Pand Detail - Immo Top Invest

3520 ZONHOVEN, Molenweg 77

Te koop €475.000 - Handelspand
550 m² 253 m² 1 Slaapkamer 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

VERNIEUWDE HORECAZAAK MET APPARTEMENT OP EERSTE VERDIEP MET VEEL PARKEERMOGELIJKHEDEN!

 

Zit ondernemen in je bloed en wil je graag een eigen, bloeiende zaak starten? Dan is dit pand zeker iets voor jou. Zonhoven is een gezellig dorp dat centraal gelegen is en een vlotte verbinding naar Eindhoven en de E314 heeft. In de volledig vernieuwde dorpskern is het fijn om boodschappen te doen, of heerlijk te genieten op een van de vele terrasjes. De Molenweg situeert zich in het gehucht Termolen, één van de groene aders van Zonhoven. Slechts een straat verwijderd van het geweldige natuurgebied de Holsteenbron, de Teut en de bossen van Molenheide. Wil je liever een avond genieten van een optreden of een goed toneel, dan kan je altijd terecht in het cultureel centrum dat vlakbij gelegen is. Perfect dus om hier je eigen horeca zaak te openen! Wandelaars, fietsers, toeristen maar ook de bewoners stoppen hier graag om te ontspannen en een lekker hapje te eten. De locatie is ideaal, maar ook parkeergelegenheid is aanwezig. Aangrenzend aan het pand is er een openbare parking die recentelijk vernieuwd werd en wat dus zorgt voor een grote meerwaarde.

 

Een aantal jaar geleden werd het commercieel gedeelte alsook het appartement stevig onder handen genomen. De nutsvoorzieningen zijn opgesplitst voor het appartement en het restaurant, wat bijzonder praktisch is om het verbruik van beide eenheden te meten en onder controle te houden. Elke eenheid heeft ook een apart huinsnummer en ingang.

Op het gelijkvloers vindt men een mooie horecazaak met moderne en degelijke inrichting. Het geheel werd volledig en stijlvol ingericht. De zaal van het commercieel gedeelte omvat 75m² aan oppervlakte, die speels opgedeeld is in een aantal plaatsen. Vooraan is er een knap terras, zodat klanten ook bij goed weer optimaal kunnen genieten. De aangebouwde toog staat centraal in geheel en is voorzien van lichtgevende reclame. Er zijn ingebouwde koelkasten alsook een ijsblokjesmachine en een spoelbak met thermostatische mengkraan. Verder is er op de begane grond een warme en koude keuken, aparte afwasruimte en zowel binnen als buiten ruime bergings voor het stockeren van spullen. In totaliteit is er hier 196m² te benutten!

 

Via de zijkant van het pand vinden we de toegang tot het appartement, wat eveneens knap vernieuwd is. Het omvat een gezellige living, eethoek en keuken in een L-vorm. De keuken is ook hier uitgerust met alles wat je nodig hebt, zoals een vaatwasser, elektrisch vuur, over en dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan. Via hier heb je toegang tot het dakterras, zodat ook jullie op jullie beurt kunnen genieten van de vrije tijd. Er is zeer ruime slaapkamers, een aparte badkamer en een apart toilet. Tevens hebben alle ramen hier rolluiken, zodat je in alle rust en privacy kan vertoeven.

 

DE AANKOOP VAN HET ONROEREND GOED IS ZONDER HET HANDELSFONDS! Dit wil zeggen er voor het handelsfonds nog aparte prijs betaald dient te worden.

 

Ben jij op zoek naar een leuk handelspand met woonst en sta je te popelen om je eigen zaak op te starten? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou. Bel dan naar 011/22.22.95 en wie weet tot binnenkort.

 

Gelijkvloers
Zaal 75.82m2 steenstapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, inbouwspots, dubbel alu ramen, indirect licht, bestaande uit een opdeling van drie aaneensluitende ruimtes, aanbouwtoog met ingebouwde koelkasten, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, ijsblokjesmachine, ingebouwde boxen
Toiletten 10.17m2 steentapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, 3 toiletten waarvan één invalidetoiletten, babytafel, wastafel (lengte 5.78 breedte 1.76)
Sas 6.95m2 steentapijtvloer, lambrisering + behangen muren, geverfd plafond, aanbouwkasten om bestek en linnen in op te bergen, thermostaat, zekeringskast (lengte 6.26 breedte 1.11)
wasruimte 17.81m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 4.27 breedte 4.17)
Keuken 16.79m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, wateraansluiting (lengte 4.81 breedte 3.49)
Koude keuken 19.72m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 2.65 breedte 7.44)
Berging 5.82m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond (lengte 2.24 breedte 2.6)
cvruimte 2.05m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, verwarmingsketel voor restaurant en boiler, zekeringskast voor restaurant (lengte 1.67 breedte 1.23)
Overdekte binnenkoer 16.33m2 chapevloer, houten constructie (lengte 4.51 breedte 3.62)
Chalet 19.45m2 betonvloer, houten constructie ter opslag van dranken etc (lengte 3.93 breedte 4.95)
Appartement bergruimte 2.15m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, 2 x elektriciteitsmeter, 2 x gasmeter, 2 x watermeter, aansluiting wasmachine en droogkast (lengte 1.18 breedte 1.82)
Appartement inkomhal 1.01m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 1.13 breedte 0.89)
Eerste verdieping
Appartement keuken 15.07m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, elektrische rolluik, aanbouwkasten, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, vaatwasser, dampkap, elektrisch vuur en oven (lengte 2.64 breedte 5.71)
Appartement living 16.92m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, parlofoon, thermostaat (lengte 3.98 breedte 4.25)
Appartement slaapkamer 20.75m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel alu raam met elektrische rolluik (lengte 3.9 breedte 5.32)
Appartement badkamer 4.86m2 vinylvloer, geverfde muren, geverfd plafond, wastafel, douche met thermostatische mengkraan en sproeikop (lengte 2 breedte 2.43)
Appartement toilet 1.34m2 vinylvloer, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, dubbel alu raam (lengte 1.47 breedte 0.91)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Prijs: € 475.000
 • Registratierechten: € 47.500 *
 • Totale kostprijs: € 525.619
 • KI: € 1.546
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 550 m²
 • Bewoonbare opp.: 253 m²
 • Voorgevel: 10 m
 • Bouwjaar: 1947
 • Renovatiejaar: 2011
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noord
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.