Pand Detail - Immo Top Invest

3590 DIEPENBEEK, Nierstraat 2

Te koop €415.000 - Huis
530 m² 282.5 m² 4 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

INSTAPKLARE WONING MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP GUNSTIGE LOCATIE!

 

Centraal gelegen tussen Hasselt en het centrum van Diepenbeek treffen we in een zijstraat van de Steenweg, op de Nierstraat ter hoogte van nummer 2, deze ruime woning aan. Door zijn centrale ligging spreekt het voor zich dat we alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... in de directe omgeving kunnen terugvinden. Het centrum van Diepenbeek en Hasselt ligt op enkelee minuten rijden. Ben jij eerder een sportieveling of hou je van een stevige wandeling? De vallei van de Singelbeek bevindt zich om de hoek en nodigt uit om hier van de natuur te komen genieten!

 

De woning werd gebouwd in de jaren zeventig als een gelijkvloerse woning. In de jaren tachtig werd er vergund een verdiep bovenop geconstrueerd, wat zorgde voor +- 80m² extra. In zijn geheel beschikken we over 282m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over een kelder, gelijkvloers en eerste verdiep. Tevens is het pand zeer goed in orde: aluminium ramen met dubbele beglazing hebben, elektriciteit volledig conform de regels van het AREI, de spouwmuren werden ingespoten met isolatie en het dak is geïsoleerd.

 

Momenteel is de woning opgesplitst in twee delen: een woning op het gelijkvloers en een appartement op de eerste verdieping. Elke etage is uitgerust met aparte tellers zodat de voorzieningen voor een zorg- of kangoeroewoning reeds aanwezig zijn. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen, kan je dus alle kanten uit. We komen binnen in de centrale inkomhal, die ons aan de rechterkant naar de ruime living brengt. De grote raampartijen laten een aangename hoeveelheid licht binnen en de gashaard zorgt voor een huiselijke sfeer. Hier kom je ongetwijfeld tot rust na een lange werkdag. Verder komen we in de landelijk, volledig uitgeruste keuken met aangrenzend de eetkamer. Aangezien het geheel volledig opgetrokken is, is er een maximum aan interactie en kunnen jullie tegelijkertijd koken en gezellig samen zijn. Via de trap in de inkomhal bereik je het splitniveau, waar er drie slaapkamers en een netjes uitgerust badkamer zijn. Deze laatste heeft een ligbad met douchescherm, een badkamermeubel met lavabo, spiegelwandkast en een linnenkast in hetzelfde design. De slaapkamers beschikken over rolluiken, wat zorgt voor een goede nachtrust.

Het eerste verdiep is te bereiken via aan trap aan de buitenzijde. Dit verdiep werd ingericht als een mooi appartement, waar meteen opvalt dat er aan ruimte geen gebrek is! De living en keuken staan in verbinding met elkaar en zijn zeer goed in orde. Achteraan is er een washoek met aanbouwkasten, een ruime badkamer en twee slaapkamers.

 

De woning is deels onderkelderd en voorzien van een kruipkelder, wat zorgt voor bijzonder veel opbergruimte. Via de oprit kan je de auto in de garage met sectionale poort parkeren. Ook de wasruimte, praktische bijkeuken, de centrale verwarmingsruimte, twee bergings en een achteringang zijn hier terug te vinden. Het pand is gelegen op een perceel van 5a 30a en is rondom de woning aangelegd met klinkers, kiezels en grasperken. Aan de straatkant werd er een draad geplaatst, zodat veiligheid gegarandeerd is.

 

Ben jij op zoek naar een woning die tal van mogelijkheden biedt en die bovendien instapklaar is? Maak dan snel een afspraak op 011/22.22.95 en wie weet tot binnenkort!

