Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Belgiëplein 9

Te koop €324.000 - Huis
268 m² 165 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

VERRASSEND RUIME GEZINSWONING MET 4SLPK EN OP INTERESSANT LIGGING!

 

Het Belgiëplein bevindt zich in het centrum van Kermt en vlakbij de Diestersteenweg, een belangrijke invalsweg richting Hasselt. Je vind hier tal van faciliteiten die je als gezin nodig hebt, denk maar aan supermarkten, openbaar vervoer en zelfs onderwijs. Doch zo centraal en interessant gelegen is het behoorlijk rustig, wat zorgt voor een interessante combinatie!

 

Ter hoogte van het huisnummer 9 bevindt zich deze half open woning, die dateert van 2002 en een zee van ruimte herbergt. Bij het binnenkomen valt ons meteen op hoe groot het pand is, maar liefst 107m² op het gelijkvloers. Het geheel is volledig opengetrokken en in 2011 werd er in het verlengde nog een vergunde bijbouw gezet. Ruimte biedt dus ongetwijfeld tal van mogelijkheden. Momenteel is het geheel opgedeeld in een bureel en twee zitruimtes, waarbij het schuifraam achteraan zorgt voor zicht op de tuin. De keuken is gedeelte afgeschermd en knap uitgerust met eigentijdse aanbouwkasten en toestellen zoals een vaatwasser, oven, spoelbak met thermostatische sproeikraan. Tevens is het mogelijk om de keuken in het open geheel te situeren daar de aansluitingen nog aanwezig zijn. Op het eerste verdiep zijn er drie slaapkamers die allen beschikken over rolluiken. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel en toilet. De zolder werd ingericht als een vierde slaapkamer die te bereiken is via één van de slaapkamers. Plaats voldoende dus om je hier met het volledige gezin te vestigen!

 

De tuin van dit knappe pand is volledig omheind, zodat privacy en veiligheid gegarandeerd is. In het totaal is er 37m² aan terras aanwezig, waarbij een deel grenst aan de living. Zo kunnen vrienden en familie gezellig buiten tafelen terwijl jij binnen aan het koken bent. Ook aan de praktische zaken werden gedacht, aangezien er aan de tuin een garage grenst van 21m². Ideaal om auto en allerlei spullen te stockeren.

 

Ben jij op zoek naar instapklare woning met 165m² bewoonbare oppervlakte en een toffe tuin? Dan hebben wij voor jou het geschikte pand gevonden. Bel naar 011/22.22.95 en wie weet tot binnenkort.

Gelijkvloers
Bureau 10.32m2 tegelvloer, geverfde en behangen muren, geverfd plafond, inbouwkasten, driedubbel pvc ramen (lengte 2.58 breedte 4)
Inkomhal 3.70m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, gasmeter, watermeter, elektriciteitsmeter, zekeringskast (lengte 1.95 breedte 1.9)
Toilet 1 1.13m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo (lengte 1.16 breedte 0.97)
Zithoek 33.68m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, geverfd plafond, tv en internet aansluiting, aansluiting voor verwarmingselementen (lengte 6.26 breedte 5.38)
Zithoek leefruimte 29.79m2 steentapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, driedubbel pvc schuifraam met vliegenraam, inbouwspots, tv en internetaansluiting, aansluiting voor kachel (lengte 4.82 breedte 6.18)
Keuken 8.10m2 steentapijtvloer, betegelde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten, gasvuur, vaatwasser, spoelbak met thermostatische sproei- en mengkraan, pomp voor regenwater in de kast (lengte 3.99 breedte 2.03)
Garage 21.00m2 betonvloer, bakstenen muren, platen plafond, kippoort (lengte 7 breedte 3)
Eerste verdieping
Nachthal 5.13m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, houten trap (lengte 2.24 breedte 2.29)
Slaapkamer 1 8.25m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, driedubbel raam met rolluik (lengte 2.67 breedte 3.09)
Slaapkamer 2 11.28m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, driedubbel pvc raam met rolluik, toegang tot zolder (lengte 3.81 breedte 2.96)
Slaapkamer 3 10.68m2 laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, driedubbel pvc raam met elektrische rolluik (lengte 3.38 breedte 3.16)
Badkamer 1 4.72m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, badkamermeubel met lavabo en thermostatische mengkraan, toilet, badkamer met thermostatische mengkraan en sproeikop, driedubbele pvc raam met rolluik (lengte 2.08 breedte 2.27)
Tweede verdieping
Slaapkamer 4 17.23m2 laminaatvloer, laminaat plafond en muren, inbouwkasten, gascondensatieketel (lengte 3.06 breedte 5.63)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • KI: € 745
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 268 m²
 • Bewoonbare opp.: 165 m²
 • Voorgevel: 6 m
 • Perceel breedte: 8 m
 • Bouwjaar: 2002
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Driedubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • E spec: 265,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.