Pand Detail - Immo Top Invest

3960 BREE, Pastorijstraat 4

Te koop €265.000 - Huis
500 m² 290 m² 5 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

VERRASSEND RUIME WONING MET VIJF SLAAPKAMERS, TUIN EN INPANDIGE GARAGE

 

Op wandelafstand van het centrum van Bree vinden we in de Pastorijstraat ter hoogte van nummer 4 deze verrassend ruime woning terug. Bree, een historische stadje in het noordoosten van Limburg, staat gekend voor haar bruisend en gezellig centrum. De vele winkelgelegenheden en de gezellige restaurantjes maken het een plek die erg in trek is.

 

Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal terecht. Deze lichtrijke inkomhal geeft eerst en vooral - via de houten trap - toegang tot de eerste verdieping. Verder kunnen we hier een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de inpandige garage en de leefruimte. De inpandige garage geeft de mogelijkheid tot het stallen van een normale personenwagen. Achter deze praktische garage treffen we een extra ruimte aan waar de ketel is ondergebracht, ook kunnen we hierlangs de tuin betreden.

Bij het binnenkomen van de leefruimte vallen ons meteen de talrijke, grote raampartijen op. De leefruimte is onderverdeeld in een zithoek met uitzicht en toegang tot de volledig omheinde tuin enerzijds en de eethoek anderzijds. In de zithoek bestaat er de mogelijkheid tot het plaatsen van een kachel wat erg gezellig is tijdens de koude winterdagen. Door de aangename lichtinval zijn het ruimtes waar het aangenaam vertoeven is. Aansluitend aan de eethoek vinden we een knappe keuken terug. Onze aandacht gaat vooral uit naar het praktische kookeiland in het midden van de keuken waar familie of vrienden gezellig kunnen plaatsnemen. Dit kookeiland biedt ons niet alleen een grote inductie kookplaat maar ook een aparte wokplaat. Verder is er nog een extra bergruimte voorzien. Aan opbergplaats zeker en vast geen gebrek.

 

De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de eerste drie volwaardige slaapkamers. Twee slaapkamers alsook de nachthal zijn voorzien van mooie laminaat. Verder biedt de eerste verdieping ons een apart toilet, een wasplaats met spoelbak en praktische opbergkasten en een ruime badkamer. In de badkamer ontbreekt geen enkele luxe. Niet alleen hebben we hier een zeer ruime inloopdouche maar ook een aangenaam ligbad. Onder de grote spoelbak met dubbele kraan zorgen de ladekasten voor voldoende opbergruimte. Leuk om te weten is dat de volledige eerste verdieping van vliegenramen is voorzien. Geen last van vervelende muggen tijdens de warme zomerdagen.

 

Verder naar boven, op de tweede verdieping, hebben we de overige twee volwaardige slaapkamers welke via - de eveneens ruime nachthal - te betreden zijn. Elke ruimte op deze verdieping heeft een velux-raam met zonnewering en vliegraam. In de meest linkse kamer is verder een zolderluikje voorzien. Deze ruimte kan dienst doen als opbergruimte en is tevens volledig geïsoleerd.

 

Tot slot hebben we achter de woning een volledig omheinde en nog naar eigen wensen aan te leggen tuin met zicht op de kerk van Bree.

 

U heeft het zelf kunnen lezen: aan plaats en ruimte geen enkel gebrek. Heeft deze woning jouw aandacht getrokken en wil je graag eens ter plaatse gaan kijken? Bel dan naar 011/22.22.95 en maak snel een afspraak.

STEDENBOUWKUNDIGE INFO IN AANVRAAG

 

 

Gelijkvloers
WC + lavabo 1.23m2 Tegelvloer, tegelmuur, spiegelplafond, wasbakje (1.4x0.88m)
Inkomhal 12.60m2 Tegelvloer, sierpleister muur, geverfd plafond, houten trap (4.2x3m)
Garage 19.37m2 Tegelvloer, Elektrische poort, watermeter, budgetmeter, meter zekering (6.13x3.16m)
Berging 8.12m2 Tegelvloer, twee ketels, deur naar achtertuin (2.9x2.8m)
Woonkamer 21.16m2 Tegelvloer, sierpleister, geverfd plafond, tv aansluiting, schouwopening, schuifraam naar buiten (4.65x4.55m)
Eetkamer 19.28m2 Tegelvloer, sierpleister muur, geverfd plafond, veel lichtinval (4.88x3.95m)
Keuken 21.20m2 Tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, grijze maatkeuken, inox handgrepen, dampkap, vaatwas machine, anderhalve spoelbak, inductie kookplaat en aparte inductie wokplaat (5.73x3.7m)
Berging langs keuken 3.42m2 Tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond (1.48x2.31m)
Eerste verdieping
Washok 7.54m2 Tegelvloer, geverfde muren, geverfd plafond, aansluiting wasmachine, opbergkasten, spoelbak, vliegenraam (2.9x2.6m)
WC + lavabo 1.51m2 Tegelvloer, tegelmuur, geverfd plafond, spoelbakje, vliegenraam (1.7x0.89m)
Badkamer 12.41m2 Tegelvloer, tegelmuur, geverfd plafond, grote inloopdouche met zitplaats, groot ligbad, airco/verwarming, enkele spoelbak met twee kranen en twee lades met spiegel, vliegenraam (3.65x3.4m)
Nachthal 22.36m2 Laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond, grote vide met zeer veel lichtinval (5.25x4.26m)
Slaapkamer 1 15.79m2 Laminaatvloer, geverfde muren, behangen plafond, tv aansluiting (4.2x3.76m)
Slaapkamer 2 16.25m2 Laminaatvloer, geverfde muren, geverfd plafond (4.67x3.48m)
Slaapkamer 3 21.29m2 Vinyl vloer, geverfde muren, behangen plafond, tv en telefoonaansluiting (6.03x3.53m)
Tweede verdieping
Nachthal 15.49m2 Chape-vinyl-tapijt, geverfde muren, geverfd plafond, velux raam met verduistering (5.08x3.05m)
Slaapkamer 1 28.69m2 Chape met tapijt, geverfde muren, pvc planchetten, tv aansluiting, veluxraam met verduistering (7.32x3.92m)
Slaapkamer 2 30.12m2 Chape met tapijt, geverfde muren, pvc planchetten plafond, veluxraam met verduistering (7.51x4.01m)
Kelder(-1)
0.00m2
kruipkelder 0.00m2
Zolder
Zolder 0.00m2 Geïsoleerde zolder
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • As built: 0
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 265.000
 • Registratierechten: € 15.900 *
 • Totale kostprijs: € 283.874
 • KI: € 987
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 500 m²
 • Bewoonbare opp.: 290 m²
 • Voorgevel: 11 m
 • Perceel breedte: 11 m
 • Bouwjaar: 2001
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Noordwest
 • Aantal slaapkamers: 5
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Nee
 • E spec: 268,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.