Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Kleinstraat 68

Te koop €340.000 - Huis
736 m² 218.21 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

KNAPPE GEZINSWONING OP 7A36CA GELEGEN OP GRENS HASSELT/GENK!

 

In de doodlopende Kleinstraat, een zeer rustige omgeving tussen Hasselt, Godsheide en Diepenbeek, vinden we ter hoogte van het nummer 68 een knappe bebouwing terug die geconstrueerd werd in 1982. De ligging is een groot pluspunt door het groen dat de woning omringt. Nabijgelegen gemeenten zijn zeer gemakkelijk bereikbaar via de Hasseltweg en Genkersteenweg die zich slechts op enkele kilometers hier vandaan bevinden. Tal van recreatiemogelijkheden zoals uitgestrekte fietsroutes langs het Albertkanaal en het domein Bokrijk vinden we in deze buurt terug. In deze villa bevindt zich een totale woonoppervlakte van 218m² verdeeld over twee bouwlagen. In 2016 zijn er nog renovatiewerken uitgevoerd, zoals het opvullen van de spouw met kemisol en het isoleren van het dak met isolatieplaten. Ook de brander op de verwarmingsketel werd vernieuwd. De ramen zijn gemaakt uit Meranti hardhout en hebben dubbele beglazing en rolluiken. De woning is door de jaren heen zeer goed onderhouden, zodat het instapklaar en meteen bewoonbaar is. Ongetwijfeld een grote troef van wie zich meteen in dit karaktervolle pand wil vestigen.

 

We gaan het pand binnen via de inkomhal aan de zijkant. Deze geeft aan onze linkerhand uit op de woonkamer die volledig omringd is door grote raampartijen, reikend van de vloer tot het plafond. U bent hier dan ook de gehele dag verzekerd van een grote hoeveelheid aan natuurlijk daglicht. Door de aanwezigheid van dennenhouten plafonds, een mooie schouw in sier bakstenen en houten ramen, neemt de gezelligheid en warmte in de woonkamer de bovenhand. Van hieruit heb je zicht over de prachtig aangelegde tuin, zodat beleving van het groen als het ware tot in de leefruimte komt. Aansluitend is er een duurzame, uitgeruste keuken die over alle toestellen en opbergruimte beschikt om je hier meteen thuis te voelen. Via een sas komen we aan een apart toilet alsook de wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droogkast en een douchecabine. Erg praktisch wanneer je de hele dag in de tuin hebt gewerkt of als de kinderen buiten gespeeld hebben, zo moet er niemand met vuile kleren door het huis. Vooraan het pand vinden we nog een aparte berging alsook de ruime inpandige garage. De sectionale poorten werken zowel via afstandsbediening als met een code en biedt de toegang tot de kruipkelder. Wil jij op termijn nog renovaties of verbouwingen uitvoeren, dan loopt dit dus een stuk vlotter. Op het gelijkvloers is er nog een bureel met inbouwkasten en een apart gastentoilet.

De houten trap die zich midden in de inkomhal situeert brengt ons naar het eerste verdiep. Hier is nog eens 86m² aan bewoonbare oppervlakte, verdeeld over vier slaapkamers en een badkamer. Deze laatste is goed onderhouden en uitgerust met een badkamer meubel met dubbele lavabo en een ligbad met sproeikop. Ook boven is er een apart gastentoilet.

De woning ligt op een perceel van 7a 36ca en is mooi aangelegd met verschillende planten en groenhagen. Het terras, in het verlengde van de living, bestaat uit bangkirai en tegels en is ideaal om vanaf de namiddag te genieten van de zon. Gezellig samen zijn met vrienden en familie wordt hier je favoriete bezigheid!

 

Ben jij op zoek naar een degelijk onderhouden gezinswoning met tal van mogelijkheden en een goede locatie? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jullie! Bel naar 011/22.22.95 en wie weet tot binnenkort.

