Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Hendrik van Veldekesingel 64

Te koop €285.000 - Huis
210 m² 166.14 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RECENT GERENOVEERD UNIEKE STADSWONING VLAKBIJ CENTRUM HASSELT !

 

Op de grote ring van Hasselt, meer bepaald op de Hendrik van Veldekesingel, vinden we ter hoogte van nummer 64 deze uitzonderlijke woning op een perceel van 2a 10ca terug. Met de E313 en het station vlakbij is de bereikbaarheid ongetwijfeld de grootste troef. Je bevindt je aan de rand van de stad, dus de gezellige restaurantjes, cafeetjes, kleine straatjes en alles wat erbij komt kijken liggen in de onmiddellijke omgeving. Ideaal als je houdt van het echte stadsleven!

 

Deze jaren dertig woning werd in 2013 gerenoveerd met als doel het optimaal benutten van licht en ruimte, in combinatie met een strak doch warm design. Voor de realisatie maakte de originele arbeiderswoning, bestaande uit twee niveaus, plaats voor een eigentijdse woning van drie niveaus, met het nodige comfort en het streven naar een energiezuinig geheel. Om hier aan bij te dragen, werden er maar liefst 26 zonnepanelen geplaatst, goed voor een jaaropbrengst van 5100 kWh en alsook een condenserende gasketel. Alle pvc ramen beschikken over dubbele beglazing, waarbij aan de voorzijde er hoogrendementsglas werd voorzien. De regenwaterput kan worden aangesloten op de buitenkraan, wasmachine en het toilet en de elektriciteit is volledig conform het AREI. We kunnen stellen dat deze woning ook technisch gezien zeer goed in orde is.

 

Elke m² werd in deze aparte woning volledig benut. Je komt binnen via de inkomhal, waar tevens ook het gastentoilet terug te vinden is. Eénmaal door de hal, wacht de grote verrassing: eetkamer, living en keuken lopen prachtig in elkaar over, uitgestrekt over een oppervlakte van 70m², én zijn bovendien bijzonder huiselijk en smaakvol ingericht. Het steentapijt, de inbouwpspots en lichtstraat zorgen voor de eigentijdse toets van het geheel. De keuken is opgebouwd uit een kastenwand en eiland met toog, waarbij ingebouwde toestellen zoals keramische kookplaat, dampkap, combi oven en dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan zijn voorzien. Achteraan is er de praktische badkamer met een ruime inloopdouche en een mooie wastafel met lavabo. Vooraan de woning is er een multifunctionele ruimte waar alle voorzieningen binnenkomen en die gebruikt wordt als wasruimte en fietsenberging. Je kan aan deze plaats nog een andere bestemming geven, denk maar een atelier voor je hobby of een ruimte om je bijberoep in uit te oefenen. Tal van mogelijkheden dus!

Op diverse plekken in het huis is er op creatieve en speelse wijze met licht gewerkt. De platforms in de trappenhal bestaan uit glas, zodat je van op het gelijkvloers volledig tot het bovenste verdiep kan kijken. Op de eerste verdieping vinden we de parel van het huis, de master bedroom. Vroeger waren dit twee aparte slaapkamers maar werd recentelijk omgevormd tot één grote, open slaapkamer met dressing, wat een instant hotelkamer gevoel geeft. Daarnaast is er ook nog een apart toilet. Het tweede verdiep biedt nog een mooie tweede slaapklamer met inbouwkasten, zodat opbergen bijzonder makkelijk wordt.

Vanuit het leefgedeelte schuif je het raam open en is het volop genieten van de zuidwestelijk georiënteerde tuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd met klinkers en kiezel en biedt veel rust en kalmte. Achteraan is er een tuinhuis met overkapping, zodat je ook bij minder goed weer buiten kan vertoeven.

 

Is uw interesse opgewekt, aarzel dan niet, maak een afspraak zodat je met eigen ogen kan ervaren wat deze woning in petto heeft! Bel naar 011/22.22.95 en tot binnenkort.

 

 

 

Gelijkvloers
Inkomhal 9.44m2 steentapijtvloer, betegelde en behangen muren, pvc latjes plafond, elektriciteitmeter, zekeringskast, glazen schuifdeur naar living, watermeter (lengte 5.9 breedte 1.6)
Toilet 1 1.10m2 steentapijtvloer, betegelde muren, pvc latjes plafond, toilet, afzuiging (lengte 1 breedte 1.1)
Multifunctionele kamer 21.39m2 tegelvloer, geverfde muren, laminaat plafond, dubbel pvc raam schuifraam, omvormer zonnepanelen, aansluiting wasmachine, gasmeter, aanbouwkasten (lengte 6.9 breedte 3.1)
Living met open keuken 68.87m2 steentapijtvloer, geverfde en behangen muren, geverfd plafond, lichtstraat, airco, tv en internet aansluiting, aanbouwkasten, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, inductie kookplaat, dampkap, dubbel pvc raam (lengte 14.2 breedte 4.85)
Badkamer 1 7.98m2 steentapijtvloer, pvc latjes muren, pvc platjes plafond, inloopdouche met sproeikop en thermostatische mengkraan, wastafel met lavabo en thermostatische mengkraan, aanbouwkast met gasketel en regenwaterpomp (lengte 2.85 breedte 2.8)
Eerste verdieping
Toilet 2 1.09m2 steentapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam met rolluik, toilet (lengte 1.15 breedte 0.95)
Nachthal 9.04m2 steentapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, houten trap (lengte 5.65 breedte 1.6)
Slaapkamer met dressing 25.16m2 steentapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam met rolluik (lengte 6.8 breedte 3.7)
Tweede verdieping
Slaapkamer 2 22.07m2 laminaatvloer, geverfde muren, pvc latjes plafodn, veluxraam (lengte 4.55 breedte 4.85)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 285.000
 • Registratierechten: € 17.100 *
 • Totale kostprijs: € 305.088
 • KI: € 733
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 210 m²
 • Bewoonbare opp.: 166,1 m²
 • Voorgevel: 6 m
 • Perceel breedte: 6 m
 • Bouwjaar: 1932
 • Renovatiejaar: 2013
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Driedubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 289,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.