Pand Detail - Immo Top Invest

3545 HALEN, Halensestraat 5

Te koop €389.000 - Handelspand
880 m² 340 m² 4 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

POLYVALENT HANDELSPAND MET RUIME WOONST OP 8A80CA

 

Op de Halensestraat ter hoogte van nummer 5 treffen we dit interessant vastgoed dat ingedeeld is in een handelspand met ruim woonhuis. We bevinden ons hier in Zelem waardoor een makkelijke verbinding met omliggende gemeentes gegarandeerd is. De combinatie van een goede zichtlocatie, veel passage en een grote etalage komen het succes van je zaak alleen maar ten goede.

 

Het handelsgedeelte wordt momenteel uitgebaat als krantenwinkel, maar is ook geschikt voor andere commerciële doeleinden. We hebben hier een open ruimte ter beschikking waardoor diverse indelingen mogelijk zijn. Twee achterliggende bergingen kunnen dienst doen als bijkomende stockageruimte. Gezien de ruime bewoonbare oppervlakte kan dit pand ook dienen als zorgwoning (mits goedkeuring gemeente).

 

Het geheel is oorspronkelijk gebouwd begin jaren '50 maar heeft sinds 2006 een grondige renovatie ondergaan. Bij deze transformatie is het pand volledig aangepakt, inclusief de renovatie van de platte daken en de aanpassing van de ramen naar een variant in PVC met dubbele beglazing.

 

De centraal gelegen inkomhal van de woonst scheidt en verbindt zowel het woon-en werkgedeelte met elkaar.

 

De woonst voorziet op het gelijkvloers een ruime living met geïntegreerde leefkeuken. Na een drukke werkdag is het er heerlijk ontspannen met het hele gezin. Hier vinden we een gezellige tv-hoek, een ruime eetplaats en een volledig geïnstalleerde keuken die afgewerkt is met alle nodige toestellen. Door de grote raampartijen is dit een lichtrijke ruimte. We bevinden ons hier aan de achterzijde van het gebouw waardoor we een mooi, groen zicht hebben op de tuin. De veranda is als het ware een uitbreiding van de leefruimte aangezien deze netjes aansluit bij de living. Dit is de plaats bij uitstek om te relaxen in het zonnetje. De glazen wanden kunnen makkelijk opengeschoven worden zodat men maximaal kan genieten van de tuin. Vanuit de leefruimte is er toegang via de glazen deur naar het apart toilet en een eerste badkamer met douchecabine en lavabo. Een praktische wasplaats (met waskoker) en een apart bureel vervolledigen de gelijkvloerse verdieping.

 

De eerste etage omvat een nachthal, 3 ruime slaapkamers en een uitgeruste badkamer met meubel met lavabo, spiegelkast met verlichting en ligbad met douchecombinatie. Er is eveneens een open, polyvalente ruimte die indien gewenst nog opgesplitst kan worden in 2 kamers. Tenslotte treffen we op dit verdiep nog een keukenhoek.

 

De geïsoleerde zolder is bereikbaar via de uitschuifbare trap. Hier vinden de recente gasketel en een zee aan (opberg)ruimte. De woonst is deels onderkelderd waar extra spullen netjes opgeborgen kunnen worden.

 

De tuin is omheind en voorzien van draad en de nodige beplanting waardoor de privacy gegarandeerd is. Op je gemak een plons in het zwembad wagen, het kan. Ook tijdens iets frissere zomerdagen behoort dit tot de opties aangezien het bad verwarmd wordt met een warmtepomp. Men opteerde zelfs voor een stuk kunstgras waardoor er geen vervelende grassprieten in het zwembad terechtkomen. Verder is er nog een tuinhuis en een smaakvol aangelegd terras. Aan de linkerzijde van het perceel is er een oprit met aansluitend een carport waardoor men gemakkelijk enkele wagens kan parkeren.