 

Gelijkvloers
Inkomhal 5.88m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten latjes plafond, dubbel houten raam en inkomdeur (lengte 2.94 breedte 2)
Traphal 18.15m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten latjes plafond, houten trap naar het eerste verdiep (lengte 3.3 breedte 5.5)
Eetkamer 10.92m2 tegelvloer, behangen en bakstenen muren, houten sierbalken plafond, dubbel houten ramen met handmatige rolluiken, inbouwkasten (lengte 2.73 breedte 4)
Living 32.00m2 tegelvloer, behangen muren, houten sierbalken plafond, dubbel houten ramen met handmatige rolluiken, tv en telefonie aansluiting, hout cassette met schouwhaard (lengte 5 breedte 6.4)
Keuken 18.24m2 natuursteenvloer, betegelde en behangen muren, houten latjes plafond, 2 lichtkoepels, dubbel hout raam met handmatige rolluik, aanbouwkasten, vaatwasser, spoelbak met thermostatische mengkraan, elektrisch vuur, dampkap, koelkast, diepvriezer (lengte 6 breedte 3.04)
Sas 3.22m2 natuursteenvloer, betegelde en behangen muren, behangen plafond, dubbel houten buitendeut (lengte 0.9 breedte 3.58)
Wasplaats 6.84m2 tegelvloer, betegelde en geverfde muren, geverfd plafond, lavabo met thermostatische mengkraan, aansluiting wasmachine en droogkast, douchecabine met sproeikop en thermostatische mengkraan, boiler, dubbel hout raam met handmatige rolluik(lengte 1.91 breedte 3.58)
Toilet 1 1.54m2 natuursteenvloer, betegelde muren, geverfd plafond, toilet (lengte 1.714 breedte 0.9)
Bureau 8.82m2 tegelvloer, behangen muren, houten latjes plafond, inbouwkasten, ventilatierooster, dubbel hout raam met handmatige rolluik (lengte 3 breedte 2.94)
Garage 16.50m2 tegelvloer, betegelde en geverfde muren, geverfd plafond, twee sectionale poorten op afstandbediening, toegang tot de kruipkelder, watermeter, elektriciteitsmeter, zekeringskast, toegang verwarmingsruimte (lengte 3 breedte 5.5)
Verwarmingsruimte 8.30m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, stookolieketel (lengte 4.15 breedte 2)
Toilet 2 1.54m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, lavabo met mengkraan, toilet, verluchtingsrooster (lengte 0.9 breedte 1.71)
Terras 24.30m2 banqueray en tegelvloer (lengte 4.86 breedte 5)
Eerste verdieping
Nachthal 10.89m2 laminaatvloer, behangen muren, houten latjes plafond, houten trap (lengte 3.3 breedte 3.3)
Toilet 3 1.44m2 tegelvloer, betegelde muren, houten latjes plafond, toilet (lengte 0.9 breedte 1.6)
Slaapkamer 1 20.64m2 laminaatvloer, behangen muren, houten latjes plafond, dubbel hout raam met handmatige rolluik (lengte 5.16 breedte 4)
Slaapkamer 2 15.56m2 laminaatvloer, behangen muren, houten latjes plafond, dubbel hout raam met handmatige rolluik (lengte 2.86 breedte 5.44)
Slaapkamer 3 15.21m2 laminaatvloer, behangen muren, houten latjes plafond, dubbel hout raam met handmatige rolluik (lengte 5.14 breedte 2.96)
Slaapkamer 4 13.91m2 vinylvloer, houten latjes muren en plafond, inbouwkasten, toegang tot zolderluik, 2 veluxramen (lengte 2.53 breedte 5.5)
Badkamer 1 8.60m2 tegelvloer, betegelde muren, houten latjes plafond, badkamer meubel met dubbele lavabo en thermostatische mengkraan, ligbad met sproeikop en thermostatische mengkraan (lengte 4.3 breedte 2)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: in aanvraag
 • Prijs: € 340.000
 • Registratierechten: € 23.800 *
 • Totale kostprijs: € 366.826
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 736 m²
 • Bewoonbare opp.: 218,2 m²
 • Voorgevel: 10,5 m
 • Perceel breedte: 15,2 m
 • Bouwjaar: 1982
 • Renovatiejaar: 2016
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: West
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 3
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
 • E spec: 532,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.