Pand Detail - Immo Top Invest

3500 HASSELT, Scheepvaartlaan 36/A002

Te koop €395.000 - Appartement
2077 m² 82 m² 1 Slaapkamer 1 Badkamer 1 Garage Contacteer kantoor Naar een vriend sturen Afdrukken

STIJLVOL EN LUXUEUS GELIJKVLOERS APPARTEMENT AAN HET WATER IN HASSELT

Zuidzicht biedt een uniek woonconcept waarbij ruimte, comfort en veiligheid centraal staan en situeert zich in een aantrekkelijke, rustige omgeving op wandelafstand van het stadscentrum en vlak aan de Hasseltse 'Blauwe Boulevard', waar het Albertkanaal en de Demer als blauwe aders door Hasselt lopen. Deze locatie combineert het gemak van het stadscentrum met een aangenaam gevoel van ruimte en groen. De promenade is voorzien van zitbanken en een elegante bomenrij. In residentie 'Zuidzicht I' woon je in een prachtig appartement waar ruimte en luxe hand in hand gaan. De afgeronde terrassen geven het gebouw met hun gelaagdheid en witte kleur het ranke silhouet van een majestueuze boot. De zuidelijke oriëntatie van het appartement zorgt voor een ongestoorde lichtinval waar men helemaal tot rust komt. Hier baadt men letterlijk in luxe.

Hoogwaardige isolatie en een slim mechanisch ventilatiesysteem, zijn niet enkel belangrijke elementen maar zorgen wel degelijk voor een lager energiefactuur. Het appartement beschikt over een E-peil van 71. De architect opteerde voor een dubbele wit-zwartfaçade, een combinatie van wit gepolijst, duurzaam en kleurvast beton met zwarte aluminiumbekleding. Niet enkel buiten maar ook binnen ligt de afwerkingsgraad hoog.

Vanuit het gezellige binnenplein krijgen we via een gemeenschappelijke inkomhal, voorzien van een lift en trap, toegang tot het appartement op het gelijkvloerse verdiep. Deze netjes afgewerkte en volledig instapklare woonst kan rekenen op een bruto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 82m². Deze ruimte werd optimaal benut en ingericht tot een prachtig geheel waarbij bijzonder veel aandacht werd geschonken aan indeling, comfort en kwaliteitsvolle materialen. Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal. De inkomhal, uitgerust met een inbouwkast als vestiaire, geeft toegang tot de berging en via een pivoterende glazen deur tot de leefruimte met open keuken. Het open en ruimtelijk gevoel wordt hier nog eens benadrukt door het gebruik van glaspartijen en een mooie parketvloer die overloopt van de ene naar de andere ruimte. De volledig geïnstalleerde keuken werd geïntegreerd in de leefruimte en voorzien van aanbouwkasten en kookeiland met een composieten werkblad en strakke inoxen lavabo met afdruiprekje. Ook de nodige toestellen zoals vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven, koelkast met diepvriesvakje en dampkap zijn aanwezig. Alle toestellen zijn van het merk Smeg. Deze leefruimte met keuken baadt in het licht dankzij de enorme grote raampartijen die tevens toegang verlenen tot het terras. Het terras van 17m² nodigt uit tot lezen, relaxen, tafelen, aperitieven… In één woord: genieten!

 

Een glazen deur zorgt subtiel voor een scheiding tussen het slaap –en woongedeelte. Het slaapgedeelte werd onderverdeeld in een nachthal met een zeer grote slaapkamer van circa 15,5m², een toilet, een wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en een knappe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en badkamermeubel met dubbele lavabo, kolomkasten, spiegel en verlichting. Aangrenzend aan de badkamer vindt men het toilet met handenwasser.

 

Verder bereikt men op -1 nog een extra kelderberging om spullen te stockeren. In de ondergrondse parkeergarage treffen we alsnog een vaste staanplaats voor de wagen en een gemeenschappelijke fietsenberging.


Het optimale gebruik van ruimte, comfort en kwaliteitsvolle materialen maken van dit appartement een zeer aantrekkelijke woonst in het hart van Hasselt.
Hebben wij jou gecharmeerd? Neem dan snel contact met ons op: 011/22.22.95!

Kelder(-1)
Kelderberging 3.23m2 Afgesloten opbergruimte. (1,9 x 1,7m)
Staanplaats 12.50m2 Ondergrondse parkeerplaats. (5 x 2,5m)
Gelijkvloers
Inkomhal 4.75m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Vestiaire met inbouwkasten. Videofoon. Rookmelder. (1,9 x 2,5m)
Living 30.22m2 Parketvloer, muren en plafond geverfd. Zit-en eetplaats. Toegang naar zuidgeoriënteerd terras met zicht op kanaal. Thermostaat. Verlichting met dimfunctie. TV-aansluiting. Glazen deur als afscheiding van de hal. (5,3 x 4,4m + 3 x 2,3m)
Keuken 5.29m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Aanbouwkasten, kookeiland, composiet werkblad, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvak, combi-oven, dubbele spoelbak. Alle toestellen van Smeg. (2,3 x 2,3m)
Nachthal 5.36m2 Parketvloer, muren en plafond geverfd. (4,7 x 1,14m)
Slaapkamer 1 15.51m2 Parketvloer, muren en plafond geverfd. TV- en internetaansluiting. Vliegenraam. (3,3 x 4,7m)
Badkamer 4.83m2 Tegelvloer, muren betegeld/geverfd, plafond geverfd. Badkamermeubel met dubbele lavabo. (2,3 x 2,1m)
Toilet 1.26m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Hangtoilet, besparingsknop, handenwasser. Ventilatie. (0,9 x 1,4)
Berging/wasruimte 1.68m2 Tegelvloer, muren en plafond geverfd. Zeleringskast, aansluiting voor internet-telefoon. Ventilatiesysteem Renson. Aansluiting wasmachine. (1,2 x 1,4m)
Terras 14.00m2 Bankirai. Zuidgericht. Zicht op kanaal. Elektriciteit voorzien. Inbouwspots. (2 x 7m)
 • Bouwvergunning verkregen: Ja
 • Meest recente bestemming: Gebied met stedelijke ontwikkeling
 • Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
 • Overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Prijs: € 395.000
 • Registratierechten: € 23.700 *
 • Totale kostprijs: € 421.763
 • KI: € 944
 • Incl. raming ereloon notaris

* Registratie berekend aan 6% voor aankoop van de eerste, enige gezinswoning met uitzondering van handelspanden en bouwgronden waarop 10% registratierechten van toepassing zijn. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en voorwaarden kijk op www.notaris.be

 • Grondoppervlakte: 2077 m²
 • Bewoonbare opp.: 82 m²
 • Bouwjaar: 2014
 • Verwarming: CV op gas
 • Oriëntatie achtergevel: Zuid
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Aantal badkamers: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Beglazing: Dubbel
 • Raamkozijn: pvc
 • Elektrische keuring: Ja, niet conform AREI
 • E spec: 141,00 kWh/m².jaar
Liggingsplan

Vastgoedmakelaar ImmoTopInvest

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel. De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Immo Top Invest kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.