 

Wenst u bijkomende info over dit polyvalent pand? Aarzel niet en bel ons op 011/22.22.95

 

 

Kelder(-1)
Kelder 13.49m2 Plafond in dallen, wanden geverfd, betonvloer. (3.98 x 3.39m).
Gelijkvloers
Handelsgelijkvloers 63.00m2 Plafond geverfd, wanden behangen/geverfd, steentapijt. Open ruimte, verschillende indelingen mogelijk. Grote raampartijen aan de voorzijde. (8.7 x 6.67m + 4 x 1.54m).
Stockageruimte naast winkel 16.07m2 Plafond en wanden geverfd, tegelvloer. Gelegen aansluitend aan de handelsruimte. (2.55 x 6.3m).
Garage/stockage 21.45m2 Plafond en wanden geverfd, tegelvloer. Geschikt als garage voor fietsen/moto. Elektrisch bedienbare poort. Wateraansluiting. (3.3 x 6.5m).
Inkomhal 7.42m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. Inkomhal woonst, doorgang naar zowel het handelsgedeelte als de krantenwinkel. Elektriciteitsmeter met dag-en nachttarief. (3.99 x 1.86m).
Leefruimte 47.00m2 Plafond en wanden geverfd, tegels. Open leefruimte, zit-en eethoek met lichtstraat. TV-aansluiting. Zekeringenkast, internetaansluiting, centrale alarm. (5.95 x 4.71m + 3.88 x 4.95m).
Keuken 9.72m2 Plafond en wanden geverfd, tegels. Maatkeuken met kunststof werkblad en spoelbak. Ingebouwde toestellen: keramische kookplaat met dampkap, oven, vaatwasser. Spatwand in natuursteen. (3 x 3.24m).
Bureau 12.00m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. TV-aansluiting. Gasmeter. (4 x 3m).
Badkamer 1 8.53m2 Plafond en wanden geverfd, tegels. Badkamer met lavabo en douchecabine (regendouche, verschillende sproeiers), apart toilet. (2.7 x 3.16m).
Wasplaats 7.29m2 Plafond geverfd, wanden behangen/geverfd, tegelvloer. Aansluiting wasmachine. Waskoker. Deur naar de kelder. (3.17 x 2.3m).
veranda 27.27m2 Plafond in PVC, met ingebouwde verlichting, glazen schuifwanden naar de tuin, tegels. Extra zithoek. (3.43 x 7.95m).
Eerste verdieping
Nachthal 8.80m2 Plafond geverfd, wanden behangen, tegels. Zekeringenkast. (1.12 x 4.94m + 1.47 x 2.25m).
Slaapkamer 1 17.80m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. Ruime slaapkamer. TV-aansluiting. (3.98 x 3.96m + 1.96 x 1.05m).
Slaapkamer 2 14.20m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. Ruime slaapkamer. TV-aansluiting. (2.84 x 5m).
Slaapkamer 3 12.84m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. TV-aansluiting. (3.8 x 3.38m).
Slaapkamer 4 38.28m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. Kan opgesplitst worden in 2 kamers. (8.25 x 4.64m).
Badkamer 2 9.68m2 Plafond geverfd, wanden betegeld, steentapijt. Meubel met dubbele lavabo, spiegelkast met verlichting, toilet, ligbad met douchecombinatie. Waskoker. (4 x 2.42m).
Kitchenette 6.25m2 Plafond geverfd, wanden behangen, steentapijt. Witte kasten, spoelbak. (2.92 x 2.14m).
Tweede verdieping
Zolder 0.00m2 Momenteel enkel toegankelijk via het luik met uitschuifbare trap in de kitchenette. Geïsoleerde zolder, recente CV-ketel.
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Prijs: € 389.000
 • Registratierechten: € 38.900 *
 • Totale kostprijs: € 430.959
 • KI: € 1.137
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 880 m²
 • Bewoonbare opp.: 340 m²
 • Voorgevel: 13 m
 • Perceel breedte: 22 m
 • Bouwjaar: 1951
 • Renovatiejaar: 2006
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 2
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.