Pand Detail - Immo Top Invest

3900 PELT, Lindelsebaan 281/1

Te koop €249.000 - Appartement
680 m² 120 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RECENT GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET RUIM TERRAS EN CARPORT!

 

Op slechts enkele minuten van het centrum van Overpelt, treffen we op de Lindelsebaan ter hoogte van nummer 281/1 dit knap appartement van maar liefst 120m² gelegen in een kleine residentie.

Via de Noord-Zuidverbinding en de afrit Geel/Mol/Overpelt op de E313 kent Overpelt een vlotte bereikbaarheid. Naast zijn rustieke karakter heeft Overpelt ook een bruisend centrum waar men al de nodige faciliteiten terugvindt. De woning is gelegen nabij een basisschool, kinderopvang en allerlei winkels, ideaal om hier te vertoeven. We kunnen hier in dit geval zeker over een goede mobiliteitsscore spreken, gebaseerd op de afstand van de woonst tot de nabijgelegen voorzieningen.

 

We bereiken het appartement, dat opgetrokken werd in het jaar 2000, op het gelijkvloers. Reeds bij het binnenkomen merken we dat er voor moderne, kwaliteitsvolle materialen gekozen werd en het geheel goed onderhouden is waardoor men het appartement als instapklaar kan beschouwen. De living, eetkamer en keuken zijn samen geïntegreerd in een grote leefruimte van bijna 60m². De keuken sluit mooi aan met de woonkamer en zorgt voor een aangename sfeer. De open ruimte zorgt er ook voor dat je geen enkel gesprek met je gasten hoeft te missen tijdens het koken. De keuken beschikt over alle nodige ingebouwde toestellen waaronder een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven, een gasvuur en een dampkap. Aanpalend ontdekken we de berging waar je alle proviand kan stockeren. De CV-ketel van Vaillant (2011) werd hier netjes geplaatst. Mits de aansluiting van het wasmachine kan deze ruime ook prima dienst doen als wasplaats.

 

Voor gezelligheid kan je zeker terecht in de zithoek met zicht op het knap aangelegde terras door de grote raampartijen. Ideaal om te ontspannen waardoor dit vast en zeker jouw favoriete plekje zal worden. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het terras waar men fijn van de ochtendzon kan genieten en men ook rechtstreeks toegang heeft tot de carport. Vanuit de centrale hal bereiken we de badkamer met dubbele lavabo, aanbouwkasten, spiegelkast met ingebouwde verlichting en een douchecabine. De ruimte biedt ook nog de mogelijkheid tot het plaatsen van een ligbad. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Het appartement beschikt over twee mooie slaapkamers waarvan er eentje een TV-aansluiting heeft en de andere uitgerust is met een praktische inbouwkast.

 

Met domotica verhoogt men hier het wooncomfort aanzienlijk. Door slechts op 1 knopje te drukken, kan je bij het naar buiten gaan alle verlichting in één keer uitschakelen en sluipverbruik voorkomen. Nooit meer gesleur met een stofzuiger. Zo werden er reeds aansluitpunten voorzien voor een centraal stofzuigsysteem en kan de motorunit in de kelderberging geplaatst worden . De gemeenschappelijke vertrekken en lift werden afgewerkt met de nodige aandacht voor comfort. Via de trap of de lift kunnen we de kelderberging van maar liefst 13m² bereiken waar allerhande spullen gestockeerd kunnen worden. Om de wagen steeds op een veilige en droge plaats te parkeren, is er achteraan een autostaanplaats met carport inbegrepen bij het appartement. Ook vooraan het appartementsgebouw is er zeker voldoende parkeergelegenheid voor eventuele bezoekers.

 

Daarnaast is het appartement door de aanwezigheid van de lift en het geheel op het gelijkvloers ook zeker geschikt voor oudere mensen of mensen die eventueel slecht te been zouden zijn.

 

Dit comfortabele, maar vooral praktisch appartement heeft alle elementen ter beschikking die men nodig heeft om zich hier onmiddellijk thuis te voelen! Maak dus snel een afspraak via 011/22.22.95

 

 

 

Kelder(-1)
Kelder 14.06m2 Beton. Extra bergplaats. Afzuigsysteem stofzuiger. (3,7 x 3,8m)
Gelijkvloers
Inkomhal 10.15m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd, inbouwspots, rookdetector. (1,5 x 4,5 + 3,4 x 1m)
Living 30.45m2 Tegelvloer en deels parket met inbouwspots, muren geverfd, plafond geverfd. TV-aansluiting, thermostaat. (8,7 x 3,5m)
Keuken 10.64m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd met inbouwspots. Aanbouwkasten, werkblad in graniet, dubbele spoelbak, microgolf, oven, gasvuur (Scholtes), dampkap, inbouwkoelkast, vaatwasser. Alle toestellen van Siemens. (2,8 x 3,8m)
Eetkamer 16.45m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd met inbouwspots, vliegenraam. Toegang tot terras. (4,7 x 3,5m)
Badkamer 7.60m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd met inbouwspots, douchecabine met massagesproeiers van Grohe, aanbouwkasten met dubbele lavabo, ventilatie. Voorziening voor een ligbad. (2 x 3,8m)
Slaapkamer 1 11.16m2 Kurk, muren behangen, plafond geverfd, inbouwkasten met bed. (3,6 x 3,1m)
Slaapkamer 2 13.69m2 Kurk, muren geverfd, plafond geverfd, TV-aansluiting, vliegenraam (3,7 x 3,7m)
Toilet 1.35m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd, hangtoilet, handenwasser, ventilatie. (0,9 x 1,5m)
Berging/wasruimte 5.25m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond geverfd. CV-ketel (Vaillant), zekeringskast, aansluiting wasmachine. (1,5 x 3,5m)
Terras 59.86m2 Tegelvloer en deels met houten planken aangelegd, ingebouwde parasol, inbouwspots, stopcontacten, buitenkraan, afwerking met schors. Toegang tot carport. (8,2 x 7,3m)
Carport 13.63m2 Hout. (2,9 x 4,7m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Prijs: € 249.000
 • Registratierechten: € 17.430 *
 • Totale kostprijs: € 269.386
 • KI: € 827
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 680 m²
 • Bewoonbare opp.: 120 m²
 • Voorgevel: 17 m
 • Perceel breedte: 17 m
 • Bouwjaar: 2000
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • E spec: 238,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.