernieuwd en voorzien van de nodige isolatie. Deze werd nog extra onder de loep genomen door het inspuiten van spouwmuurisolatie en het plaatsen van dubbele hoogrendementsbeglazing. Ook de sanitaire leidingen werden volledig vernieuwd en er werd een nieuwe hoogrendementketel op stookolie geplaatst om te zorgen voor een verbruiksvriendelijke verwarming. Esthetisch werd de woning volledig omgetoverd door het opnieuw bepleisteren en het plaatsen van een nieuwe keramische tegelvloer op het gelijkvloers en laminaat op de verdieping.

 

In 2012 onderging de woning zijn grootste renovaties en werd het volume uitgebreid door een bijbouw toe te voegen aan de huidige leefruimte. Hierdoor kunnen we nu genieten van een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240m². Ook werd het binnenschrijnwerk volledig vernieuwd en werd de woning opnieuw ingericht met de grootste zorg en de meest kwalitatieve materialen. De inkomhal, die we vinden aan de zijkant van de woning, werd voorzien van een praktische vestiaireruimte met inbouwkasten. Verder vinden we een berging/wasplaats met de nodige opbergruimte door de nieuwe inbouwkasten die in 2015 geplaatst werden. Aangrenzend komen we terecht in de ruime leefruimte die dankzij de uitbreiding van de woning een totale oppervlakte kent van 53m². Aan de achterzijde vinden we twee grote schuiframen met uitzicht op de tuin waardoor er werd gekozen om hier een eetkamer te plaatsen waar je gezellig kan tafelen met het hele gezin. Aansluitend vinden we een ruime keuken met houten aanbouwkasten, een werkblad in composiet, en als de nodige toestellen. We beschikken hier over een ruim kookeiland met inductiekookplaat en een toog. Men kan hier extra verwarmen met vloerverwarming of heteluchtconvectoren en tijdens de warme dagen heerlijk verfrissen dankzij de airco. Een derde deel werd ingericht als zithoek met de nodige aansluitingen voor een surround systeem, ideaal tijdens een gezellige filmavond. Op het gelijkvloers beschikken we nog over een polyvalente ruimte met een aparte thermostaat die naar believen ingericht kan worden als bureau, speelkamer, etc.

 

Op de verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, die ieder op hun beurt voorzien zijn van airco. De badkamer hier werd vernieuwd in 2005 en voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche met regendouche en een nachttoilet. Als kers op de taart vinden we nog extra opbergruimte op de zolder en in de kelder, dewelke voorzien is van verwarming en een aparte thermostaat. Ideaal om hier een hobbyruimte van te maken dankzij de aanwezige inbouwkasten.

 

Niet enkel binnen maar ook de tuin is een ware troef. De garage met sectionale kantelpoort en aangrenzende carports, die in 2012 aan de woning werden toegevoegd, bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van uw wagen. Aan de achterzijde van de garage werd zelfs een carport voorzien met een extra hoogte voor het plaatsen van een mobilehome. De omheinde tuin heeft een beregeningssysteem, aangesloten op de grondwaterput en er werd een regenwaterput geïnstalleerd van 10.000L.

 

Op zoek naar een instapklare, recent gerenoveerde woning, twijfel niet langer en contacteer ons snel op het nummer 011/22.22.95!

 

 

Kelder(-1)
cvruimte 16.00m2 Linoleum, bakstenen, dalls, stookolieketel, boiler, pomp regenwaterput - grondwaterput, zekeringskast, aparte zekeringskast voor kelder (8 x 2)
Kelderruimte 1 18.68m2 Linoleum, bakstenen, dalls, houten aanbouwkasten met metalen werkblad, spoelbak met mengkraan, watermeter (4,67 x 4)
Kelderruimte 2 12.92m2 Linoleum, bakstenen, dalls, aanbouwkasten (3,23 x 4)
Gelijkvloers
Inkomhal 8.79m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, trap in beukenhout, elektriciteitsmeter (1,98 x 3,58 + 1,7 x 1)
vestiaire 2.39m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, inbouwkasten (0,64 x 3,74)
Toilet 1.39m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, hangtoilet met besparingsknop, aanbouwkast met lavabo, inbouwkasten (1,54 x 0,9)
Berging/wasplaats 8.71m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, inbouwkastem, aanbouwkast met spoelbak, aansluiting wasmachine, muggenraam, muggendeur, automatische rolluik, toegang tot de tuin (1,76 x 3,5 + 1,7 x 1,5)
Keuken/eetkamer 28.98m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, houten aanbouwkasten met werkblad in composiet, inductiekookplaat, dampkap, inbouwkoelkast, oven, vaatwasmachine, spoelbak met mengkraan, airco, thermostaat, heteluchtconvectoren, internetaansluiting, muggenraam, automatische rolluik, via schuifraam toegang tot tuin (4,6 x 6,3)
Zitkamer 23.24m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, internet + televisieaansluiting, aansluiting surround system (4 x 5,81)
Polyvalante ruimte 32.00m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, internet + televisieaansluiting, aansluiting surround system, thermostaat, muggenraam (8 x 4)
Eerste verdieping
Nachthal 9.00m2 Laminaar, geverfde muren, geverfd plafond, trap in beukenhout, zolderluik, muggenraam (3,9 x 2 + 1,05 x 1,15)
Slaapkamer 1 15.38m2 Laminaar, geverfde muren, geverfd plafond, airco, muggenraam (3,75 x 4,1)
Slaapkamer 2 16.40m2 Laminaar, geverfde muren, geverfd plafond, airco, muggenraam (4,10 x 4)
Slaapkamer 3 15.24m2 Laminaar, geverfde muren, geverfd plafond, airco, muggenraam (3,81 x 4)
Badkamer 9.02m2 Keramische tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, ligbad met mengkraan, inloopdouche met regendouche en thermostatische mengkraan, aanbouwkasten met lavabo, staantoilet met besparingsknop, ventilatieluik, muggenraam, termostaat (4,51 x 2)
Tuinniveau
Garage 47.17m2 Beton, bakstenen, dalls, aparte zekeringskast voor garage, sectionale kantelpoort, pomp grondwaterput, beregeningssysteem (3,68 x 11 + 1,52 x 4,4)
Carport 1 26.55m2 Klinkers, inbouwspots (3 x 6,5 + 1,5 x 4,7)
Carport 2 21.00m2 Klinkers, stopcontact, verlichting, hoogte van 2,85 (7 x 3)
Zolder
Zolder 64.00m2 2 veluxramen (8 x 8)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: In aanvraag
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • As built: in aanvraag
 • Prijs: € 324.000
 • Registratierechten: € 22.680 *
 • Totale kostprijs: € 349.695
 • KI: € 1.041
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1084 m²
 • Bewoonbare opp.: 240 m²
 • Voorgevel: 8,6 m
 • Perceel breedte: 14 m
 • Bouwjaar: 1977
 • Renovatiejaar: 2012
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noordwest
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
3D Huis te 3680 MAASEIK, Verloren Kost 40
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.