Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Toekomststraat 48

Te koop €324.000 - Huis
120 m² 146 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

KARAKTERISTIEKE STADSWONING MET 4SLPK EN PRACHTIGE STADSTUIN!

 

Op de Toekomststraat vinden we ter hoogte van nummer 48 dit ruim en sfeervol huis midden in het centrum van Hasselt. Het geheel werd gebouwd in de jaren '30 maar onderging doorheen de jaren wel de nodige renovaties met behoud van authentieke elementen. Door de hoge plafonds, en-suite deuren, originele houten vloeren en trap heeft deze stadsvilla een sfeervol, authentiek karakter. Midden in het centrum, op wandelafstand van winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer, ...  maakt het een zeer geliefde woonlocatie. Vanaf 2005 onderging het geheel de nodige renovaties. De eigenaars plaatsten reeds pvc ramen met dubbele beglazing alsook een condenserende gasketel van Viessmann. Om extra ruimte te creëren werd er in het verlengde van de living een veranda geplaatst. Mits enkele opfriswerken kunnen we deze woning zeker instapklaar noemen.

 

Bij binnenkomst in de entree valt meteen het mooie karakter van de woning op. Zo geeft de speelse tegelvloer, trap en houten deuren met gouden klink die unieke toets van de woning weer. Vanuit de hal kan men aan de rechterkant de knappe leefruimte terug vinden. Deze is een prachtige plaats om te ontspannen. De living is middels originele dubbele glas-in-lood schuifdeuren verbonden met de eetkamer en open keuken. Deze eetplaats wordt met veel natuurlijk licht gevuld en is een aangename plek om met de hele familie te vertoeven. Naast het vele licht dat door de ramen binnenkomt, biedt het schuifraam ook toegang en een mooi uitzicht naar de achtertuin. De eetplaats of zitplaats is open met de keuken waardoor we over een echte woonkeuken beschikken. Deze werd eigentijds ingericht en heeft inbouwapparatuur waaronder oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken en wasruimte beschikt over voldoende opslagplaats alsook de aansluiting voor de wasmachine.

 

De eerste verdieping is middels de originele trap te bereiken. Via de nachthal is er toegang tot twee grote slaapkamers en de badkamer. In al deze kamers werd de knappe houten vloer behouden waardoor ook op de verdieping de authenticiteit terugkomt. De master bedroom heeft knappe aanbouwkasten, zodat je je eigen walk-in dressing in de slaapkamer hebt. Verder is er nog een apart toilet terug te vinden. Ook de tweede verdieping bereiken we met de vaste trap. Hier vindt men via de nachthal nog eens twee slaapkamers en twee aparte bergruimtes. Via een vaste ladder in één van de bergings bereik je de zolder, perfect om allerhande spullen te stockeren.

 

Wanneer de stad aan je voordeur voorbij raast, kan jij ontspannen in de achtertuin. Kom tot rust op het volledig opnieuw aangelegd terras met een aperitiefje in de hand of geniet van een gezellige avond met familie en vrienden. De zonneluifel zorgt voor extra beschutting bij zeer warme zomerdagen!

 

Leuk detail: de eigenaars huren een garage aan de overkant van de straat. Deze overeenkomst kan overgenomen worden.

 

Bent u ook gecharmeerd door deze karaktervolle woning midden in de bruisende stad Hasselt? Maak dan zeker een afspraak en dan gaan we samen eens kijken!

Gelijkvloers
Washok 5.98m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aansluiting wasmachine, lavabo, dubbel pvc raam, gasketel viessman (lengte 2.49 breedte 2.4)
Keuken 9.43m2 tegelvloer, geverfde muren, kunststof platen plafond, aanbouwkasten, oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser (lengte 4.23 breedte 2.23)
Veranda 1 5.21m2 tegelvloer, geverfde muren, dubbel alu ramen constructie met schuifraam (lengte 1.95 breedte 2.67)
Eetkamer 16.53m2 plankenvloer, behangen muren, pvc latjes plafond, schouwhaard, thermostaat (lengte 4.92 breedte 3.36)
Zithoek 14.47m2 plankenvloer, behangen muren, pvc latjes plafond, dubbel pvc raam (lengte 4.32 breedte 3.35)
Inkomhal 3.27m2 tegelvloer, betegelde muren, tasso geverfd plafond, enkel raam + houten deur (lengte 1.87 breedte 1.87)
Toilet 1 0.88m2 plankenvloer, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo met mengkraan (lengte 1.03 breedte 085)
Traphal 2.09m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, geverfd plafond, zekeringskast, elektriciteitsmeter, houten trap (lengte 2.43 breedte 0.86)
Eerste verdieping
Nachthal 4.00m2 plankenvloer, tasso geverfde muren, geverfd plafond, houten trap (lengte 4.6 breedte 0.87)
Badkamer 1 3.17m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, lavabo met thermostatische mengkraan, douche met thermostatische mengkraan + sproeikop, dubbel pvc raam (lengte 1.78 breedte 1.78)
Slaapkamer 1 14.70m2 vinylvloer, tasso geverfde muren, sier plafond, dubbel pvc raam, lavabo met thermostatische mengkraan, inbouwkasten (lengte 4.35 breedte 3.38)
Slaapkamer 2 22.48m2 vinylvloer, tasso geverfde muren, sier plafond, dubbel pvc raam, inbouwkasten (lengte 4.29 breedte 5.24)
Toilet 2 0.86m2 plankenvloer, betegelde en geverfde muren, geverfd plafond, toilet (lengte 1.09 breedte 0.79)
Tweede verdieping
Nachthal 6.46m2 plankenvloer, tasso geverfde muren, tasso geverfd plafond (lengte 3.65 breedte 1.77)
Slaapkamer 3 13.44m2 plankenvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam, lavabo (lengte 4 breedte 3.3)
Slaapkamer 4 13.00m2 plankenvloer, tasso geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam (lengte 3.87 breedte 3.36)
Berging 1 2.26m2 plankenvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam (lengte 1.27 breedte 1.78)
Kelder(-1)
Kelder 8.41m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, gasmeter, watermeter, ontkalker, grondwaterput met dompelpop (lengte 4.92 breedte 1.71)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 324.000
 • Registratierechten: € 19.440 *
 • Totale kostprijs: € 346.455
 • KI: € 823
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 120 m²
 • Bewoonbare opp.: 146 m²
 • Voorgevel: 6 m
 • Perceel breedte: 6 m
 • Bouwjaar: 1934
 • Renovatiejaar: 2005
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, niet conform AREI
 • E spec: 458,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.