Pand Detail - Immo Top Invest

3600 GENK, Postwinningstraat 4

Te koop €339.000 - Huis
232 m² 272 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

BIJZONDER RUIME EN VOLLEDIG AFGEWERKTE WONING MET 4 SLPK!

 

In het mooie Genk, rustig gelegen op een nieuwe verkaveling, vinden we op de Postwinningstraat ter hoogte van het nummer 4 deze gesloten woning terug.  Op een goede twee kilometer bevindt zich het station, perfect voor eenieder die met het openbaar vervoer reist. Met de E314 op een boogscheut verwijderd en de Westerring om de hoek heeft dit pand een uitstekende bereikbaarheid. Op zo'n vijf minuten rijden vind je het gezellige centrum terug, waar verschillende winkels, restaurants, cafés en dergelijke terug te vinden zijn. Buiten de zeer goede ligging heeft Genk nog veel meer te bieden. Shoppen kan men in de prachtige vernieuwde shoppingcentra, maar ook de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in Genk! Ben je klaar voor 222 km wandelplezier? Dan ben je in het nabijgelegen Nationaal Park Hoge Kempen aan het juiste adres!

 

De woning werd in 2011 voor het eerst in gebruik genomen en hierbij voorzien van alle comfort. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming voorzien en men voorzag de woning ook van een ventilatiesysteem. De regenwaterput werd aangesloten op de wc's en de buitenkraan, zodat het verbruik van water lager blijft. De elektriciteit werd volledig conform de regels van het AREI geplaatst, zodat u zeker geen extra kosten aan de woning heeft!

 

Het pand betreedt u via de lichtrijke inkomhal, die u leidt naar de open leefruimte. De zithoek werd knap afgewerkt met een donkere tegelvloer en beschikt over grote ramen die uitkijk geven over je volledige tuin. Gezellig aanschuiven met de hele familie aan de eettafel kan in het verlengde van de zithoek, waar de gehele eetkamer eveneens afgewerkt werd met een donkere tegel en zo mooi overloopt in de open keuken. Deze laatste beschikt over praktische en moderne aanbouwkasten, een dubbele spoelbak met mengkraan, een vaatwasser, een oven, een keramische kookplaat, een inbouwkoelkast en een dampkap. Verder vindt u op de gelijkvloerse verdieping een inpandige garage en een berging terug. Deze laatste doet eveneens dienst als praktische wasruimte, dit dankzij de ingebouwde kasten en de nodige aansluitingen voor een wasmachine. De berging is makkelijk te bereiken vanuit de garage wat interessant is wanneer je boodschappen gedaan hebt en deze gemakkelijk wilt uitladen.

 

Op het eerste verdiep vinden we drie bijzonder ruime slaapkamers terug, met oppervlaktes variërend van 15 tot 21 m2.Verder vindt u op de eerste verdieping nog een volledig ingerichte badkamer terug, uitgerust met een modern meubel met dubbele lavabo, een douche en een ligbad. U vindt eveneens een tweede berging en een apart toilet terug, werkelijk aan alles werd gedacht! Wanneer we ons via de moderne trap naar de tweede verdieping begeven betreden we de masterbedroom. Deze slaapkamer wordt door een halve wand gescheiden van een tweede ruimte, die momenteel ingericht wordt als bureelruimte. Hier bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer wat een totaal geeft van maar liefst 5 slaapkamers. Hiernaast kan u er ook voor opteren om de polyvalente ruimte in te richten als praktische hobbykamer, speelhoek of werkruimte. Aan de masterbedroom werd er ook nog eens een ruimte voor een dressing voorzien die u verder kan inrichten met ingebouwde kasten. Verder vindt u op de tweede verdieping nog een zolderruimte terug, die eveneens gebruikt wordt als technische ruimte. Deze zolderruimte biedt u voldoende ruimte voor het opbergen van al uw materiaal.

 

Genieten van het zonnetje kan u in uw zuidwestelijk gelegen tuin. Het terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge of een tafel met stoelen, zodat u bij mooi weer gezellig buiten kan dineren.

 

Heeft deze knappe woning met bijzonder veel uitstraling jouw aandacht getrokken en wil je graag eens ter plaatse gaan kijken? Bel dan naar 011/22.22.95 en maak een afspraak!

 

Stedenbouwkundige info in aanvraag.

 

Gelijkvloers
Inkomhal 16.47m2 Tegels, geverfd, ingebouwde kasten, ingebouwde spots (6mx2.1m)+(3mx1.29m)
Living met open keuken 41.28m2 Tegels, geverfd, aanbouwkasten, keramische kookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser, anderhalve spoelbak met mengkraan, dampkap, tv- en internetaansluiting, thermostaat (4.11mx8.35m)+(3mx2.32m)
Toilet 1 1.62m2 Tegels, geverfd, hangtoilet met besparingsknop, meubel met lavabo (k), ventilatie (1.6mx1.01m)
Berging 6.47m2 Tegels, geverfd, aansluiting wasmachine, ingebouwde kasten (1.88mx1.72m)+(1.13mx2.87m)
Garage 18.63m2 Tegels, brik, elektrische kantelpoort, gasaansluiting, elektriciteitsmeter, watermeter, zekeringskast, internetaansluiting, pomp regenwaterput (6.01mx3.1m)
Eerste verdieping
Slaapkamer 1 21.00m2 Laminaat, geverfd, ingebouwde kasten(4.11mx5.11m)
Slaapkamer 2 16.58m2 Laminaat, geverfd (5.35mx3.1m)
Slaapkamer 3 14.79m2 Laminaat, geverfd (4.77mx3.1m)
Badkamer 1 8.61m2 Vloertegels, wandtegels, geverfd, meubel met twee lavabo’s en mengkranen, ligbad met thermostatische kraan en sproeikop, douche met thermostatische kraan en sproeikop, ventilatie, thermostaat (3mx2.87m)
Toilet 2 1.47m2 Tegels, geverfd, ingebouwd kasten, hangtoilet met besparingsknop, ventilatie (1.46mx1.01m)
Berging 4.94m2 Laminaat, geverfd, ingebouwde kasten (2.87mx1.72m)
Nachthal 11.32m2 (4.91mx2.1m)+(1mx1.01m)
Tweede verdieping
Slaapkamer 4 19.16m2 Laminaat, geverfd, tv-en internetaansluiting, ingebouwde kasten, velux, ingebouwde spots(4,73mx4,05m)
Dressing van slaapkamer 4 10.24m2 Laminaat, geverfd (3,38mx3,03m)
Multifunctionele kamer 18.21m2 Laminaat, behangen, geverfd, ingebouwde kasten, velux, ingebouwde spots (4,73mx3,85m)
Zolderberging 14.90m2 Laminaat, geverfd, verwarmingsketel (Bulex). (3,66mx4,07m)
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Meest recente bestemming: In aanvraag
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • Prijs: € 339.000
 • Registratierechten: € 23.730 *
 • Totale kostprijs: € 365.755
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 232 m²
 • Bewoonbare opp.: 272 m²
 • Voorgevel: 9 m
 • Perceel breedte: 9 m
 • Bouwjaar: 2011
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.