Pand Detail - Immo Top Invest

3650 DILSEN-STOKKEM, Rijksweg 959

Te koop €1.350.000 - Handelspand
1119 m² 1199.13 m² 3 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RUIM HANDELSPAND EN RIANT DUPLEX APPARTEMENT AFGEWERKT MET HOOGWAARDIGE MATERIALEN OP TOPLOCATIE!

 

Op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem, vinden we ter hoogte van nummer 959 dit uniek pand, “Residentie De Leeuw”, met een zee aan mogelijkheden. Dankzij de centrale ligging met een makkelijke verbinding naar het centrum van Dilsen-Stokkem en in de buurt van andere handelszaken hebben we veel voorbijgangers en visibiliteit. Daarnaast bevindt het centrum zich op enkele minuten waardoor we alle nodige faciliteiten gemakkelijk kunnen bereiken.

 

Dit in 1999 ontworpen en gerealiseerd geheel omvat een tijdloos handelspand in landelijke architectuur met een totaal bewoonbare oppervlakte van om en bij de 1.200m². Bij het realiseren van deze constructie werd Bureau Indesteege BVBA aangesteld. Het gebouw werd in 2015 grondig gerenoveerd en samengesteld in 2 aparte entiteiten, nl. het handelspand op het gelijkvloers en het riant appartement op het verdiep. Het pand kan op een eenvoudige en niet ingrijpende wijze tot één geheel omgebouwd worden. Ideaal voor wie nood heeft aan een royale woonst of voor wie wonen met werken wil combineren op hetzelfde adres. Hebt u altijd een zaak willen opstarten? Of zoekt u een woonst waar ook ruimte is voor een atelier? Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen van de gemeente kan u hier uw droom waarmaken. Het handelsgedeelte heeft op het gelijkvloers een oppervlakte van ca. 458 m² en is ingedeeld in 3 grote zalen waarvan 1 zaal omgetoverd werd tot een brasserie met aanpalend terras, 3 kantoorruimtes, een keuken en publieke toiletten. De 1ste verdieping werd omgetoverd tot een imposant duplex appartement met een oppervlakte van ca. 360 m² exclusief kelderberging en staanplaatsen. Aan de voorzijde van het gebouw zijn een aantal privatieve parkeerplaatsen. 

 

Het luxueuze interieur met de licht getinte natuursteen, dat op het geheel doorgetrokken is, valt meteen op bij het betreden van het pand. Voor het ontwerp van deze tijdloze, ruime villa was detaillering een noodzaak om het geheel warm te laten aanvoelen. Hightech elementen en hoogwaardige materialen brengen huiselijkheid in het interieur dat rust en warmte uitstraalt. Hoge plafonds, landelijke binnendeuren met glaskaders zijn één met het geheel, behangpapier met goud geïntegreerd en de verlichting en muziekinstallatie, allen bedienbaar via het super uitgebreide domoticasysteem om alzo subtiel de sfeer te accentueren. De ruime inkomhal geeft een voorsmaak van wat ons te wachten staat en brengt ons zowel naar het handelsgedeelte als naar het appartement via een vaste houten trap. Trap of lift? Aan u de keuze!

 

Zoals reeds omschreven treffen we op het gelijkvloers het handelspand met 3 grote zalen van 64m², 74m² en 75m² én bovendien allen voorzien met een gashaard voor de perfecte sfeer. De zaal aan de rechterzijde van het pand werd omgebouwd tot een brasserie met aangrenzend een ruim en volledig betegeld terras van 140m². De zalen kunnen hier nog naar hartenlust ingericht worden.

Verdere ontdekken we nog 3 kantoorruimtes, een polyvalente kamer die voorzien werd met de nodige voorzieningen voor het plaatsen van een kleine keuken EN een volledig ingebouwde keuken met alle nodige luxe en toestellen van het merk Miele. Vanuit de keuken heeft men ook rechtstreeks toegang tot de koer met de overdekte carport.

