Pand Detail - Immo Top Invest

3650 DILSEN-STOKKEM, Rijksweg 16

Te koop €275.000 - Handelspand
329 m² 142 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

CENTRAAL GELEGEN HANDELSHUIS MET WINKEL EN WERKPLAATS

 

Op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem, vinden we ter hoogte van nummer 16 deze halfopen bebouwing met een zee aan mogelijkheden. Door de centrale ligging en andere handelszaken hebben we veel voorbijgangers en visibiliteit. Daarnaast bevindt het centrum van Dilsen-Stokkem zich op enkele minuten waardoor we alle nodige faciliteiten gemakkelijk kunnen bereiken.

 

Het handelsgedeelte werd in het verleden uitgebaat als winkel en bakkerij, maar is geschikt voor diverse doeleinden. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen via de gemeente kan u hier probleemloos uw zaak in onder brengen. Men beschikt over een totale oppervlakte van bijna 100m²  die men naar eigen wensen kan inrichten. In het verlengde van de winkelruimte komt men in de werkplaats/opslagplaats terecht. Deze bestaat uit een zeer grote ruimte met in het totaal een oppervlakte van nog eens 70m². Aan de voorkant werd een groot raam voorzien voor de nodige zichtbaarheid. Op het gelijkvloers is er nog een praktische, inpandige garage met een elektrische poort, waar men zonder probleem een wagen kan parkeren.

 

De woning beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van meer dan 142m². We betreden de woning via een ruime inkomhal die ons toegang biedt tot het leefgedeelte, waaronder de living en de keuken én een kelder. In de voorraadkelder kan men makkelijk bijkomend materiaal stockeren. De recente keuken beschikt over een gezellig kookeiland met alle nodige toestellen en luxe zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, ingebouwde koelkast, een diepvries en een combi-oven van het merk Siemens. Via de keuken heeft men ook toegang tot de winkel van de bakkerij.

 

De zit-en eetkamer werden subtiel afgescheiden met een glazen deur. In het leefgedeelte ontdekken we als extra een open haard. Hier kan men op een kille winteravond helemaal tot rust komen.

 

De trappenhal brengt ons naar het bovenverdiep. Deze etage is ingedeeld in verschillende ruimtes met een badkamer, een toilet en 4 slaapkamers. Via een zolderluik komen we terecht op de zolder waar we nog zeer veel opbergruimte terugvinden. De badkamer werd uitgerust met een douche en een wandkast met dubbele lavabo.

 

Buiten is er nog een ruime oprit aangelegd waar we voldoende plaats hebben om gemakkelijk auto's of een camionette te parkeren. Naast de woning ontdekken we nog een leuk stukje terras dat volledig omheind werd. Ontspanning na een lange werkdag? Check!

 

Bent u op zoek naar een goede locatie om uw zaak te vestigen, met de mogelijkheid om wonen te combineren? Maak dan snel een afspraak op 011/22.22.95!

 

 

 

 

 

 

Kelder(-1)
Kelder woning 30.00m2 Beton, stookolietank (1500L), cv-ketel, boiler. (4 x 4 + 3,5 x 4m)
Kelder bijbouw 0.00m2 Toegang via goederenlift. Stookolietank (5000 L) en watermeter.
Gelijkvloers
Inkomhal 14.40m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd. Schoenenkast ingebouwd. Zekeringkast. Houten trap naar verdiep en naar kelder. (3,6 x4,0m)
Living 29.64m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd. Openhaard (Flam), rolluiken, thermostaat, TV-aansluiting. Toegang tot terras. (7,6 x 3,9m)
Keuken 13.60m2 Tegelvloer, muren behangen, plafond geverfd, inbouwspots, kookeiland met inductiekookplaat en dampkap, graniet werkblad, inbouw koelkast, inbouw diepvries, dubbele spoelbak met mengkraan, vaatwasser, combi-oven. Alle toestellen van het merk Siemens. Afscheiding met glazend deur. Toegang tot de winkel. (3,4 x 4,0m)
Bakkerij winkel 28.00m2 Tegelvloer, muren behangen en deels betegeld, plafond geverfd met ingebouwde verlichting, toonbank, broodrekken, airconditioning. Rolluiken automatisch. (7 x 4m)
Bakkerij 70.00m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met pvc-platen, zekeringskast, elektriciteitsmeter, goederenlift, aanbouwkasten, aansluiting wasmachine. Toegang tot de kelder met de watermeter en stookolietank. Zolderluik. (7 x 10m)
Garage 24.00m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd. Elektrische poort, spoelbak.
Terras aan zijkant woning 27.00m2 Tegelvloer, houten scheidingswand.
Eerste verdieping
Nachthal 21.20m2 Laminaat, muren geverfd, plafond geverfd. Toegang tot zolder via luik. Toegang tot balkon aan voorzijde. (5,3 x 4m)
Slaapkamer 1 14.00m2 Laminaat, muren behangen, plafond geverfd. (3,5 x 4m)
Slaapkamer 2 14.00m2 Vinyl, muren behangen, plafond geverfd, inbouwkast. (4 x 3,5m)
Slaapkamer 3 14.06m2 Laminaat, muren behangen, plafond geverfd. Rolluiken. (3,7 x 3,8m)
Slaapkamer 4 14.00m2 Laminaat, muren behangen, plafond geverfd. Zicht op landbouwgronden. (3,5 x 4m)
Badkamer 5.88m2 Laminaat, muren geverfd en deels betegeld, plafond geverfd, meubel met dubbele lavabo en mengkranen, inloopdouche, rolluiken. (2,1 x 2,8m)
Toilet 1.35m2 Laminaat, muren met houten planchetten, plafond geverfd, staand toilet. (1,5 x 0,9m)
Zolder
Zolder 69.75m2 Isolatie. Extra opbergruimte. (4,5 x 15,5m)
Zolder magazijn 71.50m2 Isolatieplaten. Extra opbergplaats.
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 275.000
 • Registratierechten: € 27.500 *
 • Totale kostprijs: € 305.488
 • KI: € 1.521
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 329 m²
 • Bewoonbare opp.: 142 m²
 • Voorgevel: 27 m
 • Perceel breedte: 31 m
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noordwest
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
 • E spec: 306,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.