Pand Detail - Immo Top Invest

3620 LANAKEN, Sint Antoniussteeg 9

Te koop €319.000 - Huis
332 m² 225 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

VERRASSEND RUIME WONING MET ONDERHOUDSVRIENDELIJKE, ZW GEORIENTEERDE TUIN IN HET RUSTIGE VELDWEZELT

 

Bent u op zoek naar een moderne gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving? Dan is dit zoekertje het bekijken waard. We houden halt in Veldwezelt, een rustige deelgemeente van Lanaken waar het aangenaam wonen is. We bevinden ons hier in de verkeersarme Sint-Antoniussteeg ter hoogte van nummer 9. Toch kunnen we spreken van een centrale ligging aangezien we op een boogscheut verwijderd zijn van de dorpskernen van Lanaken, Bilzen en Maastricht. Op wandelafstand vinden we zowel bushaltes, scholen als handelaars.

 

Voor de afwerking van deze halfopen bebouwing opteerde de eigenaars voor onderhoudsvriendelijke materialen. Neutrale opties zoals tegels en laminaat voor de afwerking van de vloeren zijn hier een prima voorbeeld van. Ook zijn er op alle verdiepen airco-units die het geheel koelen tijdens warme zomerdagen.

 

We betreden deze energiezuinige woning via de inkomhal waar het apart gastentoilet is ondergebracht. Ook is er gedacht aan opbergruimte en voorzag men een praktische schoenenkast waar ook de meters van de nutsvoorzieningen netjes zijn weggewerkt. Aansluitend bereiken we de berging die eveneens dienst doet als wasplaats.

 

De open leefruimte is het kloppend hart van deze gezinswoning. Met een oppervlakte van meer dan 60m2 hebben we een zee aan ruimte ter beschikking. Hier treffen we de geïnstalleerde keuken, een grote eetplaats en een comfortabele zithoek. Aan plaats alvast geen gebrek! De wand met de houten strips trekt direct de aandacht en zorgt in combinatie met de sfeerhaard voor een gezellige toets. Het maatmeubel biedt op zijn beurt plaats voor de TV en voor het opbergen van multimedia materiaal. De geïnstalleerde keuken is voorzien van aanbouwkasten en is afgewerkt met de benodigde inbouwtoestellen. Denk maar aan een keramische kookplaat met dampkap, koelkast, vriezer, oven, microgolf  en vaatwasser. Alles wat men nodig heeft om een lekkere, gezonde maaltijd te creëren. Door de grote raampartijen in het woongedeelte kan men genieten van het mooi zicht op de tuin en de vijver. Gezien de zuidwestelijke oriëntatie van de achterzijde kan men vanaf 's middags de nodige portie vitamine D opdoen.

 

De houten trap in de inkomhal brengt ons naar de overige etages. Via de glazen deur bereiken we de nachthal met het apart toilet. Verder treffen we hier 2 ruime slaapkamers, een bureel (of babykamer) en een gerieflijke badkamer met dubbele lavabo, regendouche en ligbad. Hierdoor kan u genieten van een snelle douche in de ochtend of een relaxerend ligbad. Aan u de keuze!

 

De tweede verdieping is afgewerkt met een extra slaapkamer die we bereiken via de polyvalente tussenruimte die momenteel dienst doet als TV-hoek. Als kers op de taart is er nog een berging waar men makkelijk bijkomende spullen kan stockeren.

 

In de tuin is het optimaal genieten met een minimum aan onderhoud. Gezien de gunstige oriëntatie kan men tot 's avonds ontspannen in het zonnetje. Geniet je liever van de schaduw op het terras? Dit is geen probleem dankzij de overkapping. De wagen kan veilig geparkeerd worden in de afgesloten garage en voor een bijkomende auto is plaats voorzien op de oprit.

 

Is uw interesse opgewekt bij het lezen van dit zoekertje? Aarzel dan niet en bel ons snel op 011/22.22.95!

 

Gelijkvloers
Inkomhal 7.45m2 Laminaat, wanden deels in lambisering/deels geverfd, plafond geverfd.
Toilet 1 1.40m2 Tegelvloer, wanden betegeld, plafond geverfd. (1.59 x 0.88m).
Berging 5.07m2 Steentapijt, wanden betegeld, plafond geverfd. Aanbouwkasten met spoelbak, aansluiting wasmachine, CV-ketel Vaillant. (1.78 x 2.85m).
Keuken 12.76m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Aanbouwkasten met spoelbak. Keramische kookplaat met dampkap, keramische kookplaat met dampkap, oven, microgolf, vaatwasser, koelkast, vriezer. (3.19 x 4m).
Leefruimte 32.92m2 Laminaat, wanden en plafond geverfd. (7.79 x 4.13m).
Zithoek 16.93m2 Laminaat, plafond en wanden geverfd. Wand afgewerkt met houten strips, elektrische sierhaard, TV meubel op maat. (4.65 x 3.64m).
Garage 14.70m2 Tegelvloer, wanden in baksteen, plafond in PVC. Ruimte voor 1 wagen, elektrisch bedienbare poort. (4.9 x 3m).
Eerste verdieping
Nachthal 6.12m2 Laminaat, plafond en wanden geverfd. (1.78 x 1.87m + 2.82 x 1m).
Toilet 2 1.25m2 Tegelvloer, wanden deels betegeld/deels geverfd, plafond geverfd. (0.79 x 1.58m).
Slaapkamer 1 16.44m2 Laminaat, wanden en plafond geverfd. (4 x 4.11m).
Slaapkamer 2 13.85m2 Laminaat, wanden en plafond geverfd. (3.37 x 4.11m).
Slaapkamer 3 6.21m2 Laminaat, wanden en plafond geverfd. Kinderkamer/bureau. (2.7 x 2.3m).
Badkamer 7.24m2 Vloer en wanden betegeld, plafond geverfd. Meubel met dubbele lavabo, ligbad, regendouche. Ventilatie. (2.47 x 2.93m).
Tweede verdieping
Slaapkamer 4 13.69m2 Laminaat, wanden geverfd. Veluxraam met verduistering. Verwarming via airco-unit. (4.15 x 3.3m).
Doorgang naar plat dak in SLK 2 11.52m2 Laminaat, wanden geverfd. Momenteel ingericht als TV-hoek, bergruimte. Doorgang naar de slaapkamer. (3.49 x 3.3m).
Berging 9.99m2 Tapijt, wanden geverfd. (3 x 3.33m).
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Prijs: € 319.000
 • Registratierechten: € 22.330 *
 • Totale kostprijs: € 344.341
 • KI: € 743
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 332 m²
 • Bewoonbare opp.: 225 m²
 • Voorgevel: 11,5 m
 • Perceel breedte: 16 m
 • Bouwjaar: 2012
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • E spec: 143,00 kWh/m².jaar
3D Huis te 3620 LANAKEN, Sint Antoniussteeg 9
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.