Pand Detail - Immo Top Invest

3800 SINT-TRUIDEN, Heide 152

Te koop €274.000 - Huis
862 m² 300 m² 4 Slaapkamers 1 Badkamer 2 Garages Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

LANDELIJK GELEGEN WONING (300M²) OP MOOI PERCEEL VAN 8A62CA

 

Wie op zoek is naar een rustig gelegen woning boordevol charme en authenticiteit is hier aan het juiste adres. We bevinden ons in een landelijke, kindvriendelijke omgeving in Sint-Truiden, op de grens met Nieuwerkerken, waar het aangenaam wonen is. Deze karaktervolle woonst is gelegen op Heide 152 in een kalme buurt waar nauwelijks wagens passeren. Toch bereiken we op een boogscheut de dorpskern van Kozen met handelaars en openbaar vervoer waardoor alle faciliteiten binnen handbereik liggen. Op enkele kilometers rijden treffen we de N80 waardoor een snelle verbinding naar het gezellige Hasselt en St-Truiden gegarandeerd is. Kortom; de ideale uitvalsbasis voor wie rustig wil wonen op een centrale locatie!

 

Het pand is doorheen de jaren gerenoveerd door de huidige eigenaar met behoud van karaktervolle elementen. Denk maar aan een eiken trap, houten balken en bakstenen wanden.

In deze verrassende ruime woning hebben we een bruikbare oppervlakte van om en bij de 300m² ter beschikking verdeeld over de verschillende etages en garage waardoor dit de gezinswoning bij uitstek is.

 

We betreden de woning via de inkomhal waar direct de authentieke afwerking in het oog springt. Deze stijl wordt doorgetrokken in de living die zich aan de linkerzijde van het geheel bevindt. In deze gezellige ruimte van om en bij de 40m² is er meer dan voldoende plaats om een zit-en eethoek in onder te brengen. De aanpalende keuken is deels gescheiden van de leefruimte waardoor je in alle rust een lekkere maaltijd kan bereiden én tegelijk je kroost in de gaten kan houden. Handig weetje: wens je toch een open leefkeuken? Dan kan deze wand in 1-2-3 weggehaald worden.

 

Aan de rechterzijde van de centraal gelegen inkomhal vinden we de nachthal die ons leidt naar de eerste twee slaapkamers en de badkamer. Deze is steeds prima onderhouden en afgewerkt met een toilet, lavabo en ligbad met douchecombinatie. Indien gewenst kan je in deze nachthal nog een gastentoilet voorzien.

 

De eerste etage is ingedeeld in een open polyvalente ruimte die kan dienst doen als speelkamer, extra TV-hoek of bureel. In de inbouwkasten aan weerszijden kunnen spullen makkelijk opgeborgen worden. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers die afgewerkt zijn met houten balken, leggers op maat en een mooie parketvloer. Wie toch nog extra kamers (of een 2de badkamer) wenst heeft de optie om de zolder verder af te werken.

 

Aan bergruimte is er in deze woonst geen gebrek. Zo is er een kleine voorraadkelder, een houten tuinhuis en een garage van ca. 65m². Hier kunnen makkelijk 2 wagens geparkeerd worden én is er meer dan voldoende werkruimte. Ook de meters van de nutsvoorzieningen, de CV-ketel, de grondwaterpomp en de aansluitingen voor het wasmachine zijn hier ondergebracht. Deze garage dient ook als doorgang naar de tuin die aan de rechterzijde van het perceel gesitueerd is. Door de aanwezigheid van een ruim grasperk en een aangelegd terras kan het hele gezin in deze groene oase van rust moeiteloos ontspannen. Gezien de gunstige oriëntatie kan je de hele dag van de zonnestralen genieten.

 

Kort samengevat: ben je op zoek naar een ruime, charmante woning met landelijke ligging? Aarzel dan niet en bel ons snel voor een afspraak ter plaatse op 011/22 22 95

 

OPGELET: de opmaak van het EPC dateert van voor de plaatsing van de spouwmuurisolatie.

 

STEDENBOUWKUNDIGE INFO IN AANVRAAG

 

 

Kelder(-1)
Kelder 0.00m2 Bergplaats.
Gelijkvloers
Inkomhal 10.04m2 Tegelvloer, wanden geverfd/in baksteen, plafons geverfd en afgewerkt met balken. (3.72 x 2.7m).
Leefruimte 25.67m2 Tegelvloer, wanden geverfd/in baksteen, plafond behangen. Zithoek. (6.9 x 3.72m).
Eetkamer 11.52m2 Tegelvloer, wanden geverfd, plafond behangen. Eetplaats. (3.29 x 3.5m).
Keuken 15.46m2 Tegelvloer, wanden geverfd, plafond behangen. Ruime keuken bestaande uit beide kasten, kunststof werkblad, dubbele spoelbak, keramische kookplaat met dampkap. (3.29 x 4.7m).
Nachthal 8.30m2 Tegelvloer, wanden en plafond geverfd. Toegang tot de slaapkamers, badkamer en garage. (4 x 1.2m + 1 x 3.5m).
Badkamer 8.63m2 Tegelvloer, wanden betegeld, plafond geverfd. Lavabo, toilet, ligbad met douchecombinatie. (3 x 3.35m - 1.19 x 1.2m).
Gastentoilet 1.10m2 Mogelijkheid om gastentoilet te voorzien in de nachthal, afvoeren zijn reeds aanwezig. (1.1 x 1m).
Slaapkamer 1 13.50m2 Laminaatvloer, wanden en plafond geverfd. Gelegen aan de voorzijde. (3 x 4.5m).
Slaapkamer 2 10.31m2 Laminaatvloer, wanden en plafond geverfd. Gelegen aan de achterzijde. (2.93 x 3.52m).
Garage 44.85m2 Ruime garage met ruimte voor meerdere wagens. Momenteel in gebruik als werkplaats. CV-ketel, meters nutsvoorzieningen, aansluiting wasmachine, stork pomp. Enkele beglazing. Deur met doorgang naar tuin. (7.21 x 6.22m).
Eerste verdieping
Open ruimte 39.60m2 Laminaatvloer, wanden en plafond geverfd en afgewerkt met balken. Inbouwkasten. Open ruimte die toegang geeft tot 2 slaapkamers en 1 zolderkamer. (7.2 x 5.5m).
Slaapkamer 3 15.30m2 Parketvloer, wanden en plafond behangen en afgewerkt met balken. Leggers op maat die opbergruimte bieden. (3.6 x 4.25m).
Slaapkamer 4 15.30m2 Parketvloer, wanden en plafond behangen en afgewerkt met balken. Leggers op maat die opbergruimte bieden. (3.6 x 4.25m).
Zolder 39.60m2 Onafgewerkte zolder. Mogelijkheid om hier een badkamer of extra kamers te voorzien. (7.2 x 5.5m).
 • Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
 • Meest recente bestemming: Agrarisch gebied
 • Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
 • Voorkooprecht: In aanvraag
 • Verkavelingsvergunning verkregen: In aanvraag
 • As built: in aanvraag
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 274.000
 • Registratierechten: € 19.180 *
 • Totale kostprijs: € 296.160
 • KI: € 743
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 7% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 862 m²
 • Bewoonbare opp.: 300 m²
 • Voorgevel: 22,6 m
 • Perceel breedte: 72 m
 • Bouwjaar: 1930
 • Verwarming: CV op stookolie
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: hout
 • E spec: 399,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.