Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Waterlozestraat 52

Te koop €385.000 - Huis
1175 m² 200 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 4 SLPK EN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN OP 11A75CA!

 

In de bijzondere mooie en rustige omgeving van Stokrooie, vinden we in het midden van de Waterlozestraat op het nummer 52 deze vrijstaande woning terug. Genieten met je gezin van alle rust en natuur, wandelingen en fietstochten langs het kanaal, het openbaar vervoer en alle faciliteiten vlakbij,... Dat klinkt als muziek in de oren! Ook qua bereikbaarheid ligt deze woning ideaal, aangezien de op- en afrit van de E313 vlakbij zijn. In de straat zijn er verschillende bushaltes zodat je ook van het openbaar vervoer kan genieten. Kortom, dit is de uitgewezen plek om je te vestigen met je gezin.

 

Deze knappe jaren negentig woning werd de laatste jaren stevig onder handen genomen. Zo werd er een nieuwe Princess-keuken geplaatst, vernieuwde men de badkamer naar het hedendaagse comfort en plaatste men een nieuwe eiken trap. Ook het terras en de aangrenzende veranda werden vorig jaar opnieuw aangelegd en geconstrueerd. Ook naar energiezuinigheid werd er heel wat in de woning geïnvesteerd. Zo'n vijf jaar geleden installeerde men een hoogrendements gaswandketel en werden alle ruimtes, uitgezonderd de grootste slaapkamer en het bureel, extra geïsoleerd met 22cm glaswol. De zolder werd op dezelfde wijze aangepakt en bovendien volledig afgewerkt. Er is een kruipkelder onder de volledig woning aanwezig. De sectionale garagepoort van Hörmann werd zes jaar geleden geplaatst en is extra beveiligd tegen inbraak.

 

De woning telt 200m² aan bewoonbare oppervlakte, opgedeeld in twee bouwlagen en een zolder. We komen binnen via de inkomhal, waar zich ook het apart gastentoilet bevindt. Recht voor ons is er het leefgedeelte, opgedeeld in een tv hoek, zit- en eetkamer en is samen 52m². Door het niveau verschil is het geheel speels ingericht waar de ramen zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Het grote schuifraam aan het einde van de eetkamer biedt een mooi, open zicht op het terras en tuin. Ook vanuit de aansluitende keuken behoud je het contact met buiten. Deze is geoutilleerd met degelijke toestellen zoals koelkast, diepvriezer, vaatwasser, combi- en grill oven enzovoort. Daarnaast is er ook een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging. Verder is er op het gelijkvloers nog een handige bergruimte, die tevens als zij-ingang en als wasruimte wordt gebruikt. De inpandige garage biedt ruimte om één wagen te parkeren, alsook allerlei materialen en fietsen te bergen. Tevens komen de nutsvoorzieningen via hier binnen.

De knappe houten trap in de inkomhal brengt ons naar het eerste verdiep, waar maar liefst vier slaapkamers zijn. Eén hiervan wordt momenteel gebruikt als bureel. De omvangrijke badkamer is de uitgewezen plek om heerlijk te ontspannen. Het ruime ligbad en de inloop regendouche lenen zich hier perfect toe. In de nachthal is er een luik aanwezig, waarbij de uitklapbare trap ons naar de zolder brengt. Die is volledig ingericht als zithoek en een vijfde slaapkamer.

 

De open bebouwing ligt op een perceel van 11a 75ca. Aansluitend op het leefgedeelte is er een knap terras en open veranda. Zo kan je ook bij minder goed weer toch nog genieten van je vrije tijd. Achteraan is er nog een vrijstaand bijgebouw dat momenteel gebruikt wordt als tuinhuis. Ideaal om tuinset, barbecue, speelgoed etc. op te bergen.

Deze volledig heringerichte woning met leuke tuin zou wel eens jouw droomwoning kunnen zijn. Wil jij graag een kijkje gaan nemen? Bel dan snel naar 011/22.22.95 en tot binnenkort.

Gelijkvloers
Zithoek 9.14m2 parketvloer, gevefde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam, tv aansluiting (lengte 3.12 breedte 2.93)
Living 24.30m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam, thermostaat (lengte 4.5 breedte 5.4)
Eetkamer 19.17m2 kurkvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout schuifraam (lengte 4.27 breedte 4.49)
Keuken 15.48m2 kurkvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten, ingebouwde koelkast en diepvriezer, combi grill oven, hete lucht oven, inductievuur met ingebouwde dampkap, spoelbak met thermostatische mengkraan, vaatwasser, dubbel alu raam (lengte 3.9 breedte 3.97)
Berging 12.60m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aanbouwkasten, lavabo met thermostatische mengkraan, aansluiting wasmachine, dubbel hout raam en deur (lengte 2.5 breedte 5.04)
Garage 21.93m2 betonvloer, geverfde muren, geverfd plafond, gasmeter, watermeter + ontkalker, sectionale poort, HR gasketel, elektriciteitsmeter, zekeringskast, douche met sproeikop en thermostatische mengkraan (lengte 5.47 breedte 4.01)
Inkomhal 5.61m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam (lengte 2.42 breedte 2.32)
Toilet 1 0.92m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo met thermostatische mengkraan (lengte 1.05 breedte 0.88)
Eerste verdieping
Trap naar eerste verdieping 5.35m2 parketvloer en vol eiken houten trap, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 6.61 breedte 0.81)
Badkamer 1 13.10m2 tegelvloer, geverfde en betegelde muren, geverfd plafond, toilet, ligbad met thermostatische mengkraan en sproeikop, wastafel met dubbele lavabo en thermostatische mengkranen, spiegelwandkast, inloopdouche met thermostatische mengkraan + regen en sproeikop, dubbel hout raam (lengte 3.3 breedte 3.97)
Slaapkamer 1 18.71m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam (lengte 4.7 breedte 3.98)
Slaapkamer 2 12.98m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, velux met zonnewering (lengte 2.89 breedte 4.49)
Slaapkamer 3 16.95m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel hout raam (lengte 5.67 breedte 2.99)
Nachthal 4.57m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, zolderluik (lengte 1.36 breedte 3.36)µ
Slaapkamer 4/Bureau 9.36m2 parketvloer, geverfde muren, geverfd plafond, veluxraam met zonnewering (lengte 4 breedte 2.34)
Tweede verdieping
Zolderkamer 24.73m2 vinylvloer, geverfde muren, geverfd plafond, veluxraam, tv aansluiting (lengte 3.81 breedte 6.49)
Zolderkamer 2 15.09m2 vinylvloer, geverfde muren, geverfd plafond, veluxraam (lengte 3.81 breedte 3.96)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
 • Dagvaarding en herstelvordering: Nog niet aangevraagd
 • Voorkooprecht: Ja
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Prijs: € 385.000
 • Registratierechten: € 26.950 *
 • Totale kostprijs: € 415.007
 • KI: € 1.175
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1175 m²
 • Bewoonbare opp.: 200 m²
 • Voorgevel: 12,5 m
 • Perceel breedte: 20,4 m
 • Bouwjaar: 1990
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • E spec: 244,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.