Pand Detail - Immo Top Invest

3520 ZONHOVEN, Sint-Kwintens-Heideweg 7

Te koop €274.000 - Huis
2360 m² 215 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

RUIME TE RENOVEREN WONING OP 23A 60CA MET ZUIDELIJK GEORIENTEERDE TUIN!

 

Op de Sint Kwintens-heideweg te Zonhoven, treffen we op nummer 7 deze te renoveren woning op een perceel van 23a 60ca. De uitstekende ligging nabij centrum Zonhoven waar alles voorhanden is en de aansluiting met de E314 slechts een boogscheut verwijderd is, zijn zeker en vast een pluspunt. Het Provinciaal Domein Bokrijk treffen we op wandelafstand en ligt te midden van uitgestrekte bos- en natuurgebieden. Ook verschillende wandelwegen en fietspaden die aansluiten op de routes in Belgisch-Limburg kunnen we hier terugvinden.

 

De woning werd in 1956 gebouwd en door de jaren werden het hoofdgebouw, de achterliggende stallen en garage met elkaar verbonden door de centraal gelegen bijbouw. Alles samen goed voor 215m² netto oppervlakte verdeeld over drie niveaus met op -1 de kelder. Eigen aan woningen uit deze periode, begin jaren ’50, zijn enkele karakterelementen zoals de authentieke vloer in de woning, de typische inkomhal met houten trap en hoekraampjes etc. In 1986 werden de ramen van het geheel vervangen met dubbele beglazing.

 

We betreden de woning via de ruime inkomhal die ons toegang biedt tot een gezellige leefruimte met inbouwhaard en een knusse eetplaats. De keuken treffen we achteraan de woning. Hier beschikt men over aanbouwkasten met de nodige keukentoestellen. Verder ontdekken we op het gelijkvloers een badkamer met lavabomeubel en een ligbad.

 

De hal aan de achterzijde van de woning brengt ons naar de oude stallen die tot verschillende bergingen en werkruimtes getransformeerd werden. Ook de verwarmingsketel op stookolie werd hier opgeborgen.

 

Op de bovenverdieping treffen we een nachthal, drie ruime slaapkamers gaande van 9m² tot 15m² en een extra kamer die kan dienen als berging of bureel. Via de nachthal biedt een zolderluik toegang tot de zolder. De zolderverdieping, voorzien van isolatie, biedt nog voldoende ruimte en de mogelijkheid om kamers onder te brengen of extra spullen te herbergen. Wat stockageruimte betreft zitten we hier goed met een aanpalende garage en dito schuren, stallen en dergelijke meer. Dit zijn ideale ruimtes voor mensen met een uitgebreide hobby of een bijberoep waar men plaats voor nodig heeft. Naast dit alles hebben we tevens nog een kleine kelder ter beschikking.

 

Het geheel omvat een praktische indeling die door de beschikbare oppervlakte tal van uitbreidings- en indelingsmogelijkheden biedt.

 

De riante tuin, achteraan gelegen in agrarisch gebied, is zuidelijk georiënteerd en zorgt voor de nodige rust en privacy. De perfecte plaats voor iemand met groene vingers of kinderen die graag ravotten in de tuin. Er bestaat ook de mogelijkheid om het perceel aan de achterzijde via de Elsbergweg te bereiken met de wagen of fiets. Op de oprijlaan en in de huidige garage kan men de wagen parkeren.

 

Wil jij van deze woning jouw droomwoning maken? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en maak snel een afspraak op het nummer: 011/22.22.95.

 

Kelder(-1)
Kelder 4.20m2 Beton, leggers. Houten trap. (3 x 1,4m)
Gelijkvloers
Inkomhal 7.36m2 Tegelvloer, muren behangen, plafond geverfd. Manuele rolluik aan de voordeur, elektriciteitsmeter, zekeringskast. Houten trap naar verdiep. Toegang tot leefruimte. (3,2 x 2,3m)
Living 32.00m2 Vinyl, muren behangen, plafond geverfd. Schouw (dichtgemaakt), manuele rolluiken, TV-aansluiting. (8 x 4m)
Eetkamer 14.04m2 Tegelvloer, muren behangen, plafond geverfd. Thermostaat. Watermeter in de kast. Toegang tot kelder. (3,9 x 3,6m)
Keuken 13.20m2 Tegelvloer, muren behangen, plafond geverfd met houten balken. Aanbouwkasten, elektrisch vuur, dampkap, spoelbak met verlek, oven. Elektrische rolluiken. Toegang tot tuin. (3 x 4,4m)
Badkamer 5.70m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond geverfd. Ligbad, lavabo. Aansluiting wasmachine. (3 x 1,9m)
Hal/sas 12.80m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met golfplaten in plastiek. Toegang tot bergings. (1,6 x 8m)
Toilet 1.20m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond behangen. Staand toilet, handenwasser. (1,2 x 1m)
Was/bergplaats 8.05m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met platen. Zekeringskast, spoelbak, werkblad. Pomp grondwater. (3,5 x 2,3m)
CV ruimte 18.20m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met platen. Ketel, boiler, zekeringskast. Werktablet met aanbouwkasten. Toegang tot zolder. (3,5 x 5,2m)
Garage 46.00m2 Staanplaats voor de wagen, sectionale poort. Kan gebruikt worden als werkatelier. Toegang tot tuin. (5 x 9,2m)
Eerste verdieping
Nachthal 8.28m2 Vinyl, muren behangen, plafond behangen. Toegang tot zolder via luik. (3,6 x 2,3m)
Slaapkamer 1 9.80m2 Vinyl, muren behangen, plafond behangen. PVC-ramen met dubbel glas. (2,8 x 3,5m)
Slaapkamer 2 15.21m2 Vinyl, muren behangen, plafond behangen. Lavabomeubel. Ramen met enkel glas en houten profielen. (3,9 x 3,9m)
Slaapkamer 3 15.21m2 Vinyl, muren behangen, plafond behangen. PVC-ramen met dubbel glas. (3,9 x 3,9m)
Berging 1.00m2 Vinyl, muren geverfd, plafond geverfd. Leggers. Mogelijkheid tot vestiaireruimte. (1 x 1m)
Kamer 3.22m2 Vinyl, muren behangen, plafond behangen. PVC-ramen met dubbel glas. (1,4 x 2,3m)
Zolder
Zolder 51.84m2 Beton. Dak geïsoleerd met wol. Kan omgebouwd worden tot extra kamer. (8,1 x 6,4m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Prijs: € 274.000
 • Registratierechten: € 19.180 *
 • Totale kostprijs: € 296.160
 • KI: € 741
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 2360 m²
 • Bewoonbare opp.: 215 m²
 • Voorgevel: 8 m
 • Perceel breedte: 20 m
 • Bouwjaar: 1956
 • Renovatiejaar: 1986
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • E spec: 612,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.