Pand Detail - Immo Top Invest

3940 HECHTEL- EKSEL, Kiefhoekstraat 67

Te koop €160.000 - Huis
2463 m² 90 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

SFEERVOLLE VAKANTIEWONING MET TENNISVELD EN KNAPPE VIJVER MIDDEN IN HET GROEN OP 24A 63CA!

 

Naast de drukke agenda is er niets aangenamer dan geregeld te ontspannen met een mini-break. Een vakantiewoning waar u met het hele gezin of vrienden kunt genieten, waarbij u daarnaast nog van optimaal rendement kunt profiteren als u de woning verhuurt. Waarom dan niet een eigen vakantiewoning kopen op een toplocatie? Tijdens de zomermaanden kan je bovendien een frisse duik nemen in het openluchtzwembad van Vakantiecentrum De Lage Kempen of een heerlijk partijtje tennis spelen op je eigen tennisplein. De woning kent een zeer gunstige ligging met in de buurt al de nodige faciliteiten en verscheidene verbindingswegen. Zo zorgt de Noord-Zuidverbinding voor een goede bereikbaarheid vanuit verschillende gemeenten in de omgeving.

 

In recreatiedomein "De Lage Kempen" in Hechtel-Eksel, vinden we dit vakantieverblijf in de Kiefhoekstraat ter hoogte van huisnummer 67 terug, verscholen in het groen. Via een lange oprijlaan komen we terecht midden in een prachtig stukje natuur, volledig omheind en maar liefst 24are 63ca groot! Door de vijver die gelegen is aan de voorkant van het huisje, komt het vakantiegevoel hier helemaal naar boven.

 

Deze gelijkvloerse vakantiewoning werd opgetrokken in 1972 en werd steeds zeer goed onderhouden. Bij het binnenkomen van de woning, worden we overstelpt door de charme van de woning en het binnenvallende daglicht dankzij de grote raampartijen. In de woonkamer zien we dat zitplaats en eetkamer subtiel van elkaar afgescheiden zijn en toch één geheel vormen. In de leefruimte is het gezellig vertoeven dankzij de vele raamprofielen, welke een prachtig uitzicht geven over het omliggende groen en de vijver. De vijver zorgt zowel in de zomer als in de winter voor de nodige sfeer en gezelligheid. Aangrenzend aan de leefruimte ontdekken we een open keuken. Hier treffen we houten aanbouwkasten voorzien van een keramische kookplaat, een dampkap, een dubbele spoelbak en een ingebouwde ontbijttafel.

 

Op het gelijkvloers vinden we verder via de nachthal nog een gastentoilet en een volledig betegelde badkamer, uitgerust met een douchecabine en een dubbele lavabo. Naast de badkamer treffen we 3 slaapkamers met een oppervlakte van om en bij 6,5m², 7m² en 10m². In de nachthal bevindt zich ook het zolderluik. De zolder werd voorzien van vloerisolatie. Met circa 80m² woonoppervlakte is dit geheel de ideale locatie om de vakantie tot een goed einde te brengen en volop te genieten op elk moment van de dag!

 

Buiten ontdekken we nog een vrijstaande garage opgedeeld in twee werkplaatsen en/of bergingen. Aan de woning kan je in alle rust genieten op het aangelegde en overdekte terras met een totale oppervlakte van 12,5m². Achteraan de woning bevindt zich niet enkel de CV-ruimte, waar de verwarmingsketel en de zekeringkast netjes opgeborgen zijn maar alsook een tennisveld. Dit zorgt nog meer voor de nodige ontspanning tijdens je verblijf! De nodige vergunningen werden voor dit vakantieverblijf afgeleverd. Kortom, het ideale vakantieverblijf om tijd door te brengen met je gezin of vrienden.

 

Gecharmeerd door deze open en landelijke vakantiewoning, midden in de natuur met een multifunctioneel karakter? Bel vandaag nog voor een afspraak: 011/22.22.95.

 

Gelijkvloers
Inkomhal 5.40m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Mogelijkheid tot vestiaireruimte, watermeter. (3 x 1,8m)
Keuken 12.10m2 Tegelvloer, muren geverfd/betegeld, plafond met planchetten. Open keuken met houten aanbouwkasten, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap. Toegang tot terras en tuin. (2,2 x 5,5m)
Eetkamer 11.47m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Thermostaat. (3,1 x 3,7m)
Zitkamer 16.53m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Grote raampartijen met dubbele beglazing. Zicht op vijver en tennisveld. TV-aansluiting. (5,7 x 2,9m)
Nachthal 3.24m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Toegang tot zolder via luik. (1,8 x 0,9m + 0,9 x 1,8m)
Toilet 1.17m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Staand toilet, handenwasser, ventilatie. (1,3 x 0,9m)
Badkamer 4.95m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Douchecabine, dubbele lavabo met mengkranen, aansluiting wasmachine. (2,5 x 1,1m + 1 x 2,2m)
Slaapkamer 1 9.86m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Zicht op tennisveld. Vliegenraam. (3,4 x 2,9m)
Slaapkamer 2 6.44m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. Vliegenraam. (2,3 x 2,8m)
Slaapkamer 3 6.96m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten, vliegenraam. Zicht op de vijver. (2,9 x 2,4m)
CV ruimte 1.30m2 Tegelvloer, muren geverfd, plafond met planchetten. CV-ketel (ACV), pomp grondwater, zekeringskast. (1,3 x 1m)
Berging buiten 2 5.70m2 Sectionale poort. Opbergruimte voor tuinmaterialen en atelier. (3 x 1,9m)
Berging buiten 2 6.72m2 Beton. Extra bergruimte voor fietsen, tuinmaterialen of als atelier. (2,1 x 3,2m)
Terras 12.50m2 Tegelvloer. (2,5 x 5m)
Zolder
Zolder 0.00m2
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Gebied voor verblijfsrecreatie
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 160.000
 • Registratierechten: € 16.000 *
 • Totale kostprijs: € 178.342
 • KI: € 381
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 2463 m²
 • Bewoonbare opp.: 90 m²
 • Voorgevel: 11 m
 • Perceel breedte: 33 m
 • Bouwjaar: 1972
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Zuidwest
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
 • Elektrische keuring: Ja, niet conform AREI
 • E spec: 580,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.