Pand Detail - Immo Top Invest

3850 NIEUWERKERKEN, Kerkstraat 71

Te koop €249.000 - Huis
374 m² 185 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

CHARMANTE WOONST OP CENTRALE LIGGING OP EEN OMHEIND PERCEEL VAN 3A74CA

In het centrum van Nieuwerkerken houden we halt op de Kerkstraat ter hoogte van huisnummer 71. Op wandelafstand treffen we handelaars, openbaar vervoer en het gemeentehuis. Ook de nabijheid van de Diestersteenweg creëert een vlotte verbinding naar de omliggende dorpskernen wat maakt dat we van een centrale ligging kunnen spreken.

 

Deze gesloten bebouwing is gebouwd in de jaren '50 en doorheen de jaren netjes gerenoveerd. Met respect voor de originele elementen toverde men het geheel om tot een leuke gezinswoning. De hoge plafonds, rozetten en houten binnendeuren dragen bij aan de intieme sfeer die doorheen de woonst heerst. Men opteerde voor PVC ramen met dubbele beglazing met houtstructuur waardoor het een mooi geheel vormt met de stijl van de woonst.

 

We betreden de woning via de inkomhal waar we ook het apart toilet terugvinden. De gezellige living is de ideale ruimte om te cocoonen na een drukke werkdag en is dus de plaats bij uitstek om samen te ontspannen. Zowel de eiken parketvloer als de karaktervolle schouw dragen samen bij aan de warme uitstraling. Via de achterdeur bereiken we het terras met het aanpalende grasperk. In de nevenliggende keuken voorzag men witte aanbouwkasten met een kookplaat, dampkap en een recente spoelbak. Er is ook een vaste eettafel waardoor men ook hier een stekje heeft om te ontbijten of een snelle hap te nuttigen. Aan ruimte alvast geen gebrek om hier uw droomkeuken in onder te brengen.

 

Langs de keuken ligt de compacte badkamer dewelke eveneens bereikbaar is via het apart toilet. Men plaatste een meubel met enkele lavabo en een douchecabine. Ideaal voor wie fris en monter de dag wil starten na een verkwikkende douche. Op het gelijkvloers is er nog een praktische wasplaats waar men ook makkelijk spullen kan stockeren. Wie nog extra materiaal wil opbergen kan dit doen in de kelder. Deze is ingedeeld in een inpandige garage zodat de wagen veilig geparkeerd kan worden. Ook zijn er hier 2 bergplaatsen waar ook de CV-ketel (2003) en de mazouttank hun plaats hebben gekregen. De huidige eigenaar heeft reeds de nodige maatregelen getroffen voor wie wil overschakelen naar een gasverwarming en wachtbuizen gelegd. Het overige gedeelte is kruipkelder waardoor men steeds een makkelijke toegang heeft tot de leidingen.

 

De draaitrap in de inkomhal leidt ons naar de eerste verdieping waar we via de nachthal toegang hebben tot twee ruime slaapkamers. Via één van deze kamers bereiken we een onafgewerkte zolderkamer van om en bij de 20m². Mits de nodige isolatie en afwerking heeft men de optie om deze ruimte om te vormen tot een derde slaapkamer, bureel of hobbykamer. Aan u als koper de keuze!

 

De leuke, ingesloten tuin is voorzien van een aangelegd terras en een omheind grasperk waardoor zowel kinderen als viervoeters hier veilig kunnen vertoeven. Gezien de westelijke oriëntatie kan men vanaf de namiddag van het zonnetje genieten.

Kortom: bent u op zoek naar een sfeervolle woonst in het centrum van Nieuwerken? Aarzel dan niet en bel ons snel voor een afspraak op 011/22.22.95!

 

Let wel: de EPC-waarde dateert van voor de renovatie van de ramen en wijkt dus af van de werkelijkheid.

 

STEDENBOUWKUNDIGE INFO IN AANVRAAG

Kelder(-1)
Inpandige garage 18.13m2 Betontegel, wanden geverfd, plafond in betonnen dalen. Ruimte voor 1 wagen. Elektrische sectionaalpoort. Elektriciteitsmeter met dagtarief. (4.9 x 3.7m).
Berging 15.39m2 Betontegel, wanden geverfd, plafond in betonnen dalen. 2 Bergruimtes. CV-ketel Riello (2003) en bovengrondse mazouttank (750l). (4.16 x 3.7m).
Kruipkelder 0.00m2 Bereikbaar via een luik in de badkamer.
Gelijkvloers
Inkomhal 6.87m2 Marmeren vloer, wanden en plafond geverfd. Draaitrap naar de verdieping. (2.47 x 2.78m).
wc 0.99m2 Tegelvloer, wanden behangen en plafond geverfd. Deur naar de badkamer. (1 x 0.99m).
Leefuimte 35.60m2 Parketvloer/tegelvloer, wanden behangen en plafond geverfd. Zit-en eethoek gescheiden door dubbele houten deur. Plafondhoogte van 3m. Schouw. Achterdeur naar de tuin. (4.98 x 3.98m + 3.99 x 3.98m).
Keuken 12.37m2 Tegelvloer, wanden behangen en plafond geverfd. Witte aanbouwkasten met nieuwe spoelbak, kookplaat met dampkap. Vaste eettafel. Deur naar de badkamer. (4.31 x 2.87m).
Badkamer 4.50m2 Tegelvloer, wanden behangen en plafond geverfd. Lavabomeubel met enkele lavabo, douchecabine. Luik naar de kruipkelder. Deur naar het apart toilet.
Wasplaats 5.39m2 Tegelvloer, wanden behangen, plafond in pvc planchetten. Aansluiting wasmachine, berging, trap naar de kelder en garage, buitendeur naar de tuin. (4.87 x 0.87m + 1.85 x 0.87m).
Eerste verdieping
Nachthal 8.00m2 Tegelvloer, wanden behangen, plafond in houten planchetten. (2.42 x 2.78m + 1 x 1.31m).
Slaapkamer 1 13.36m2 Tegelvloer, wanden behangen, plafond in houten planchetten. Veluxraam. (4.33 x 2.81m + 1 x 1.36m).
Slaapkamer 2 13.24m2 Tegelvloer, wanden behangen, plafond in houten planchetten. Deur naar de zolderkamer. (4.33 x 2.81m + 1 x 1.36m).
Zolder 19.39m2 Betonvloer. Onafgewerkte ruimte bereikbaar via slpk 2. Mits isolatie + afwerking kan hier een extra kamer voorzien worden. (4.3 x 4.11m + 1.91 x 0.98m).
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: In aanvraag
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • As built: 0
 • Prijs: € 249.000
 • Registratierechten: € 17.430 *
 • Totale kostprijs: € 269.386
 • KI: € 565
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 374 m²
 • Bewoonbare opp.: 185 m²
 • Voorgevel: 7,4 m
 • Perceel breedte: 7,4 m
 • Bouwjaar: 1957
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: West
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • E spec: 603,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.