Pand Detail - Immo Top Invest

3940 HECHTEL, Don Boscostraat 21

Te koop €249.000 - Handelspand
320 m² 182 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 2 Garages Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

CENTRAAL GELEGEN HANDELSHUIS MET VERNIEUWDE BAKKERSWINKEL EN WERKPLAATS

 

Op de Don Boscostraat te Hechtel-Eksel, vinden we ter hoogte van nummer 21 deze gesloten bebouwing met een zee aan mogelijkheden. Door de centrale ligging en naastgelegen handelszaken hebben we veel voorbijgangers en visibiliteit. In minder dan een paar minuten ben je in het mooie centrum van Hechtel-Eksel. Verder heeft men een goede verbinding met de Noord-Zuidverbining en kan men zeer makkelijk omliggende gemeenten bereiken. Voor de deur heeft men voldoende parkeergelegenheid die de toegankelijkheid van de winkel vergemakkelijkt. We spreken hier over een topligging!

 

Het handelsgedeelte werd in het verleden altijd uitgebaat als winkel en bakkerij, maar is geschikt voor diverse doeleinden. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen via de gemeente kan u hier probleemloos uw zaak in onder brengen. De winkel en een deel van de woning werd door de huidige eigenaars zeer recent in een modern jasje gestoken. Zo kreeg de winkel een volledige make-over en werd de voorgevel voorzien van graniet, nieuwe ramen met dubbele beglazing en rolluiken. Aan de voorkant werd een groot raam voorzien voor de nodige zichtbaarheid.  In het verlengde van de winkelruimte komt men in de werk- en opslagplaats terecht. Deze bestaat uit een zeer grote ruimte met in het totaal een oppervlakte van nog eens circa 90m². Ook de oven werd onlangs vernieuwd. Op het gelijkvloers is er nog een praktische, inpandige garage met een elektrische poort, waar men zonder probleem een wagen kan parkeren. De aanpalende bergruimte, die men ook met een elektrische poort kan afscheiden van de garage is zeer praktisch bij het uitladen van leveringen of om extra materialen te stockeren.

 

De woning beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van meer dan 180m². We betreden de woning via een aparte inkom, die eveneens dienst kan doen als bergruimte of tweede garage. Deze brengt ons tot het leefgedeelte, waaronder de living en de keuken. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en luxe zoals een vaatwasser, een kookplaat, een ingebouwde koelkast en een combi-oven. Via de keuken heeft men ook toegang tot de winkel van de bakkerij.  Dankzij de tussendeur ontstaat er een prachtige afscheiding tussen zit-en eetkamer. Op het gelijkvloers treffen we nog een badkamer met een douchecabine en lavabomeubel en een wasplaats.

 

De trappenhal brengt ons naar het bovenverdiep. Deze etage is ingedeeld in verschillende ruimtes met een vernieuwd nachttoilet en 3 zeer ruime slaapkamers. Via een vaste trap komen we terecht op de zolder die door de huidige eigenaars ook volledig in orde werd gebracht. Het dak werd voorzien van de nodige isolatie, waardoor de kamer zich prima verleent tot extra slaapvertrekken.

 

Buiten is er nog een oprit aangelegd waar we voldoende plaats hebben om gemakkelijk auto's of een camionette te parkeren. Achteraan de woning ontdekken we nog een leuk stukje terras. Ontspanning na een lange werkdag? Check!

 

Bent u op zoek naar een goede locatie om uw zaak te vestigen, met de mogelijkheid om wonen te combineren? Maak dan snel een afspraak op 011/22.22.95!

 

Gelijkvloers
Bakkerij winkel 26.46m2 Tegelvloeren, muren met platen, plafond geverfd met inbouwspots. Airco. Bakkerij volledig vernieuwd in 2012. Kassasysteem, toonbank in graniet, leggers. (5,4 x 4,9m)
Bakkerij hal 6.04m2 Tegelvloer, muren met platen, plafond geverfd. Inbouwkasten. Schuifdeuren voor toegang tot broodrek. Zekeringskast, elektriciteitsmeter. Extra bergruimte onder trap. (1,2 x 3,2 +2,2 x 1m)
Bakkerij atelier 90.88m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten en lichtkoepels. Voorzieningen voor uitoefenen van bakkerij. Aanbouwkasten, spoelbak, oven (2015). Cv-ketel. Aansluiting op gas al voorzien. (6,4 x 14,2m)
Bakkerij atelier 2 20.30m2 Tegelvloer, isolatieplaten. Toegang tot terras. Stonden vroeger de diepvriezen. (3,5 x 5,8m)
Bakkerij berging 14.00m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Afsluiting via elektrische poort mogelijk. Doorgang tot inpandige garage. Stookolietank ondergronds. (5 x 2,8m)
Keuken 16.66m2 Tegelvloer, muren behangen en deels wandtegels, plafond geverfd. Aanbouwkasten, granieten werkblad, keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, dubbele spoelbak, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser. Toegang tot garage. Inkom achterdeur. (3,4 x 4,9m)
Living 32.76m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. TV-aansluiting. Rolluiken. (7,8 x 4,2m)
Berging/wasruimte 8.74m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Aansluiting wasmachine en vestiaireruimte. Doorgang tot winkel. (3,8 x 2,3m)
Badkamer 2.50m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Douchecabine, lavabomeubel. (1,0 x 2,5m)
Toilet 1 0.91m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met planchetten. Staand toilet, handenwasser. (1,3 x 0,7m)
Garage 1 22.62m2 Elektrische poort. Gasmeter. (7,8 x 2,9m)
Garage 2 22.64m2 Tegelvloer, muren geverfd/ betegeld. Lichtkoepel. Sectionale poort met deur. Boiler. Achter inkom en toegang tot keuken. (5 x 3,8m + 1,4 x 2,6m)
Terras achteraan 24.30m2 Tegelvloer. (3 x 8,1m)
Eerste verdieping
Nachthal 13.58m2 Tapijt, muren en plafond behangen. Vaste trap naar zolder. Rolluiken, vliegenraam. (2 x 2,8m + 1,9 x 4,2m)
Slaapkamer 1 17.20m2 Vinyl, muren behangen, plafond geverfd. Rolluiken, vliegenraam. (4,3 x 4m)
Slaapkamer 2 20.28m2 Tegelvloer, muren behangen, plafond geverfd. Rolluiken, vliegenraam. TV-aansluiting. (3,9 x 5,2m)
Slaapkamer 3 13.26m2 Vinyl, muren behangen, plafond geverfd. Voorziening voor TV. Rolluiken, vliegenraam. (3,9 x 3,4m)
Toilet 2 1.96m2 Tegelvloer, muren betegeld, plafond met platen. Staand toilet, lavabomeubel, ventilatierooster. (0,9 x 1,4 + 1 x 0,7m)
Tweede verdieping
Zolderkamer 49.80m2 Platen, muren en plafond met planchetten. Isolatie glaswol. Mogelijkheid tot extra slaapkamer. (6 x 8,3m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nog niet aangevraagd
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Prijs: € 249.000
 • Registratierechten: € 24.900 *
 • Totale kostprijs: € 276.856
 • KI: € 1.622
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 320 m²
 • Bewoonbare opp.: 182 m²
 • Voorgevel: 15,5 m
 • Perceel breedte: 15,5 m
 • Bouwjaar: 1955
 • Renovatiejaar: 2015
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, niet conform AREI
 • E spec: 495,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.