Pand Detail - Immo Top Invest

3690 ZUTENDAAL, Hoogstraat 15

Te koop €349.000 - Huis
380 m² 389 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING IN MODERNE ARCHITECTUUR - HARTJE ZUTENDAAL

 

In het gezellige en rustige Zutendaal, vinden we langs de hoogstraat ter hoogte van nummer 15 dit architecturaal hoogstandje terug. We kunnen hier spreken van een toplocatie aangezien deze weg een vlotte verbinding geeft naar de omliggende gemeenten zoals Genk, Lanaken en ook over de taalgrens heen, Maastricht. Op wandelafstand vinden we het bruisende centrum met al haar faciliteiten terug waar we kunnen genieten van lokale handelaars, bakkers, gezellige cafés, etc. Deze gemeente noemt zichzelf het groenste snoepje van Vlaanderen, waar wandelaars en natuurliefhebbers zeker hun hart kunnen ophalen. Denk maar aan het Nationaal Park Hoge Kempen of de Lieteberg als toegangspoort van Zutendaal. We kunnen hier dus over een zeer rustige en groene omgeving spreken, maar zeker ook over een centrale ligging.

 

Het pand werd oorspronkelijk opgetrokken in 1932 maar vanaf 2014 onderworpen aan een grondige totaalrenovatie. Het was een bewuste keuze van de eigenaar om te kiezen voor moderne en strakke elementen om het geheel volledig om te toveren. Bij het betreden van het pand, worden we verrast door het pareltje dat achter deze bescheiden gevel verborgen zit. Kosten nog moeite werden bespaard bij het kiezen van de kwalitatieve materialen en technieken die we hier terugvinden. Denk maar aan aluminium ramen met dubbele beglazing, keramische tegelvloeren, metalen trappen, ventilatiesysteem, vloerverwarming, en ga zo maar verder. Er werd gekozen voor veel openheid en lichtinval dankzij de grote raampartijen en een daglichtkoker die doorloopt van het gelijkvloers tot het tweede verdiep. De woning werd zelfs voorzien van een koker voor het plaatsen van een lift voor wie net dat tikje extra wil.

 

We betreden de woning via een inkomhal welke ons brengt naar het leefgedeelte met open keuken. Momenteel bestaat deze ruimte uit één geheel maar kan naar believen ook opgedeeld worden. Aan ruimte ontbreekt het ons niet met een totale oppervlakte van 86m² met een praktische indeling in keuken, eetkamer en zithoek. Men voorzag reeds al de nodige leidingen waardoor u er zelf nog uw eigen toets kan geven aan de keuken. Achteraan hebben de grote ramen een dubbele functie: ze dragen bij aan een harmonieus geheel tussen binnen en buiten en zorgen ervoor dat de woning overspoeld wordt met daglicht. Buiten vinden we een prachtig terras van 40m² terug waar het gezellig vertoeven is dankzij de aanwezig wandverlichting. Een aluminium trap brengt ons naar de eerste verdieping waar een loopbrug ons brengt naar de 'master bedroom' met eigen dakterras. Het terras van 17m² leent zich perfect voor een lekkere koffie bij zonsondergang. Men creëerde hier als het ware een echt 'loft' gevoel dankzij het contact met de hele woning. Verder vinden we een nachttoilet, een wasplaats en een badkamer terug. Deze werd voorzien van een badkamermeubel, dubbele lavabo en ruime inloopdouche met glazen douchewand.

 

Als dit nog niet voldoende is, vinden we op de tweede verdieping nog een slaapkamer terug. We bevinden ons helemaal bovenaan de daglichtkoker met een overzicht over de gehele woning. Hier krijgt men een compleet beeld van de architectuur die in deze constructie schuil gaat. Ook hebben we nog een volledige kelder ter beschikking van 120m² met inpandige garage die we langs de achterzijde van het perceel kunnen betreden. Men koos hier voor een industriele, sectionale kantelpoort waardoor men makkelijk kan binnenrijden met vier wagens.

 

Bent u op zoek naar net dat beetje meer? Dan is dit pand helemaal wat u zoekt? Wacht niet en contacteer ons op 011/22.22.95!

 

 

 

Kelder(-1)
cvruimte 21.60m2 Beton, bakstenen, stookolieketel (rechts), boiler, stookolietank, watermeter (6m x 3,6m)
Garage 64.80m2 Beton, binnenmuren, dalls, dubbele sectionale kantelpoort (6m x 10,8m)
Kelderruimte 1 22.32m2 Beton, binnenmuren, aanbouwkasten (3,6m x 6,2m)
Kelderruimte 2 9.30m2 Keramische tegelvloer, geverfd, teverfd, led-verlichting, zekeringskast (1,5m x 6,2m)
Gelijkvloers
Inkomhal 14.00m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, elektriciteitsmeter, zekeringskast (2m x 7m)
Leefruimte 57.25m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, inbouwspots, televisieaansluiting, internetaansluiting (6,3m x 8,1m + 2,22m x 2,8m)
Keuken 28.70m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, inbouwspots, aansluitingen keuken, videofoon, thermostaat (4,1m x 7m)
Terras 39.69m2 Terrastegels (3,78m x 10,5m)
Gang 5.85m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, wandverlichting, lavabo met mengkraan (1,04m x 4,5m + 1,04m x 1,12m)
Toilet 1.16m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, wandverlichting, hangtoilet met besparingsknop (1m x 1,16m)
Eerste verdieping
Nachthal eerste verdieping 19.15m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, wandverlichting (1,83m x 7,1m + 4,1m x 1,5m)
Toilet 2 2.65m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, lavabo met mengkraan, hangtoilet met besparingsknop (1,02m x 2,6m)
Badkamer 5.13m2 Keramische tegelvloer, wandtegels + geverfd, geverfd, badkamermeubel, dubbele lavabo met mengkraan, inloopdouche met thermostatische mengkraan (1,8m x 2,85m)
Wasplaats 4.50m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, spoelbak met mengkraan, aansluiting wasmachine (1,5m x 3m)
Slaapkamer 1 22.08m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, televisieaansluiting, internetaansluiting (6,1m x 3,62m)
Dakterras slaapkamer 1 16.88m2 Terrastegels (6,25m x 2,7m)
Tweede verdieping
Nachthal tweede verdiep 10.80m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd (1,8m x 6m)
Slaapkamer 2 19.10m2 Keramische tegelvloer, geverfd, geverfd, wandverlichting, inbouwkast, ventilatiesysteem, veluxramen (4,18m x 4,57m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 349.000
 • Registratierechten: € 24.430 *
 • Totale kostprijs: € 376.462
 • KI: € 898
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 380 m²
 • Bewoonbare opp.: 389 m²
 • Voorgevel: 6,6 m
 • Perceel breedte: 6,6 m
 • Bouwjaar: 1932
 • Renovatiejaar: 2014
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • Elektrische keuring: Ja, conform AREI
 • E spec: 111,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.