 

Eerste verdieping
Zithoek 24.81m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, pvc latjes plafond, veluxramen met zonnewering, dubbele pvc inkomdeur, thermostaat (lengte 3,84 breedte 7,13)
Keuken 11.02m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, pvc latjes plafond, veluxramen met zonnewering, aanbouwkasten, keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak met mengkraan, microgolf, koelkast, voorziening diepvries, parlofoon (lengte 2,7 breedte 4,08)
Washok 1.09m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, pvc latjes plafond, aansluiting wasmachine en droogkast (lengte 0,86 breedte 1,27)
Badkamer 1 9.32m2 tegelvloer, betegelde muren, pvc latjes plafond, toilet, badkamermeubel met lavabo en thermostatische mengkraan en spiegelwandkast, hoekbad met thermostatische mengkraan en sproeikop, douchecabine met thermostatische mengkraan en sproeikop, veluxraam met zonnewering (lengte 2,5 breedte 3,73)
Slaapkamer 1 19.29m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, pvc latjes plafond, dubbel alu raam, rolluik, inbouwkasten (lengte 4,74 breedte 4,07)
Slaapkamer 2 12.98m2 tegelvloer, tasso geverfde muren, houten latjes plafond, dubbel alu raam, rolluik (lengte 3,19 breedte 4,07)
Gelijkvloers
Inkomhal 12.02m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 4,66 breedte 2,58)
keuken met eetplaats 24.53m2 tegelvloer, tasso geverfde muren en bakstenen muren, houten balken + pvc latjes plafond, dubbel alu raam, aanbouwkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak met thermostatische mengkraan, keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvries (lengte 6,49 breedte 3,78
Zij inkomhal 4.64m2 tegelvloer, behangen muren, pvc matjes plafond, dubbel alu ramen + inkomdeur (lengte 1,80 breedte 2,58)
Living 39.93m2 tegelvloer, geverfde en behangen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, gashaard, aansluiting tv en internet (lengte 7,86 breedte 5,08)
Slaapkamer 1 16.00m2 laminaatvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam met rolluik (lengte 4 breedte 4)
Badkamer 1 4.98m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, ligbad met thermostatische mengkraan en regendouchekop, badkamermeubel met speigelwandkast, lavabo met thermostatische mengkraan, dubbel alu raam met rolluik ( lengte 2,91 breedte 1,71)
Slaapkamer 2 9.99m2 tegelvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam met rolluik (lengte 3,41 breedte 2,93)
Slaapkamer 3 11.89m2 tegelvloer, behangen en geverfd muren, Geverfd plafond, dubbel alu raam met rolluik, internet (lengte 2,95 breedte 4,03)
Kelder(-1)
Achterinkom 11.03m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten latjes plafond, dubbel alu raam met rolluik (lengte 2,88 breedte 3,83)
CV ruimte 5.65m2 tegelvloer, betegelde en geverfde muren, gasketel beneden en gasketel boven (lengte 2,87 beeedte 1,97)
Bijkeuken 8.65m2 tegelvloer, bakstenen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam (lengte 2,18 breedte 3,97)
Garage 20.10m2 tegelvloer, betegelde muren, geverfd plafond, dubbel alu ramen, sectionale poorten, twee gasmeters, twee watermeters, ontkalker, twee elektriciteitsmeters, zekeringskast (lengte 5,05 breedte 3,98)
wasruimte 12.07m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten platen plafond, aansluiting wasmachine en droogkast, wasbakje (lengte 3,76 breedte 3,21)
Douchekamer 8.08m2 tegelvloer, bakstenen en betegelde muren, geverfd en houten latjes plafond, enkel alu raam, douche, lavabo ( lengte 4.08 breedte 1,98)
Berging 7.21m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten latjes plafond, enkel alu raam (lengte 2,64 breedt e 2,73)
Berging 2 7.21m2 tegelvloer, bakstenen muren, houten latjes plafond, enkel alu raam (lengte 2,64 breedt e 2,73)
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Meest recente bestemming: In aanvraag
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • As built: in aanvraag
 • Prijs: € 415.000
 • Registratierechten: € 41.500 *
 • Totale kostprijs: € 459.577
 • KI: € 1.658
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 530 m²
 • Bewoonbare opp.: 282,5 m²
 • Bouwjaar: 1972
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Oost
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 2
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • E spec: 238,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.