 

Op het eerste verdiep treffen we het luxe duplex appartement. Wit, zwart en beige vormen de basiskleuren in het interieur met als resultaat een tijdloze landelijke woonst met een strak en eigentijds kantje. Door de lichte kleur van de muren en het plafond creëert het een open en ruimtelijk gevoel. Verder werd het interieur ook gecombineerd met houtaccenten. Dat zien we voornamelijk terugkomen bij de parketvloer in de living en de aanbouwkasten van de keuken. Het gebruik van hout in combinatie met een licht getint interieur geeft het appartement een karaktervolle landelijke en natuurlijke look en feel! Er werd gekozen voor een taupe kleurige aanbouwkasten, wat het landelijk interieur van deze woning zeker ten goede komt. De parketvloer gaat dan ook verder over in een donkere natuursteen die de eetkamer en de keuken van elkaar afscheiden. Het geheel werd voorzien van een kookeiland wat in een hedendaagse keuken niet meer weg te denken valt. De ingerichte kookplaats beschikt over een inductiekookplaat en oven van Smeg, een vaatwasser, een combi-oven, een ingebouwde koelkast. Allen van het merk Miele. Dit alles verwerkt in een knap en onderhoudsvriendelijk werkblad. Spullen en extra proviand kan men in de aansluitende berging stockeren indien nodig.

In de knap ingerichte living draagt de brede gashaard bij tot de gezelligheid tijdens de koudere dagen en kan men uren wegdromen tijdens het lezen van een leuk boek. Dankzij de elektrische rolluiken kan men het geheel ook verduisteren.

 

Verder treffen we op het eerste verdiep nog een wasplaats en 2 slaapkamers. De eerste badkamer werd ingericht met een Italiaanse toets met flair, klasse en een stoere doch romantische uitstraling. Wit, zwart en beige kleuren komen ook hier weer terug aan bod. Deze ruimte werd uitgerust met een Italiaanse inloopdouche met douchebak, een dubbele lavabo en een hangtoilet. Dit is de plaats bij uitstek waar we tot onszelf kunnen komen, optimaal ontspannen en de hectiek van alledag van ons af kunnen laten glijden. Dankzij NUVO, de Hi-Fi Wireless oplossing, kan u in alle kamers genieten van uw favoriete digitale muziek in hoge kwaliteit. Zelfs in het kleinste kamertje.

 

Het zolderverdiep werd tot 3 volwaardige kamers omgetoverd. Zo treffen we de masterbedroom met een luxe badkamer en een aparte dressing. De badkamer werd uitgerust met een dubbele lavabo, een hangtoilet en een gietijzeren vrijstaand ligbad op pootjes met een nostalgische badkraan met handdouche. De aangrenzende slaapkamer werd subtiel gescheiden met een glazen deur. In de winter kan me heerlijk indommelen met zicht op de gashaard. De PVC-vloer met parketlook in combinatie met de witte muren geeft het geheel een ontspannen en rustige uitstraling. Ideaal om tot rust te komen! Als surplus zogt de PVC-vloer voor een warme uitstraling met een absoluut gebruiksgemak. Dankzij de sterke en watervaste eigenschappen is het zeker en vast geschikt voor gebruik in de badkamer.

 

Veiligheid is hier overal gegarandeerd door een uitgebreid alarmsysteem, extra afsluitbare deuren en een panic room,… Door de hoge omheining kan je buiten in alle rust en privacy aangenaam vertoeven.

 

Alsof dit alles nog niet voldoende zou zijn. In de kelder heeft men nog eens 262m² ter beschikking onderverdeeld in een opslagruimte, twee bergings, een CV-ruimte en een ruime garage.

In de CV-ruimte werden alle meters en de CV-ketel netjes opgeborgen.

 

Bent u op zoek naar een goede locatie om uw zaak te vestigen, met de mogelijkheid om wonen te combineren? Wenst u een bezoek te brengen aan dit uniek geheel boordevol mogelijkheden? Aarzel niet en maak dan snel een afspraak op 011/22.22.95!

