Pand Detail - Immo Top Invest

3640 KINROOI, Venlosesteenweg 370

Te koop €315.000 - Huis
517 m² 216 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

STRAKKE NIEUWBOUW WONING MET 3 À 4 SLPKS OP EEN PERCEEL VAN 5A 17CA!  

 

Op de Venlosesteenweg ter hoogte van het nummer 370 vinden we deze moderne woning terug. Hier vindt u ongekend veel rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisend Kinrooi, maar ook uitvalswegen, openbaar vervoer, scholen en sportverenigingen zijn vlakbij. De molens, de waterrecreatie, de natuur, het fiets- en wandelpadennetwerk zijn de sterkste troeven van deze gemeente gelegen aan de Maas. Top dus!

 

De strak ogende gevel werd opgetrokken in een knappe steen dewelke zorgt voor een in het oog springend geheel en onmiddellijk nieuwsgierig maakt naar wat erachter schuilgaat. De woning werd recent geconstrueerd op een perceel van 5a 17ca waardoor men naast een ruime woning van maar liefst 216m² bewoonbare oppervlakte, eveneens een schitterende en zuidwestelijk georiënteerde tuin ter beschikking heeft. Wat de eigenlijke woning betreft kunnen we ook niet anders dan lovend zijn dankzij de praktische indeling met op het gelijkvloers niveau een uitnodigende inkomhal, een apart toilet, een ruime leefruimte met open keuken, een wasruimte en aparte berging met alle voorzieningen.

 

In de leefruimte kan er de hele dag door genoten worden van het invallende daglicht, dankzij de grote raampartijen. Het schuifraam verleent ook onmiddellijk toegang tot de tuin. De uitstekende thermische isolatie en de maximale kierdichtheid van de driedubbele PVC-ramen van Kömmerling zorgen voor een lager energieverbruik.

De keuken sluit mooi aan met de woonkamer en zorgt voor een gezellige sfeer. De open ruimte zorgt er ook voor dat je geen enkel gesprek met je gasten hoeft te missen tijdens het koken. De keuken beschikt over alle nodige ingebouwde toestellen van AEG waaronder een vaatwasser, een koelkast, een oven, een gasvuur en een dampkap. Aanpalend ontdekken we de berging of wasplaats waar je alle proviand kan stockeren.

 

Er zijn reeds vergunningen afgeleverd voor een carport. Indien gewenst kan de koper deze nog plaatsen en grenst deze mooi aan de achterdeur die toegang geeft tot de berging. Niets zo praktisch dan met je wagen binnen te rijden en je boodschappen onmiddellijk in de berging of keuken te kunnen opbergen.

 

De bovenverdieping herbergt momenteel drie ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte die dienst kan doen als bureelkamer, een extra berging en een overloop die alle kamers met elkaar verbindt. De badkamer beschikt over een lavabo met badkamermeubel en een volledig betegelde inloopdouche.

 

Het geheel is op het gelijkvloers afgewerkt met deels een moderne grijze tegelvloer en een keramische parkettegel en op eerste verdiep opteerde men voor een kwalitatieve laminaat die in alle ruimtes doorlopen en zo het ruimtelijk gevoel nog meer versterken.

 

Ook aan energiezuinigheid werd gedacht met een ventilatiesysteem type C+, een regenwaterpomp met voorfilter en aansluiting op de wc’s en de buitenkraan. Er werden ook reeds offertes opgevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen en werd er eveneens een plaatsje voorzien voor het plaatsen van de technieken. Mits het plaatsen van zonnepanelen is deze woning volledig zelfvoorzienend en bijzonder energiezuinig!

Een extra plusplunt is dat deze woning onder registratie valt en niet onder BTW.

 

U bent op zoek naar een recente woning waar u nog amper werk aan heeft? Dan zit u hier mogelijk aan het juiste adres. Contacteer ons voor een afspraak zodat we samen kunnen gaan kijken op het nummer 011/22.22.95!

-STEDENB. INFO IN AANVRAAG

 

Gelijkvloers
Inkomhal 6.90m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. (3,1 x 1,5 + 0,9 x 2,5m)
Toilet 1.03m2 Tegelvloer, muren deels gepleisterd en deels betegeld, plafond gepleisterd. Hangtoilet, besparingsknop, aansluiting voorzien voor handenwasser, ventilatie. (0,9 x 1,14m)
Keuken 16.00m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Aanbouwkasten met kunstof werkblad. Gasvuur met dampkap, koelkast, oven, spoelbak met verlek, vaatwasser (merk AEG), ventilatie (4 x 4m)
Eetkamer 21.20m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Schuifraam met toegang tot de tuin. (4 x 5,3m)
Zitkamer 21.20m2 Keramische parkettegel, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. TV-aansluiting. (4,1 x 5,3m)
Berging/wasplaats 9.00m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Aansluiting wasmachine, ventilatie, toegang tot tuin. (3 x 3m)
Berging 2 9.00m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Elektriciteitsmeter, zekeringskast, gasmeter, watermeter, filter regenwaterpomp. (3 x 3m)
Eerste verdieping
Nachthal 14.64m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Toegang via houten trap. (4 x 2,5 + 0,8 x 1,3 + 0,8 x 4,5m)
Bureau 9.00m2 Laminaat, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. (3 x 3m)
Toilet 2 1.44m2 Tegelvloer, muren deels gepleisterd deels betegeld, plafond gepleisterd. Hangtoilet, besparingsknop, ventilatie. (0,9 x 1,6m)
Slaapkamer 1 16.00m2 Laminaat, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. (4 x 4m)
Slaapkamer 2 13.26m2 Laminaat, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. (3,9 x 3,4m)
Slaapkamer 3 13.60m2 Laminaat, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. (4 x 3,4m)
Badkamer 9.86m2 Tegelvloer, muren deels gepleisterd en deels betegeld, plafond gepleisterd. Aanbouwkast met dubbele lavabo, inloopdouche, ventilatie. (2,9 x 3,4m)
Berging 3 6.80m2 Tegelvloer, muren gepleisterd, plafond gepleisterd. Ventilatiesysteem Renson, cv-ketel (Vaillant), boiler. Aansluiting zonnepanelen. (4 x 1,7m)
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • As built: in aanvraag
 • Prijs: € 315.000
 • Registratierechten: € 22.050 *
 • Totale kostprijs: € 340.058
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 517 m²
 • Bewoonbare opp.: 216 m²
 • Voorgevel: 12 m
 • Perceel breedte: 18 m
 • Bouwjaar: 2017
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Driedubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • E spec: 48,96 kWh/m².jaar
3D Huis te 3640 KINROOI, Venlosesteenweg 370
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.