Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Vildersstraat 10

Te koop €389.000 - Huis
280 m² 251 m² 5 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

AUTHENTIEKE STADSWONING MET 5 SLPK EN GARAGE OP TOPLIGGING!

 

Op de alom bekende Vildersstraat houden we halt aan het nummer 10, waar we deze statige gesloten bebouwing kunnen terug vinden. De prachtige bomen langs weerzijde van de straat en het geklasseerde kerkhof aan de overkant geven het pand net dat tikkeltje meer uitstraling en doet niet vermoeden dat we toch zo centraal liggen. Tussen de kleine en grote ring, met alle faciliteiten in overvloed aanwezig en een goede bereikbaarheid, is dit pand ongetwijfeld de uitgewezen plek om je te vestigen met je gezin. Niet alleen de locatie maar ook het pand zelf laat niets aan het toeval over en biedt meer ruimte dan men zou verwachten van een rijwoning. Laat je verrassen door deze degelijke woning en geraak gecharmeerd door dit prachtige pand, midden in de stad!

 

De woning heeft een beschikbare oppervlakte van om en bij de 250m², verdeeld over drie bouwlagen.We betreden het pand via de ruime inkomhal, waar zich tevens ook een gastentoilet bevindt. Vooraan de woning is er een ruim bureel van 17m², dat met schuifdeuren van de living kan worden afgescheiden. Aan beiden kanten van de ruimte zijn er kasten op maat gemaakt, waar al jouw papierwerk netjes in kan worden weggeborgen. Indien jij van thuis uit werkt of als zelfstandige een kantoor aan huis wil, is dit de uitgewezen plek. Het leefgedeelte bestaat uit één geheel, waarbij de grote raampartijen achteraan zorgen voor een zee van licht. De typische jaren zeventig-look zorgt voor een aparte en gezellig sfeer. De Noorse kwartsietvloer in combinatie met het zachte tapijt en de houthaard maken de huiselijkheid compleet. De keuken heeft strakke, witte aanbouwkasten en ingebouwde toestellen zoals koelkast, diepvries, elektrische oven en  vuur, vaatwasser, spoelbak maar ook wasmachine en droogkast. De oranje wandtegels laten het geheel helemaal opleven.

 

Op het eerste verdiep vinden we drie slaapkamers, waarbij de grootste zich aan de achterzijde bevindt. De ingebouwde kleerkasten bieden veel opbergruimte en geven de kamer een strakke look. Daarnaast is er op dit verdiep ook een badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel. Ook op het tweede verdiep is er zee van ruimte, waar je nog eens twee slaapkamers kan terugvinden. Alsof dit alles nog niet genoeg is, is er nog een zolderkamer die tot onder de nok reikt.

 

Deze stadstuin is mooi aangelegd met een terras over de volledige breedte van de woning en omheind met een bakstenen muur, begroeid met klimop. Achteraan het perceel ligt ongetwijfeld de grootste troef, namelijk de garage. Via een doorgangsweg aan de achterzijde, ben je altijd zeker van parkeerplaats! De garage telt 22m² en is voldoende ruim om garage, fietsen en tal van spullen op te bergen. Alsof dat geen meerwaarde is!

 

Op zoek naar een grote stadswoning midden in het centrum die tal van mogelijkheden biedt en bovendien ook nog een vijf slaapkamers telt? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 en wie weet tot binnenkort.

 

Gelijkvloers
Garage 21.70m2 tegelvloer, bakstenen muren, dallen plafond, sectionale poort, dubbele hout (lengte 6,2 breedte 3,5)
Bureel 16.65m2 vasttapijt, behangen muren, geverfd plafond, erker in pvc dubbel ramen, rolluiken, aanbouwbergkasten afgewerkt in wengé hout, schuifdeur naar living (lengte 4,5 breedte 3,7)
Zithoek 37.12m2 vasttapijtvloeren, bakstenen en geverfde muren, geverfd plafond, open houthaard, tv aansluiting (lengte 6,4 breedte 5,8)
Eetkamer 9.25m2 vasttapijt en Noors kwarsiet vloer, geverfde muren, dubbel alu schuifraam (lengte 4 breedte 3,4)
Keuken 9.25m2 tegelvloer, betegelde muren en geverfd plafond, aanbouwkasten, elektrisch vuur, vaatwasser, spoelbak met thermostatische mengkraan, oven, koelkast en diepvries, wasmachine en droogkast, dubbel alu schuifraam (lengte 3,7 breedte 2,5)
Inkomhal 9.25m2 natuursteen, behangen muren, geverfd plafond, aanbouwvestiaire (lengte 3,7 breedte 2,5)
Toilet 1 1.76m2 natuursteenvloer, geverfde muren, geverfd plafond, toilet, lavabo, dubbel pvc raam (lengte 2,2 breedte 0,8)
Eerste verdieping
Nachthal 7.60m2 vasttapijtvloer, geverfd muren, geverfd plafond, toegang tot vestiaire kast (lengte 3,8 breedte 2)
Slaapkamer 1 13.80m2 vasttapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc ramen, inbouwkasten (lengte 4,6 breedte 3)
Slaapkamer 2 10.20m2 vasttapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond, dubbel pvc ramen (lengte 3,4 breedte 3)
Badkamer 1 8.00m2 vasttapijtvloer, betegelde muren, houten latjes plafond, dubbel alu raam, ligbad met sproeikop en thermostatische mengkraan, dubbele spoelbak met badkamermeubel, spiegelwandkast, douchecabine met sproeikop en thermostatische mengkraan (lengte 4 breedte 2)
Slaapkamer 3 16.00m2 vasttapijtvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel alu raam, inbouwkasten (lengte 5 breedte 3,2)
Tweede verdieping
Slaapkamer 4 12.00m2 vasttapijtvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel pvc ramen (lengte 4 breedte 3)
Slaapkamer 5 12.00m2 vasttapijtvloer, behangen muren, geverfd plafond, dubbel pvc raam (lengte 4 breedte 3)
Nachthal tweede verdiep 9.33m2 vasttapijtvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 2,2 breedte 4,24)
Kelder(-1)
Voorraadkamer 3.60m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (lengte 2,4 breedte 1,5)
CV ruimte 20.80m2 betonvloer, geverfde muren, geverfd plafond, stookolietank 4000 liter, verwarmingsketel (lengte 5,2 breedte 4)
Bergruimte 9.60m2 tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, tv aansluiting (lengte 2,4 breedte 4)
Werkruimte 2 8.00m2 betonvloer, geverfde muren, geverfd plafond, lavabo (lengte 4 breedte 2)
Opslagruimte 8.00m2 betonvloer, geverfd plafond, geverfd plafond, elektrische boiler, dompelpomp (lengte 4 breedte 2)
Hal kelder 8.00m2 zekeringskast, elektriciteitsmeter, watermeter (lengte 4 breedte 2)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 389.000
 • Registratierechten: € 23.340 *
 • Totale kostprijs: € 415.399
 • KI: € 1.108
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 280 m²
 • Bewoonbare opp.: 251 m²
 • Voorgevel: 7 m
 • Perceel breedte: 7 m
 • Bouwjaar: 1952
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noordoost
 • Aantal slaapkamers: 5
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: aluminium
 • Elektrische keuring: Ja, niet conform AREI
 • E spec: 386,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.