 

 

Kelder(-1)
Opslagruimte 79.20m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. (9,9 x 8m)
Garage 40.61m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. Elektrische sectionale poort. Pomp. (10,28 x 3,95m)
Berging 1 36.53m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. (8,19 x 4,46m)
Berging 2 46.02m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. Trap tot verdiep in graniet. Lift. (7,19 x 6,59m)
CV ruimte 21.71m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. Verwarmingsketel voor vloerverwarming handelspand (Rotex) Kan aangesloten worden op zonneboiler. Elektriciteitsmeter, watermeter, gasmeter appartement, gasmeter handelspand. Waterverzachter, pomp regenwaterput (10000l). (6,6 x 3,29m)
Gang 37.97m2 Beton, muren in snelbouwbakstenen, betonnenwelfsels. (3,5 x 10,85m)
Gelijkvloers
Inkomhal 46.80m2 Natuursteen met inbouwspots, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector, lift, thermostaat, vloerverwarming, brandblusser. (7,20 x 6,50m) Hoogte 5,70m.
Handelspand zaal 1 74.40m2 Natuursteen met inbouwspots, muren geverfd en deels behangen, plafond geverfd. TV-aansluiting, muziek, gashaard (Flam), thermostaat. Toegang tot terras. (9,3 x 8m) Hoogte 3m
Handelspand zaal 2 75.20m2 Natuursteen, muren geverfd en deels behangen, plafond geverfd met rozetten, TV-aansluiting, muziekinstallatie JBSystems, gashaard, vloerverwarming, thermostaat. (9,34 x 8,01m)
Handelspand zaal 3 64.86m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, gashaard, 4 lavabo’s, stopcontacten en inbouwspots in de vloer, brandblusser, vloerverwarming. (8,2 x 7,9m)
Handelspand publieke toiletten 17.33m2 Natuursteen, muren geverfd en deels met mozaïktegeltjes, plafond geverfd, 2 lavabomeubels met granieten wastafel en mengkranen, 4 hangtoileten, 4 besparingsknoppen, ventilatie, 2 herentoiletten, thermostaat. (3,50 x 4,95m)
Handelspand vergaderlokaal 13.82m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, vloerverwarming, thermostaat. Mogelijkheid tot plaatsen van een keuken. (3,50 x 3,95m)
Handelspand sas 3.24m2 Natuursteen, muren in bakstenen, plafond met houten planchetten. Oude doorgang tot terras. (1,8 x 1,8m)
Handelspand hal 1 5.25m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, brandblusser. 3,5 x 1,5m)
Handelspand kantoor 1 9.45m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector, internetaansluiting, vloerverwarming, thermostaat, vliegenraam. (3 x 3,15m)
Handelspand kantoor 2 14.02m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector, internetaansluiting, vloerverwarming, thermostaat, vliegenraam. (3,15 x 4,45m)
Handelspand kantoor 3 14.52m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector, internetaansluiting, vloerverwarming, thermostaat, brandblusser. Toegang tot koer. (4,40 x 3,30m)
Handelspand hal 2 3.31m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd. Toegang tot kantoorgedeelte. (2,9 x 1,14m)
Handelspand toilet 2.52m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, ventilatie, hangtoilet, besparingsknop. (1,7 x 1,48m)
Handelspand hal 3 12.75m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd. (1,7 x 3,9 + 3,6 x 1,7m)
Handelspand keuken 34.86m2 Natuursteen, muren geverfd en deels betegeld, plafond geverfd, rookdetector, vloerverwarming, thermostaat. Aanbouwkasten, composiet werkblad, inductie kookplaat met dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, airco. Toestellen van Miele. Toegang tot terras. (8,3 x 4,2m)
Handelspand berging 32.47m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, aansluiting wasmachine, boiler, internetaansluiting, airco, vloerverwarming. (4,22 x 5,05 + 4 x 2,79m)
Eerste verdieping
Vide 46.80m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdector, vaste houten trap, lift. (7,20 x 6,50m)
Appartement inkomhal 41.83m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector. Toegang tot terras. Granieten trap naar verdiep. (3,5 x 11,95m)
Appartement wasplaats 4.10m2 Natuursteen, muren geverfd, plafond geverfd, rookdetector, aansluiting wasmachine, ingebouwde muziekinstallatie. (2,05 x 2m)
Appartement badkamer 16.60m2 Tegelvloer met mozaïktegels, muren deels geverfd en deels met wandtegels, plafond geverfd, hangtoilet met besparingsknop, inbouwkast, aanbouwkasten met dubbele lavabo, Italiaanse inloopdouche, ventilatie, internet-aansluiting, ingebouwde muziekinstallatie Nuvo, elektrische rolluiken, vliegenraam. (5,73 x 2,12 + 1,42 x 1,09 + 1,78 x 1,64m)
Appartement slaapkamer 1 22.71m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd, TV-aansluiting, Internetaansluiting, ingebouwde muziekinstallatie, elektrische rolluiken, vliegenramen, rookdetector. (5,71 x 3,92m)
Appartement slaapkamer 2 11.58m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd, TV-aansluiting, Internetaansluiting, elektrische rolluiken, vliegenramen, rookdetector. (3,4 x 2,7 + 1,19 x 2,02m)
Appartement bergruimte 4.03m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd, zekeringskast, domotica. (1,83 x 2,2m)
Appartement keuken 35.76m2 Deels parket, deels tegelvloer, muren geverfd en deels met wandtegeltjes, kookeiland met dubbele spoelbak, nog een aparte spoelbak, inductie kookplaat (Smeg) met dampkap, vaatwasser, combi-oven, oven Smeg, koelkast. TV-aansluiting. Toegang tot veranda. (4,47 x 7,98m)
Appartement living 39.40m2 Parket, muren geverfd, plafond geverfd. TV-aansluiting, airo, gashaard, rookdetector. Glazen scheidingsdeur met keuken en eetplaats. Elektrische rolluiken. (4,90 x 8,04m)
Appartement terras 93.90m2 Kunstof bankirai, buitenkraan, elektriciteit. Veranda (2,7 x 3,95m) met dubbele beglazing. (15,12 x 6,26m)
Tweede verdieping
Appartement nachthal 7.82m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd, elektrische Veluxramen. (4,6 x 1,7m)
Appartement CV-ruimte 8.16m2 CV-ketel Viessmann, zonneboiler (vitocell 100). (3,4 x 2,4m)
Appartement dressing 20.88m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd, inbouwkasten, rookdetector. (3,01 x 3,90 + 3,10 x 2,95m)
Appartement badkamer 2 55.00m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd met inbouwspots, Veluxramen met elektrische rolluiken en vliegenraam, gashaard, aanbouwkast met dubbele lavabo en mengkranen, hangtoilet met besparingsknop, staand bad, TV-aansluiting, Internetaansluiting, ventilatie. (6,65 x 6,5 + 4,12 x 2,86m)
Appartement slaapkamer 3 41.40m2 PVC-vloer met parketlook, muren geverfd, plafond geverfd, Veluxraam met elektrische rolluiken en vliegenraam, ingebouwde muziekinstallatie, TV-aansluiting, internetaansluiting, airco. (6,36 x 6,51m)
Tuinniveau
Terras 140.70m2 Natuursteen. Verlichting en stopcontacten voorzien. (21 x 6,7m)
Carport 38.50m2 Hout, inbouwspots. (7,7 x 5m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • As built: 0
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 1119 m²
 • Bewoonbare opp.: 1199,1 m²
 • Voorgevel: 24 m
 • Perceel breedte: 35,6 m
 • Bouwjaar: 1999
 • Renovatiejaar: 2015
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidoost
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • E spec: 90,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.